lauantai 10. maaliskuuta 2012

Videoterkut uudesta kodista!

23 kommenttia:

  1. voi miten kaunis sä oot! kuvista sun kauneus ei näköjään tuu hyvin esille ( vaikka kuvissakin oon aina supernätti ) koska tää jotenki pysäytti. ihanan pirtee ja söps <3

    VastaaPoista
  2. Turussa on joku sun kaksoisolento! Päiväl töihin kävelles siwasta asteli ihan sun näköne tyttö. Tukka samalla tavalla ja samannäköiset brillit! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa? :D Joo oonki joskus kuullut tästä. Voitteko ottaa kuvan joskus? :D

      Poista
  3. ^ Saletisti sama tyttö jonka bongasin jo joskus pari vuotta sitten ja kävin jo silloin mainitsemassa asiasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä muistan, että oon kuullut tästä... Kuvia vaaditaan!!!

      Poista
  4. mitä huulipunaa sulla on tässä! ihan tosi ihanaa. en oo huulipunan käyttäkä (en osaa ees käyttää huulirasvaa, se tuntuu ihan ylimääräseltä) joten olis kiva kuulla huulipunavinkkejä kun on tullut sellanen olo että haluisin ostaa jonkun, mutten kuitenkaan mihkään meikkipussin pohjalle pyörimään, vaan että oikeasti oppis käyttämään :>!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipuna on MACin joku uutukainen! Mä voisinkin tehdä kyllä noista huulipunista ihan postausta, kun mulla niitä on aika paljon! En ennen voinut kuvitellakkaan, että käyttäisin huulipunaa, koska mun huulet on aika isot ja tuntu et näytän ihan suttuselta. Nykyään on melkein joka päivä! :)

      Poista
    2. Joo jee, huulipunapostaus ja ÄKKIÄ! :D

      Poista
    3. joo huulipunapostaus olis hyvä! myöskin ehkä vinkkejä siitä miten sitä kannattaa käyttää. koska mustakin tuntuu että se ei vaan ikin näytä siltä miltä pitäis, vaikka kuinka noudattais kauneuslehtien tms. ohjeita.

      Poista
  5. Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  6. Onnea uutteen kotiin! Minkäs rotuinen tuo sinun koiruli on? Meidän pentukoira joka tuli meille 9.3.2012 on tosi pieni ja samantyyppinen rodultaan Coton De Tulear .Meidän on ihan pentu ja hiukan villi ja sellanen joka puree sormii mut ihan normaalii pennuil(; <3 Terkkuja:Tuuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Uno on jo 5v Coton De Tulear! Sekin pienenä järsi sormia ja oli aikamoinen epeli, mutta siitä on kasvanut mitä tottelevaisin, hellä rakastaja-koira, joka vois pussailla joka aamu ainakin tunnin. :D

      Poista
  7. Onnea uuteen kotiin, Vallila on yksi parhaimmista alueista omasta mielestäni! Viihtyisä ja kotoisa :) Jospa itselläkin uurastus palkittaisiin ja keväällä vapautuisi opiskelupaikka sieltä pääkaupunkiseudulta, viimein monen vuoden taistelun jälkeen! Ja näytät kyllä oikein kauniilta, ihanan raikkaan näköinen tuon makeanvärisen huulipunan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Vallila on aivan ihana, oon aina haaveillut asuvani täällä ja nyt asun ihan parhaimmilla paikoilla Vallilassa. Odotus palkittiin, toivottavasti sinunkin! :)

      Poista
  8. Onnea uuteen kotiin :) toivottavasti itekkin pääsen pian muuttamaan. Ongelma vain kun koira on niin kiintynyt minuun. 2vko lomamatkalla oli kuulemma entistä enemmän kiinni äidissäni luullen että hyläsin sen. Mutta en voi myöskään ottaa koiraa itselleni koska on vielä enemmän kiintynyt äitiini. Toivon että ensi lukuvuodeksi pääsisin muuttamaan jos saisin töitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Koirat kyllä tottuu aika hyvin erilaisiin tilanteisiin. Meillä koira on "yhteishuoltajuudessa" ja vaikka onkin asunut entisen poikaystävän kanssa viimeset pari vuotta huomattavasti enemmän niin ei se mun luona sitä koskaan erikoisemmin kaipaile - ja toisinpäin. :)

      Poista
  9. kiva videopostaus, kämppäpostausta sitten odottelemaan :)

    VastaaPoista
  10. Kotia varmaan näkyy postauksissa, mutta kotiesittelyä tuun koskaan tuskin tekemään. Oon sellanen kotihiiri ja tää on mulle paikka missä oon piilossa muuta maailmaa. :)

    VastaaPoista
  11. Aivan mielettömän ihana postaus :) Oot jotenkin niin pirtsakka ja raikas! :) Täällä katseltiin postausta oman silmäteräni 10kk vanhan Westie neitokaisen kanssa ja neiti oli kauhean kiinnostunut kaikesta mitä juttelit videolla =D ! Vaikka postauksen näinkin jälkikäteen niin piristit kyllä kovasti tätä synkkää ja tuulista päivää. Kiitos :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.