lauantai 3. maaliskuuta 2012

Onko sinulla jo More To Love-kalenteri?

Tosiaan meiltä ilmestyi tuossa vuoden vaihteessa kalenteri yhteistyössä Ajaston kanssa ja moni teistä onkin sitä aktiivisesti metsästellyt ympäri Suomea. Joistain paikoista kalenteri on myyty kokonaan loppuun ja toisissa paikoissa siitä ei taas ole ollut tietoakaan. Netistäkään tätä meidän kalenteria ei oo vielä tähän mennessä löytynyt, mutta tällä viikolla asiaan tuli muutos, kun saatiin vihdoin Ajaston oma nettikauppa auki ja siellähän se meidänkin kalenteri nököttää myynnissä! Mutta koska nyt eletään jo maaliskuun alkua niin saatiin Ajastolaiset heltymään ja lupaamaan nettikaupasta tilatessa kalenterille 20% alennusta kampanjakoodilla M2L2012 joten eikun tilailemaan kalenteria täältä (EDIT: tai täältä). Ja muistakaa laittaa koodi siihen varattuun kenttään, niin hinta tipahtaa sen 20%! :)


Mehän kyseltiin viime keväänä teidän toiveita kalenterin suhteen ja pyrittiin toteuttamaan niistä myös mahdollisimman moni. Kalenteristamme löytyy siis mm. tilaa niin muistiinpanoille, to do-listoille kuin muillekin merkinnöille :) Parasta tässä on se, että myös vuodeksi 2013 ilmestyy More To Love-kalenteri, joten kaikki "tuotekehittelyt" ja toiveet otetaan oikein ilolla vastaan! Meidän kalenterista riittää iloa varmasti kyllä vuoden jokaiselle päivälle!

Joko sinulta löytyy oma M2L-kalenteri?

20 kommenttia:

  1. Multa löytyy :) Ja on PARAS kalenteri <3 Suosittelen kaikille!

    VastaaPoista
  2. Löytyy, ja ahkerassa käytössäkin! :) Kiitos vielä siitä.
    Ootte ihania<3

    www.monikanelamaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Multa kans! Tuo "rumaläskipäivä" on mun suosikkisivu.:)<3

    VastaaPoista
  4. ihanaa että ensivuodellekkin tulee :) Tälle vuodelle olin jo ehtinyt kalenterin ostaa joten nyt sitten innolla odottamaan uutta vuotta. (vaikkakin juurihan se oli?)

    VastaaPoista
  5. Minullakin on jo omani ja olenkin täytellyt sitä iloisena. Mahtavaa, että saan myös ensi vuodeksi hankkia uuden kalenterin ja täytellä sitä yhtä innoissani :)

    VastaaPoista
  6. apua,mullekkin tollanen! pakko löytää jostain:)

    VastaaPoista
  7. Hei,
    Ei liity aiheeseen mutta mistä ootte ostanu noi lasit mistä roikkuu noi mustat viikset? I WANT TOO! :D Todella ihanat.

    Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

    VastaaPoista
  8. Ah luojalle kiitos tulee kalenteri ens vuodelleki. Harmittelin ku olin jo hankkinu kalenterin tälle vuodelle ja voi että. Mut hienoa, hienoa, jos saisin oman MTL kalenterin ensivuodelle hankittua! :D

    Katri

    VastaaPoista
  9. Äh pakko saada ♥
    oonko ainoo idiootti/köyhäilijä huonon koneen kanssa, joka ei vaan onnistu tilaamaan tollasta tuolta ? :o Myydäänkö noita missä kaupoissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mee sinne verkkokaupan puolelle, ei tosta tuoteluettelosta pääse tilaamaan.

      Poista
    2. Jep :) Eli tässä vielä (ehkä) suora linkki sinne verkkokauppaan. Muista laittaa se koodi sinne niin saat alen :)

      http://www.ajasto.fi/webink/products/options/30

      Poista
  10. Moikka!
    Aiheesta täysin poiketen, mietin vaan että onko teillä koskaan ollut sellasia itsetunto-ongelmia parisuhteissa painonne takia? Olisi tosi kiva jos osaisitte auttaa tälläistä nykyään vähän tunnevammaista ja erittäin surkeaa miesten iskijää, huonojen kokemusten ja itsetunto-ongelmien takia juurikin kun en uskalla ketään lähestyä :/ Olis kiva kuulla vinkkejä kun tiedän kumminkin omaavani mukavan luonteen ja kauniit kasvot, vartaloni kanssa vaan en ole sinut vaikka yritän. Kiitos vaan jos vastaatte :)

    VastaaPoista
  11. No enpä ois uskonu että saatte jonku KALENTERINKI myymään! Haha! Onneksi olkoon vaan teille, sincerely, loistavista businessideoista! :D

    VastaaPoista
  12. Kalenteri on tosi ihana kaikin puolin, mutta yksi pieni juttu siitä puuttuu. Nimittäin sivujen kulmiin toivoisin semmoisia repäistäviä pikku paloja, niin löytäisi aina helposti sen viikon missä mennään.

    VastaaPoista
  13. Kalenteri löytyy ja muutamia vinkkejä olisi ensivuoden kalenteria silmällä pitäen. Sisällysluettelo olisi ihan mukava, että löytäisi oikeat sivut helpommin. Sitten kuukauden yhteenvedossa olisi mukava, jos vaikka vähän vaihtelisi kysymyksiä. Ei kyllästyisi. Muuten mahtava ja erittäin pirteä kalenteri !! :))

    Asiasta toiseen. Mistä nettisivuilta voisi löytää isommankokoisia juhlamekkoja ? En ole löytänyt mistään sopivankokoisia ja alkaa vähän paniikki iskeä.

    VastaaPoista
  14. Tittirii! Nyt ootan postia, tilaukseen meni, että heilahti. Pitäähän sitä ny kahen nätin nuoren naisen kalenteri olla melkeen yhtä nätillä isoluisella tyttösellä. :)

    VastaaPoista
  15. Ylivieskan Kärkkäisellä noita oli vielä viikko sitten :)

    VastaaPoista
  16. Kalenteri löytyy, se on aivan mahtava :) Mikä hauskinta, jo kaksi mun kaveria on hankkinu samanlaisen, kun ovat ensin hypistelleet mun kalenteria! Näppärän kokoinen, menee hyvin laukussa ja pirtsakan näköinen!

    VastaaPoista
  17. Akateemisesta kirjakaupasta Jumbon Stockallta noita ainakin vielä löyty!
    Ite olin ettiny tota useemmastakin paikasta, mutta pieni koko harmistutti, niin se jäi sitten hankkimatta. Joten ehkä astetta isompi ensivuonna?:)

    VastaaPoista
  18. itse näin suomalaisen kirjakaupan nettisivuilla tän sillon ja sit piti käydä tilaamassa kuopion suomalaiseen se kun niillä ei ollu sitä! :D

    ps. nettisivuilla kannessa oleva teidän logo oli pinkki mutta luonnossa lilahtava viininpunainen/violetti ja se oli pienoinen pettymys, koska bannerissakin logo on pinkki :( miksihän näin?

    en voisi elää ilman kalenteria ja teidän kalenteri on just sen kokoinen mitä kalenterin pitääkin olla ja siellä on pientä piristettä mukana, kiitos!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.