sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Pepin lemppareita Stockmannilta osa 1!

Mimmihän teki tuossa taannoin muutaman kollaasin tuolta Stockmannin verkkokaupasta ja innoitti myös minua tutkimaan verkkokaupan tarjontaa. Pistelin samalla tuotteita ylös ja päätin, että poimin myös teidän nähtäväksi muutamat lempparini. Näissä ei ole sinänsä mitään teemoja, koitin vain katsella mistä saattaisi löytyä vielä minunkin kokojani. :D

Vasta viimeisten vuosien aikana olen tajunnut miten tärkeä asia alusvaatteet on. Kuten moni muukin, oon käyttänyt aivan vääriä kokoja ja niinpä olikin ihanaa, kun meidät mitattiin kunnolla Changella aikoinaan ja katsottiin oikean kokoiset liivit. Omaksi kookseni määräytyi 80E ja siitä lähtien olenkin osannut ostaa oikean kokoisia alusvaatteita.



Rintaliivit määrittelee hyvin paljon miltä paita/mekko näyttää päälläsi, joten kannattaa panostaa hyviin alusvaatteisiin. Näissä liiveissä näyttäisi olevan tuossa edessä tuo sauma pystysuunnassa, jolloin se nostaa rintoja. Vaakasuunnassa oleva sauma ei sitten taas nosta ja koska itse tykkään ryhdistä ja pidosta rinnoissani, valitsen aina tuon pystysaumaisen. Mulla on muutamat täntyyliset liivit, mutta näiden väri miellyttää ja saatankin käydä poistamassa itselleni kevätliivit. Kokoja näytti olevan kivasti.

Nukun melkein aina shortsit jalassa ja tällaiset Globalin yöshortsit kelpaisi. Näitä näytti olevan kokoon XXL, joten tämäkin vähän leveämpi yksilö saattaisi niihin mahtua kivasti.

Sitten muita mieluisia poimintoja...



Mun kesän/syksyn lempi kengiksi muodostui helposti tuo yksi ja ainoa Vagabondin malli. En tykkää kävellä pitkään korkokengillä, koska punkerojalat väsyy, mutta juuri tämä kiila on mun jalalle ja korkealle jalkapöydälle ihan täydellinen. Ostoslistalla on ollut jo pitkään ihan vaaleat kiilakorot ja multa löytyy nämä ruskeina nahkasina, mutta tahdon myös tuon mokkasen mallin. Haluaisin tämän saman kengän miljoonassa eri värissä.

Meidän vaatekaapin pelaja on aina vain pitkä toppi ja tämän pirtsakka väri iskee. Tuon voisi pukea ihan noin vaikkapa farkkuhameen kaveriksi ja kietaista huivin kaulaan, tai sitten vaikka jonkun löysän mustan läpikuultavan neulepaidan alle piristämään.

Tykkään tällä hetkellä hirveesti ruskeasta nahasta ja kiehtoisi kovasti tällainen lompakko ... Tuonne mahtuisi myös puhelin ja huulipuna, joten ei tarttisi välttämättä ottaa aina laukkua mukaan.

Farkkuhame oli mun ehkä käytetyin vaatekappale joskus teinivuosina ja vannoinkin etten niihin enää koske. Tässä Zizzin hameessa on kyllä jotain, vetäisin tuon reippaasti ylös vyötärölle, yhdistäisin johonkin kivaan toppiin/paitaan, heittäisin sukkikset ja ehkäpä just noi Vagabondin kiilat.

Tällaisia "perusmekkoja" pitäisi löytyä ainakin pari omasta kaapista, näillä pelastaa itsensä pukeutumisen kriisipäivinä, kun heittää tuohon jonkun kivan neuleen ja vaikka sukkikset tai legginssit. Sopii myös iltamenoihin, koska näitä voi asustaa niin monella eri tavalla.

Mä käytän todella paljon "ohuita" legginssejä ja sukkahousuja ja Piescesin legginssit on yhdet suosikeistani. Näistä mulle menee oikein oivasti tuo koko L, ovat sen verran reilut.

