torstai 29. maaliskuuta 2012

Älä tule paha lumi!

Me tässä vielä iltapuhteiksi selailtiin Stockmannin verkkokauppaa ja löydettiin sieltä muutama kiva juttu jotka ajateltiin jakaa teidän kanssa. Vaikka lumisateella Suomea uhataankin, niin me aiotaan uhmata pakkasia ja pukeutua keväisesti. :D



1. Kuviollinen paitatunika näyttäis varmaan aika kivalta farkkujen tai paksujen leggienssien kanssa.

2. Tällanen punainen trenssi on ollut jo pidemmän aikaa Pepin "himoituimmat"-listalla ja tää Vilan yksilö olis aika kiva.

3. Löysä kauluspaita, yhdistyy hyvin esimerkiksi korkeavyötäröisen hameen kanssa, tai vaikka taas niiden farkkujen.

4. Punainen neuletakki piristää aika kivasti mustaa asua, tykätään tämmösistä löllöistä neuleista.

5. Kotelomekko sopis hyvin vaikka ylppäreihin, näitäkin onneksi löytyy kokoon 54 asti.

6. Näissä farkuissa näyttäis olevan kerrankin kivan korkea vyötärö, joten tukis mahaakin hyvin.

7. Veromodan edullinen "kesämekko" sopii käytettäväksi sukkiksien tai paljaiden säärien kanssa ja tää on jotenkin ihanan pirtsakka.

Eihän anneta noiden lumisadeuhkailuiden lannistaa meitä? Kohta nimittäin tulee kevät ja päästään käyttämään ballerinoja! :)

6 kommenttia:

  1. Mäkin oon lähdössä viikonlopuksi Pohjois-Savoon ja en kestä kun nyt jo hylätyt talvikamppeet olis vissiin tarpeen ottaa mukaan sinne, nooooooooooooo! Eilen päästelin nimittäin menemään jo ballerinoissa. Mutta mehän ei näille kevään oikuille ihan niin vaan anneta periksi :)

    On muuten maailman ihanin juttu että teiltä tulee postausta tosi usein, oon niin täpinöissäni! Välillä, kun postauksia tulee harvemmin, niin tyydytän tätä ikävääni lukemalla vanhoja postauksia uudelleen ja uudelleen :D Taidan olla pikkasen liian innokas lukija. Pusuja teille ihanille naisille :)

    -Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana! Joo nyt on kyllä tullut postailtua useammin, on ollut jotenkin enemmän aikaa viettää tietokoneella ja tullut napsittua kuviakin enemmän. KIVAA! :)

      Pusuja sinne takas ja kiitos, kun olet ahkera lukija!!! <3

      Poista
  2. Moi, ootteko aloittanut jonkun yhteistyön stockan nettikaupan kanssa vai mistä näitä postauksia kokoajan tulee? Olis kiva lukea siitä enemmän! Vai onkohan se vaan mennyt ohi multa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla alotettu mitään suoranaista yhteistyötä Stockan verkkokaupan kanssa. Tradedoublerin kanssa tehdään yhteistyötä, jossa on sitten taas erilaisia mainostajia ja Stockmann on yksi niistä. :) Poimimme sieltä meitä kiinnostavia juttuja ja postailemme jos siltä tuntuu!

      Poista
  3. ihania juttuja ! oootte muutenki superihania ihmisiä, jatkakaa samaan malliin! :::::: )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.