tiistai 27. maaliskuuta 2012

Jykä SYDÄN Zooplus!

Meille tulee kotiin aika paljon paketteja ja Jykä auttelee mielellään toisinaan myös postinaista ihan laatikoilla asti, mutta ehdottomasti kaikista mieluisimmat paketit Jykän vinkkelistä tulee kuitenkin Zooplussasta. Ollaan puljusta pari kertaa tilattu ja paketit on aina tulleet perille alle viikossa. Näin kevään kunniaksi Zooplus tarjosikin Jykälle 20€ lahjakortin ja laitettiinkin muutama viikko sitten tilaus taas menemään... Laitoin parikymppiä pottiin lisää, jotta saatiin paketin arvo yli 39€ ja tilaus suoraan kotiovelle postikuluitta.
Jykä huomasi paketista paljastuvan myös lemppareitaan eli Denta Stixeja... Nuo on muuten ihan tosi paljon halvempia kuin kaupassa tuolla ja tuo "tukkupaketti" riittää kyllä pitkään.
Poika oottaa kiltisti, että sais luvan käydä jo paketin kimppuun.
Lupa myönnetty!
Kiinnostavin tässä paketissa oli tällä kertaa kuitenkin ehdottomasti tuo älylelu josta saa sisältä herkkuja, jos osaa heilutella lelua oikein (ja jos lelun täyttäjä muistaa herkkuja sinne lisätä...). Myös tuon älylelun korkki (eli "työmaakypärä" :D ) on osoittautunut oikein mieleiseksi leluksi muutamana päivänä jo ihan itsessään...
Tilattiin myös tällä kertaa meidän eka kongi-pehmo. Meidän kaikki Kongit (tilattu siis myös tuolta Zooplussasta) on aina olleet kyllä tosi mieluisia ja kestäviä. Vaikka Jykällä onkin vaan melko pienet hampaat, niin yllättävän helposti se silti niillä naskaleillaan pureskelee leluja rikki, onneks sitä ongelmaa ei kuitenkaan tule noiden Kongejen kanssa :D
Tuo paketillinen pienten koirien Denta Stixeja maksaa tosiaan Zooplussassa sen reilu 15€...
Jykä ei meinannu luovuttaa otetta millään enää tuosta pupusta, vaan ois halunnu viedä uuden kaverin leikkeihin heti lappuineen päivineen :D
Jykällä ei oo ollut älylelua, muutaku semmonen pallo (joka muuten sekin on tilattu tuolta, mutta on jo vähän "nähty" ja muutenkin liian helppo) joten tämä uusi tuli kyllä tosi tarpeeseen.
Niin ja tietty nämä herkkutikut...
Kiitos Zooplus, meillä osataan arvostaa isosti!

Mulle tupsahti tänään aamulla sähköpostiin uutiskirje, jossa kerrottiin koodilla "MAALISALE" Zooplussasta saatavan -10% kaikista tuotteista ainoastaan tämän päivän ajan. Alen saapi siis myös jopa jo alennetuista tuotteista ja näyttääpä tuolla olevan mm. meiltäkin löytyvät koirankupit alessa... Kannattaa myös tilata ehdottomasti tuo uutiskirje, tuolta nimittäin tulee aina oikein hyviä tarjouksia jopa viikottain. 

Mites on, hemmotteletteko karvakamujanne tilaamalla tuotteita myös netistä? Myös vähän vaikeampia älypelisuosituksia/kokemuksia otetaan täällä mielellään vastaan :) 

EDIT: Jokainen uusi asiakas saa aina tuolta tuon 10% pois, mutta tämän päivän koodietu siis myös meille "vanhoille" asiakkaille :) Ja jos ei tänään ehdi tilaamaan niin koodilla MORE-TO-LOVE saa 5% alennusta huhtikuun loppuun saakka :) 

16 kommenttia:

  1. Noissa Denta Stixeissä on jonkin verran eroa kilohinnoissa. Itse ostan aina suurimpia Stixejä, jotka puolitan. Kilohinta on halvin ja puolittamalla kestää paketti kauemmin!

    VastaaPoista
  2. Jykä on kyllä niin komea mopsipoika <3 Oletteko ajatelleet piipahtaa näyttelyissä? Suosittelen lämpimästi, hyvännäköisiä mustia mopseja näkee ihan liian harvoin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Jotenkin vähän vierastan ajatusta, vaikka tietysti kasvattajankin toiveena oli, että käytettäisiin edes kerran. Saas nähdä...