Mitäs tykkäsitte mun valinnoista? Onko muillakin ihan hirvee ostohimo päällä? Mä nimittäin löydän koko ajan jotain kivaa vaatetta mitä haluaisin ostaa ja tekee mieli kokeilla vaikka mitä, mutta pankkitili pistää vastaan... Sitä tää kevät tekee naiselle. :)

12 kommenttia:

  1. täällä ilmoittautuu yks toinen ostohimoinen ! Raha on vaan se toinen asia jota en tällä hetkellä omista... ja hei jaetaan yhteinen ihastus noihin vagabondeihin, oon rakastunu noihin kaikkiin <3

    VastaaPoista
  2. Tällaisena isompi povisena (85F)on välillä vaikeaa löytää kivoja (ei siis mummo-versiota) rintaliiveistä, noin vuosi sitten löysin Marlies Dekkersin malliston ja voin suositella sitä lämmöllä :-). Mallit ovat upeita ja ovat myös päällä aivan mahtavat. Kannattaa käydä vaikka nettisivut tsekkaamassa jos vaikkapa innostuu joku muukin.

    VastaaPoista
  3. Aika jännä liivikoko, kun ittellä on 75D ja olen aika monta kymmentä kiloa pienempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko käynyt ihan alusvaateliikkeessä mittauttamassa oman kokosi? Ne on hoikilla kavereillanikin muuttunut aika paljon, kun ovat käyneet. Se kokohan menee nimenomaan kupin mukaan ja ympärys pitäisi ottaa mahdollisimman napakaksi. Ennen luulin kokoni olevan 90C-D. :)

      Poista
  4. Taitaa tosiaan olla miullakin kevätfiiliksiä, kun koko ajan tekis mieli ostaa uusia ihania kevät-/kesävaatteita. Ja koska oon erittäin altis mainoksille, postin mukana saapuvat vaatekauppojen katalogit eivät oo kyllä yhtään helpottanu ostohimoja! :D
    Miulle tuli mieleen että osaisitteko työ auttaa miuta / tehdä vaikkapa postauksen hameista? Mie olen siis myöskin big and beautiful bloggaaja, ja oon ihastellut näitä hamosia täällä teidän blogissanne, mutta ongelmana on se etten osaa/uskalla käyttää hameita. Tuntuu että päärynävartaloisen neidin takapuoli levenee entisestään kun laittaa hameen päälle, enkä tiedä millaisia hameita pitäisi pistää päälle vai kannattaisiko jättää kokonaan kotiin :D Onko siis mitään neuvoja neuvottomalle? :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa kun tulee kevät niin pääsee miettimään kevät vaatteita ja kaikkea ihanuuksia!
    En tiedä onko teidän tyylisiä koruja, mutta suosittelen käymään kurkkaamassa kotisivuja www.karneoli.fi , siellä onpi ihania ainutlaatuisia koruja ja saapi halutessaan vaikuttaa korun lopputulokseen! Suosittelen!
    -Anna-

    VastaaPoista
  6. Ovatko nämä Stockmann-postaukset yhteistyöpostauksia? Jos on, toivoisin, että tämä mainittaisiin postauksen yhteydessä - koskee myös muita tällaisia yhteistyökuvioita. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä löytyy tuosta sivupalkista ja merkataan nää nykyään tuolla Commercial-tunnisteella. :) HUOM! Blogi sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkkejä sisältävät postaukset merkattu Commercial-tunnisteella.

      Poista
  7. Upeat noi rintsikat :)! Tota mietin että maksaako toi mittauttaminen liikkeissä jotakin ?
    Kiitos jo etukäteen :)

    http://youwillbescreamingmyname.blogspot.com/2012/03/long-time-no-see.html

    VastaaPoista
  8. Onpa ihanat rintsikat! Ja ihanaa, että levitättet oikeankokoisten liivien ilosanomaa! :D

    Voisin vinkata runsaspovisille vielä sellaisista brittinettikaupoista kuin Bravissimo ja hieman edullisempi Brastop, joista saa oikein erinomaisen istuvia ja laadukkaita rintsikoita. Selkä kiittää. Merkeistä suosikkejani ovat Fantasie ja Freya, joita saa yleensä melkosen edukkaasti just tuolta Brastopista.

    Mittauttaminen ei mun mielestä yleensö maksa missään liikkeessä mittään, vaan kuulunee alusvaateliikkeiden hyvään palveluun. :)

    t. nimim. Muhkea 70F (ja raskauden myötä muhkea, kipeä ja pinkeä 70FF, haha)

    VastaaPoista
  9. Millaista mitoitusta nuo mekot on? Tuo musta mekko olisi tosi kiva eikä hintakaan päätä huimaa, mutta ne menee vaan kokoon L. Mahtuuko tällainen rintava koko 46 tuohon L koon mekkoon? :D

    -Toorie

    VastaaPoista
  10. mullaki on toi shoppaus vimma kaupasta tulee toinen toistaan ihananmpia vaatteita mutta massi ammottaa tyhjyyttään:((

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.