perjantai 2. maaliskuuta 2012

Mimmi + Peppi + räppikeikka = hyvä ilta

Eilen kokoonuttiin porukalla(=kahestaan) Pepin uuteen kotiin, meikattiin ja lähettiin pitkästä aikaa yhdessä räppikeikalle. Ilta oli mukava ja Mos Def veti jopa hieman yllättävän setin tanssimuuveista nyt puhumattakaan... Illasta jäi kaikin puolin hyvä fiilis vaikka suunnattiinkin tukikohtaan takaisin jo heti puolen yön jälkeen. Siinä sitten kuitenkin höpöteltiin tietysti johonkin kahteen, kunnes nukahdettiin ja aamuysiltä pitikin olla jo palaverissa. No onneks saatiin heti herkkuaamiaista Klaus K:ssa. :D

Otettiin siinä sitten asukuvat illalla ennen keikalle lähtöä ja etäisyys asunnossa riitti just ja just tuolle 50mm linssille :D Piti mennä ihan keittiöön asti, että sai koko vartalon mahtumaan kuvaan. Vannotinkin siinä, ettei Peppi saa laittaa tuohon asunnon asukuvauspisteeksi ristimääni spottiin mitään esteitä, jotta saadaan näitä asukuvia otettua suht kivuttomasti teille jatkossakin. 

Pipo American Apparell
Huulipuna Mac Morange
Paita Forever 21+ (3X)
Hame Forever 21+ (1X)
Sukkahousut H&M (L)
Huivi H&M
Jakku Forever 21+ (1X)
Paita Monki (M/L)
Shortsit NewLook (UK20)
Leggingssit Piruetti (XL)
Sukat H&M (39-40)

Kaikin puolin tuo Pepin kämppä on tosi kiva ja jos vanhat merkit yhtään paikkansa pitää niin tullaan varmasti viettämään tuolla tovi jos toinenkin...

Miltä näyttää meidän vaatetus tällä kertaa? Kenkiä ei nyt saatu kuvaan, kun "tämän rajan yli ei saa sitten mennä kengät jalassa...", mutta kuvitelkaa mulle Niken värikkäät sneakerit ja Pepille maiharit. ;)

Mimmin leggingssit blogin kautta saatu.

19 kommenttia:

  1. Mimmillä taitaa olla shortsikausi... :)

    VastaaPoista
  2. Ootte niiiin upeita !! ♥ kivat vaaatteeet :)

    www.henssi-myblog.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Molemmat asut nappaa, etenkin toi Hennesin huivipäähine on ihana ja toi American Apparellin pipo. Ja toi Forever twentyonen jakkujuttu on kans superviilee.

    Taa teidan blogi on niin ihana, te piristatte mun elamaa ihan alyttoman paljon kun ootte niin... reippaita! En nyt keksinyt parempaa sanaa, mutta ootte niin tommosia ku ootte ja ihania ja taa teidan blogi on piristavaa luettavaa. Kiitos kun jaksatte tata kirjoitella!

    x Hanna

    VastaaPoista
  4. Voisitteko vaihtaa tuota kuvaa tuossa sivussa, kun ette mielestäni näytä blogissanne samalta :D Ei mulla muuta

    VastaaPoista
  5. Ai niin! Aiotteko tehdä jonkun erikoispostauksen 3000 lukijan kunniaks? :) Esim arvontaa tai sellasta :D

    VastaaPoista
  6. Muuten kiva, mut miks pitää joka postauksessa kertoo aina mitä kokoa vaatteet ovat? Mä en tajua, ootteko rakentaneet koko blogin sen ympärille että ootte vähän isokokoisempia kuin stereotyyppiset mallitytöt vai minkä takia se koko on niin olennainen ?? en YMMÄRRÄ :DDDD

    VastaaPoista
  7. Toinen Anonyymi, varmaan ainakin helpottaa niitä lukijoita ihan hirveästi, jotka olis kiinnostuneita löytämään ton vaatteen jostain ja miettii että minkäköhän koon uskaltaisi tilata??
    Mutta hei asiaan, ootte Mimmi ja Peppi ihan upeita näissä kuvissa. Tosi kivat asukokonaisuudet, en osaa sanoa kummasta tykkään enemmän! Kaunottaret :)
    -neiti S

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä on nimenomaa kiva nähdä minkäkokoisia vaatteita toisilla on. Saa hahmotettua jostain vaatteesta minkä kokoisena voisi sen itselle ostaa, jos toisella se näyttää tollaselta tossa koossa.

    VastaaPoista
  9. Ehkä sen takia, Anonyymi, että lukijat voivat verrata hiukkasen omaa kroppaansa ja miettiä esim.mahdollista vaatetilausta tehdessä jotta minkä kokonen voisi olla itelle sopiva? Ainakin mä olen saanut hyvää osviittaa Pepin ja Mimmin kokomerkinnöistä, kun oon mm. Forever21+:sta tilannut.

    VastaaPoista
  10. Hyvältä näyttää niinko aina ennenkin :) Saispa itekin vähän lihaa luitten ympärille.

    VastaaPoista
  11. Ihanan persoonalliset asut. (: Kyllä te osaatte!
    Saako ehdottaa hieman lisää näihin asukuviin? Olisi mukava nähdä miltä nämä vaatteet näyttävät myös sivusta katsottuna, kun aina otatte kuvat vain edestä päin. :) Kun itse ainakin vaatteita kokeillessa katselen niitä jokaisesta mahdollisesta kulmasta. :D Ja jos joku haluaa ottaa teiltä vähän vinkkiä pukeutumiseen.

    VastaaPoista
  12. Yksin Mos Defin lantio on lipun arvoinen! :D

    VastaaPoista
  13. Ihanilta näytätte molemmat, kuten aina! :)

    VastaaPoista
  14. toi ristipaita on sikamagee! :))

    www.fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Otitteko yhtään kuvia keikalla?:)

    VastaaPoista
  16. Toi Pepin huulipuna on niiiiin ihanan väristä!! Lähtee kyllä heti tilaukseen.. ihanan keväinen sävy :)

    VastaaPoista
  17. Hei!
    Meitsi kun on kans "isoluinen" niin musta ainakin on kiva nahda noi koot myos, koska kun vaatteita on kaupasta vaikeampi loyda ja only ei tee vaatetta omassa koossa, kaikki vinkit siita mista saa isompien kokojen tyylikkaita vaatteita ovat tervetulleita.

    VastaaPoista
  18. Teillä on niin ihana ja piristävä blogi ! Missmixistä on myös kiva lukea mitä teille kuuluu :) Mukavaa kevään alkua isosiskoille ♥

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.