sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sun(ny)day

Niin mekin (kuin ilmeisesti suht moni muukin) suunnattiin sunnuntaikävelylle aurinkoiseen (ja jopa jo aika keväiseen) keliin. Kyllä kelpas!
Jykä on aina ulkoilusta enemmän kuin innoissaan ja pääspä rontti tänä aamuna multa jo kertaalleen takapihalta hankiaisten kautta karkuunkin. Oli tosi kiva köpötellä etupihan kautta kumppareissa ja Marimekon limenvihreessä palloyökkärissä hakemaan karkulainen kotiin... :D
Ostin tuon täydellisen toppatakin muuten New Yorkista Macy'silta ja se on Steve Maddenin. Koko on aika reilu, nimittäin 3X, mutta kun 1x oli liian pieni ja 2X jo loppunut. Takin oikee hinta oli 200 dollaria, mutta loppupeleissä maksoin siitä 90 dollaria, eli noin 70€. Tuolla Jenkeissä on hassua, että ALEissa saattaa sen alehinnan päälle tulla vielä jotain ihmeellistä lisäalea ja hinta tippuu entisestää, ei siis ollenkaan huono asia. Tuo takki oli ihan täyttä rakkautta ensisilmäyksellä ja pakkohan se ihanuus oli kotiuttaa. En muuten tajua yhtä juttua, nimittäin aina uusissa takeissa (ainakin mulla) irtoo nuo napit melko pian, tostakin takista on jo lähteny kaks nappia irti... Muuten päällä oli Adidaksen collegehousut jotka ostin ostolakon (eli ennen Nycin reissua) aikaan Prismasta, kun olivat tuntuvassa alessa nämäkin (urheiluvaatteethan on aina kaiken maailman ostolakkojen ulkopuolella, eikö?) ja Hain lumisaappaat jotka pitää tosi hyvin myös jäätiköllä.
Matkajuomisena oli puolestaan tölkkicokista. Mikähän siinäkin muuten on, että tuo cokis maistuu niin eriltä lasipullosta tai tölkistä, kuin muovipullosta?
Ja mukana myös yks innokas ja karvanen poika ja eilisen illan riennoissa rähjääntynyt ei ihan niin innokas eikä karvainen Matti.
Mulla oli ekaa kertaa aurinkolasit tänä keväänä päässä. Tällä kertaa MiuMiut pääsivät mukaan haistelemaan kevättä.
Aurinko it is!
Maa oli paikoitellen tosi liukas, mutta selvittiin tällä kertaa kaatumatta. Karvakamu Jykä puolestaan veti lipat jos toisetkin, mutta ei ihme, kaverin meno nimittäin oli välillä melko vauhdikasta. Repeilin tälle kuvalle muuten huolella :D En kestä sitä!
Palattiin kotiin ja molemmat kundit vetävät parhaillaan sikeitä. Taidanpa itsekin kömpiä hetkeksi levolle ja sen jälkeen ohjelmassa vaivihkaa sunnuntairuuaksemme hiipineen perinteisen kanasalaatin valmistus :)

Levollista sunnuntaita kaikille! 

Lumisaappaat ja aurinkolasit blogin kautta saatu.

13 kommenttia:

  1. Ne napit irtoilee uusista vaatteista siksi, kun ne on yleensä koneella surautettu, eikä niitä lankoja ole päätelty mitenkään (eli jos vedät langan päästä, koko lanka irtoaa). Eli kannattais ommella heti oston jälkeen napit kiinni paremmin uusiin vaatteisiin. Tai sitten olla nopea poimimaan niitä, kun ne irtoilee, etteivät häviä.
    Mukavia kevätkuvia. Lisää odotellessa.

    VastaaPoista
  2. Ihanat aurinkolasit <3. Takki on kans kiva :). Ihanaa kevättä teille <3.

    VastaaPoista
  3. Tölkkicokiksessa on mm. enemmän sokeria, ainakin muistaakseni :)

    VastaaPoista
  4. Hehee huippujykä, toi lentokuva on paras! Mekin käytiin tänään kunnon keväisellä kävelyllä Lulun ja Markin kaa, oltii jopa kolme tuntia :D Ja totta töriset kokiksesta, muovipullot on tosi lame.

    VastaaPoista
  5. tölkkikokis todellakin maistuu erilaiselta!! :D paremmalta ;)

    VastaaPoista
  6. Makee takki, ihan mun tyylinen! Ja toi ale-juttu on niin totta, itsekin ostin talvella Nykin Macy'sin alesta vaatetta ja kassalla lähti hinnasta vielä reilusti lisää :D Ainakin siihen tuli se -10% ulkkisale mutta en tiedä mistä ne loput tuli.

    VastaaPoista
  7. Oon miettiny ihan samaa noista takkien napeista... Itse ostin viime talvena muuten tosi hyvän ja laadukkaan Your Facen takin, josta irtoilee napit ihan koko ajan. Kiva sitten ommella niitä ite käsin paikoilleen, varsinkin kun en ole mikään käsityöihme... :D

    Ihanat nuo MiuMiun lasit!

    VastaaPoista
  8. Ihana takki ja myös noi sun uudet hiukset näyttää tosi hyvältä. :)

    VastaaPoista
  9. eräässä liikkeessä kehotettiin tosiaan ompelemaan napit oston jälkeen itse paremmin kiinni. varsinkin, jos kyseessä on metalliset napit, jotka syövät/kuluttavat langat herkästi poikki :)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana takki! LOVE! En malta itse odottaa pääsyä Macysin alerekkejä kaivamaan :D! ..6 päivääääääää.

    Ja joo, mulla tippuu New Lookin takeista napit oston jälkeen, pah.


    http://thewardrobechallenge.wordpress.com

    VastaaPoista
  11. voi eii mä en kestä tota koiraaa, niin söpö. Tossa ekassa lähikuvassa kun sillä on pari jalkaa vielä tukevasti maassa ni se oikei maireesti hymyilee, sit tossa lentokuvassa sillä on semmonen hieman pelokas "nyt sitä mennään" ilme :D

    VastaaPoista
  12. Ihana koiruli! Hän osaakin lentää, superkoira! :)

    VastaaPoista
  13. Käytät usein Hai-saappaita. Näin keväällä olisi kiva tietää , minkälaiset ne ovat autolla ajaessa?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.