lauantai 24. maaliskuuta 2012

I heart København

Tiedänpähän, että haluan mennä uudelleen ja viettää useamman päivän tuolla. Kierrettiin pienemmissä paikoissa Christopherin mukana koko torstai ja onneksi kerettiin perjantaina vähän kierrellä myös Kööpenhaminassa. 

Ensi kerralla sitten toivottavasti kerkeäis olla pidempään ja tutustua kunnolla kaupunkiin.

 
 

Tämän pienen pintaraapaisun jälkeen voin todella olevani hurmaantunut. Aivan ihastuttava paikka ja niin mukavia ihmisiä!

14 kommenttia:

  1. tämä ei oikeen liity tähän postauskeen :) mutta osaisitteko kertoa mistä new yorkista löytyisi sellaisia supermarketteja josta löytyy juuri kosmetiikkatuotteita ? onhan niita varmaan paljonkin, mutta olen menossa Manhattanille enkä viime kerroilla sieltä löytänyt sellaisia. olisiko teillä tietoa missä kannattaisi käydä, ettei joudu hirveän pitkälle kuitenkaan menemään ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa googlettaa Duane Reade (näitä löytyy kaikkialta myös Manhattanilla), Rite Aid ja öö miksköhän mulla nyt lyö pää tyhjää? No ainakin Duanesta löydät varmasti markettikosmetiikkaa. :)

      Poista
  2. Voi että miten kivoja kuvia ootte ottanu! Mun Köpis-kuume vaan nousee :---) ihana toi pariskunta ja noi värikkäät puhelimet ja innokkaat mehunmyyjät (:D) ja värikkäät talot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Siis suosittelen sydämestäni, ihan älyttömän kiva paikka ja kaikkea ihasteltavaa. Sinne pitää päästä pidemmäksi aikaa! Urban Outfitters olisi imassut kaikki rahat helposti...

      Poista
  3. Mäkin kävin ekaa kertaa Köpiksessä tossa pari viikkoa sitten, ja rakastuin niin paljon (kaupunkiin, ja ehkä myös johonkin ihmiseen :D) että laitoin saman tien sinne kesätyöhakemuksen. ;) Jos ei duunin kanssa nappaa, niin oon joka tapauksessa menossa sinne touko- tai kesäkuussa takas, kunhan ensin kotiudun Tansaniasta, minne oon kohta lähdössä työharjoitteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihanaa! Joo siis niin ihana paikka ja siellä on kyllä ihan mielettömän komeita miehiä!! :)

      Poista
  4. Köpis on ihana :)! jotenki tosi rento fiilis koko kaupungissa. Kantsii ens kerralla käydä tsekkaas kristiania, vaikkette ihan sille touhulle lämpee, ihan mielettömän näkösiä rakennuksia ja muutenki tosi wierddddd kokemus käppäillä siä. (ihmiset oli ilosia eikä siä todellakaa tuputettu mitää et ihan huoletta voi olla)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tahdon kyllä ehdottomasti nähdä myös Kristianian. :)

      Poista
  5. Onpa upeita kuvia ja ihanan näköinen paikka! Haluan heti tuonne itsekin :)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ja miten suloinen tuo mehukioski <3

    VastaaPoista
  7. oooi näyttää tosi kivalta!! :)

    VastaaPoista
  8. Onpas ihania aurinkoisia kuvia :) Todella tunnelmallisia. Mielestäni kaupungissa on vaikea ottaa sellaisia kuvia että niistä välittyy oikeasti tunnelmaa...
    Voi että, tekee itsekin mieli käydä tuolla :)

    http://tartu-hetkeen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Oi, ihanaa kun laitoitte kuvia ja fiiliksiä...meillä lähtee lento keskiviikkona kohti Köpistä ja vasta lauantai iltana tullaan takaisin.
    Joten muutama päivä aikaa tutustua kaupunkiin ja shoppailla. :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.