tiistai 13. maaliskuuta 2012

Isoja kokoja netistä osa 2.

Tässäpä lupaamani jatkopostaus ensimmäiseen osaan. Kaikki kollaasien vaatteet löydetty siis Stockmannin nettikaupasta. 


Kevätkollaasin pakollinen asuste, eli supersöpö Muumi-sateenvarjo.

Piecesin turkoosit leggingssit. Ainakin jotkut Pieces-merkin leggingsseistä mahtuu ja näissä on 2% elastaania... Saatavilla myös pinkkinä.

Beige pellava poncho, ihanan keväinen...

Matalavartisilla Hunter-kumppareilla kelpaa painella menemään pitkin puroja :D En tiiä kuinka kapeet nämä on, mutta ainakaan tuota pitempää Hunter-mallia ei kannata yhtään paksummalla pohkeella edes haaveilla :D

Beige laukku on aivan ihanan mallinen.

Zizzin vaaleanpunainen toppi on sopivan pitkä pidettäväksi leggingssien kanssa ja nuo pitsit on ihanan keväiset :)

 Rennon kevätasun kruunaa mintunvihreä pipo.



Siistiin työasuun valkkasin Zizzin harmaan (vaikka minusta enemmän oliivin vihreä) puseron.

Edellisessä postauksessakin kehutut Zizzin  mustat farkut, jotka vaikuttaa just sopivan kaposilta (onko muuten mitään hirveempää, kuin samassa suhteessa vyötärön kanssa levenevät isojen tyttöjen farkut?!)

Tilavan olosen ja niiiiin herkullisen värisen suklaanruskean laukun.

Ja Michael Korsin nilkkurit (ite en kyllä köpöttelis näillä yhtään työpäivää, mutta kivalta ne näyttää)...

Miltäs näyttää? Kuten edellisenkin kollaasin varusteet, niin myös nämä kotiuttaisin vaikka heti (tosin en osais kyllä kävellä noilla koroilla :D)!

11 kommenttia:

  1. Ei, ei ole mitään niin kamalaa kuin isojen tyttöjen farkut :D Mutta mä oon löytänyt Cubuksesta aivan ihania farkkuja! Oon kokoa 44/46 ja Cubuksen farkut on ainakin mulle ihan passeleita, sekä tavalliset että farkkulegginsit. En oo aikoihin shoppaillut housuasioissa muualla :)

    VastaaPoista
  2. Mullon tollanen muumisateenvarjo. Se oli superiso pettymys. Aattelin, etta pieni koko ja paata huimaava hinta takaisivat jonkinlaista kestavyytta, mutta ekalla kayttokerralla kangas lahti liitoksistaan ja kaksi metallisakaraa irtosivat siita. Harmittaa tosi paljon, koska toi on sikasopo ja sikakallis. En suosittele siis hankkimaan, vaikka asukokonaisuus ihana onkin!

    VastaaPoista
  3. ihana toi vaalean liila paitis

    VastaaPoista
  4. ihanii mut voisitteks kirjottaa aurinkolaseista!?? =))

    VastaaPoista
  5. Yksi omista suosikeistani on aasialainen YESSTYLE.COM - niminen nettikauppa. Sieltä löytyy hyvin kokoja myös isoille tytöille - sieltä tilaamani omat vaatteet olivat ehkä hieman liiankin isoja, mutta nättejä siitä huolimatta. Postikulut n. 16€ ja muistaakseni yli 100 (tai pikkasen päälle) ostoksissa ilmaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, oletko tilannut normaalipuolelta vaatteita ? Kuinka hyvin vastasi koot omaa kokoasi ? Entä onko sinulla kokemusta normaalipuolen aivan ihanista mekoista joihin ihastuin aivan täysin ? Kaikissa mekoissa on valittavana vain one size koko ja en tiedä viitsinkö tilata jos ei sitten menekkään. Mekoissa takana resori, joka antaa joustoa, mutta silti.

      Poista
    2. One size- vaatteita en ole itse tainnut kertaakaan tilata. Jokaisen tuotteen koot (myös one size) löytyy kyllä tuotesivulta. Itse olen tilannut muistaakseni yhden mekon (muistaakseni) normaalipuolelta (46) joka oli ehkä hitusen liian "iso". Tilatessa kannattaa katsoa myös maininta mitä materiaalia vaate on - jos siinä on 5% spandexia, se todennäköisesti venyy hyvin, joten melkeinpä kannattaa valita sitten se yhtä kokoa pienempi. Muutoin koot vastaavat kyllä aika hyvin sitä mitä on kerrottukin (tarkemmat tuuma/senttikoot rinnanympäryksestä/vyötäröstä yms. löytyy myöskin tuotesivuilta!).

      Poista
    3. Kiitos todella paljon vastauksesta. Pitääpä mitata, että menisikö mekot minulle :)

      Poista
  6. Heei.. Kun ootte tilannut jotain F21.. Onko ollut ongelmia postituksen kanssa? Onko siis tullut sillon, kun on pitänyt?

    VastaaPoista
  7. ainakin HM nettikaupassa on isoja kokoja ja vaatteet ei mitään mammatyyliä :) ja itellä ainakin kestäny hyvin ja koot pitäny paikkansa :) hintakin huokea, mutta paras asia on etteivät ne näytä miltään ??? koon vaatteilta, eli eivät ole telttoja..

    VastaaPoista
  8. Oih, olisipa ihanaa hankkia noita alushameen näköisiä toppimekkoja täksi kevääksi ja kesäksi!! Ehkä voisin vihdoin uskaltaa edes sovittaa noita ja jotain legginsejä.. Tosi hyvä ja hyödyllinen postaus tämä!!

    Vastaukseni tuohon kysymykseen noista farkunlahkeista: On!! :D En tiedä mikä vinksahdus päässäni lienee, mutta tämä pillifarkkubuumi on mulle yhtä tuskaa. Tunnen olevani makkarankuoressa niiden kanssa enkä ole vielä kertaakaan sortunut moisiin. Ainoa lohtuni on Halens, sieltä löytyy trumpettilahjetta kaltaiselleni pullukalle. :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.