      Poista
    2. Meillä käytiin pentuna näyttelyissä vain kasvattajan vaatimuksena mutta heti sen jälkeen lopetettu. Perheen yleinen mielipide siitä on että Perseest. Yksi sanoi että meidän koiralla on ihana kuoppa kuonos ja toinen tuoamri taas ei tykänny yhtään. Mielipide asia.

      Poista
    3. Ei ne näyttelyt oikeasti ole niin vakava asia, etteikö siellä voisi käydä katselemassa :) Minusta on mukava käydä tapaamassa samanhenkisiä ihmisiä ja rotutovereita, ja siinä sivussa pyörähtää kehässä. Toki sielläkin on niitä ihmisiä, jotka ottavat asian turhan vakavasti, mutta niitä on ihan joka harrastuksessa ja työpaikassa ja kaikkialla, ikävä kyllä.

      Mutta kannattaa käydä kokeilemassa vaikka ensin pentuluokassa, jonne saa osallistua alle 9kk pentu. Siellä ei ainakaan ole vakava meininki eikä koirankaan tarvitse esiintyä kuin mikäkin konkari :) Ja ei noissa virallisissakaan näyttelyissä ole ihan kamalaa, jollei siitä itse sellaista tee ;)

      Poista
  3. Meillä tilataan kaikki kissoille netistä, laadukas ruoka ja hiekka on Zooplussalla niin paljon halvempaa kuin eläinkaupoista! Samoin kiipeilypuut ja muut virikkeet on tosi edukkaita Suomen hintoihin nähden, joten väkisinkin pistää tilailemaan kaiken tuolta vaikka toisaalta haluttaisikin tukea näitä pieniä eläinkauppayrittäjiä..

    VastaaPoista
  4. Ymmärrän, että koirat tykkää noista dentastixeistä, mutta ne on todella turhia koiralle. Ne sisältää suuret määrät viljoja ja turhia lisäaineita. Kannattaa mielummin suosia pakasteesta ostettavia rustoluita sekä "kuivia" putken mallisia ydinluita. Ne pitää hampaat puhtaana paremmin kuin nuo stixit ja ovat täysin luonnontuotteita :)

    VastaaPoista
  5. Meidän kollikissa auttaa myös zooplussan pakettien availuissa. Paketti hyödynnetään aina kokonaan, sillä itse laatikko on parin päivän ajan aina kiva leikkipaikkka ja sen ympäri kiedottu pakettinauhakin kiehtoo :P Sisältä paljastuu sitten yleensä edullista mutta laadukasta kissanhiekkaa (en enää ikinä osta marketin hiekkoja!!) ja namiruokaa. Kyllä meillä marketti-ruokaakin vielä syödään, mutta sopivassa suhteessa sit noita parempia ruokia myös. Lelut ja kiipeilypuut on myös pääosin zooplussasta. Ihana ihana kauppa!

    VastaaPoista
  6. Ja kandee vilkaista myös se zooplus.com sivusto. Siellä on monissa tuotteissa halvemmat hinnat ja paremmat tarjoukset kuin .fi sivustolla. Outoa, mutta totta.

    VastaaPoista
  7. sama homma, meillä syötetään vain raakoja luita! ei ole tärkkelystä lisäämässä hammaskiveä =) touhupallo on kiva!

    VastaaPoista
  8. Siis Ykä on vaan niin yli söpö :)

    VastaaPoista
  9. IHANA toi siun hauvakaveri! <3 :D Itsekin haluaisin pienen koirulin, mutta oon aika pahasti allerginen niin ei tuu mitään.
    Noista älyleluista tuli mieleen mun isoveljen ja sen avovaimon kissa. :D sillä kun on kans sellanen kissojen älylelu niin hitto se on aina huvittavaa kattoo kun se sen kanssa leikkii :DDD Kun ei sitten tulekaan sitä lelua sieltä ja yrittää aina uudelleen. Jännä miten ne kissat ja koirat sitten oppii aina kokeilemaan eri juttuja, että onnistuvat. :)

    VastaaPoista
  10. Aww toi vika kuva! Pieni virne naamalla :]

    VastaaPoista
  11. Voihan Ykä! Löysin viime äitienpäivän aamuna valkovuokkoniityn keskeltä tuhdin, iäkkään mopsiherran, jonka vein mukanani kotiin ja joka kieltämättä sai jo osittain tämän pinttyneen "minulle vain isoja rotuja" -asenteen järkkymään. Ykä on kyllä sitten murtanut viimeisetkin asennevammat meikäläisestä - miten voikaan olla noin ihana! <3

    VastaaPoista
  12. Ykä on maailman sulosin! Sydän oikeen pakahtuu ku kattoo kuvia siitä :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.