keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Wedge Sneakers

Päivän asua eiliseltä, kun kirmattiin Piukun kanssa Kampin bussiterminaalista sushin kuvat silmissä buffettiin lounaalle ja pikakierrokselle Forumiin ennen molempien menoja. Aamupäivän parasta antia oli ehdottomasti aika paljon meitä vanhempi naishenkilö, joka viereisestä pöydästä lounaalta kävelykepin kanssa poistuessaan totesi minulle, että pakko mainita, kun satuin tässä ohimennen kuulemaan, että olipa kerrassaan ihana kuunnella teidän tarinoita noista kaikista reissuista, olisinpa vielä itsekin nuori ja pääsisin matkustelemaan. Aww. Oltiin tietty Piukun kanssa jaettu siinä ruokailun lomassa ne kaikki seikkailut, joita on tullut koettua ympäri maailmaa, tosin jossain vaiheessa oli sensuroitava ne pahimmat Intia-jutut ihan muiden ruokahalun säilyttämiseksi...



Baseballtakki Newlook (UK20)
Kaulakoru Glitter
Mekko Evans Beth Ditto (UK20)
Leggarit Piruetti (L)
Laukku MBMJ
Nike Dunk Sky High ASOS (UK7)



Ekaa kertaa eilen minulla oli jalassa nämä Niken korolliset kaunokaiset, jotka saapuivat viime viikolla kenkähyllyni valikoimaa parantamaan. Multahan löytyy punamustat vastaavanlaiset, jotka hankin jo viime vuoden puolella, mutta jotka ovat lähinnä päätyneet päälle mm. pikkujouluissa ja muissa korkoa vaativissa kekkereissä hi(i)ppaillessa. Blogissa eivät ole vielä tainneet vilahtaa kertaakaan. No nämä syrjäyttävät taas parit vähemmälle käytölle jääneet sneakerit, jotka taidan laittaa myyntiin taas tuonne meidän Facebookkiin. Ilmoitan tästä iloisesta tapahtumasta vaikka myös vielä täälläkin, jos teitä sattuu kiinnostelemaan. :)

Wedge sneakerit YES vai NO ?

20 kommenttia:

  1. Wedge Sneakers = NO, mutta noi postauksen yksilöt näyttää yllättävän hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy kyllä sanoa NO. Omasta mielestä ihan järkyttävät. Tulee mieleen ne tennarikorkkarit mitkä oli jossain vaiheessa uusinta uutta. Ei pysty..

    VastaaPoista
  3. No alussa Wedge sneakerit ei missään tapauksessa mutta nyt olisi saatava sellaiset.

    Nuo Niken olisi ihanat kevääksi mutta pikagooglailun jälkeen missään ei taida olla mustia jäljellä :-(

    Mutta ihanat ovat!! :)

    VastaaPoista
  4. mitämitä!!?? mimmillä korkkarit jalassa o.O

    VastaaPoista
  5. Onko Peppi lopettanu bloggaamisen kun ei näin nopealla taaksepäin kelailulla juurikaan näkyny hänen postailuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. just tässä mietiskelin samaa

      Poista
    2. Otan vähän etäisyyttä kaikkeen tällä hetkellä ja täten myös blogiin. Kirjoittelen jos ja kun on jotain kirjoitettavaa ja jos ikävä iskee niin minua voi seurata Instagramissa @peppimtl tai Facebookissa Peppi More To Love. :)

      Poista
  6. Asun saksassa ja täällä tuollaset kengät on näkyny katukuvassa jo pitkään :D Ite inhosin alussa mutta sitte kävin tamariksessa ja löysin http://www.tamaris.de/Incana/1-1-25494-39,de_DE,pd.html#color%3D9583%26size%3D36 nuo :D se oli rakkautta ensisilmäyksellä ;)

    VastaaPoista
  7. Kelpais mulle myös nuo kengät, mutta asia, joka vei huomion on tuo takki! Tahtooo! Muutenkin hyvä asu, just meikätytön tyyliä! :)

    VastaaPoista
  8. Hei missä Peppi? Miks se ei enää postaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peppi ottaa nyt taukoa More To Lovesta. Minua voi kuitenkin seurata Instagramissa @peppimtl tai Facebookissa Peppi More To Love, niitä päivittelen useammin. :)

      Poista
  9. En ite tykkää noista kengistä, mutta sulle ne ainakin sopii:) Ja muutenkin kivat kuvat!
    http://fashionfriendsandfootball.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Näistä kuvistahan tuli kivoja! :---) Ja kengät....NAM!

    VastaaPoista
  11. Missä PEPPI? Taitaa edelliset 20 postausta olla Mimmin käsialaa. Ei sillä, että Mimmin jutuissa olisi mitään vikaa, mutta Pepinkin juttuja olisi kiva kuulla. Eikös MoreToLove ole kuitenkin Mimmi&Peppi, ei pelkkä Mimmi?

    VastaaPoista
  12. Olisi pitänyt lukea kommentit ennen edellisen kirjoittamista, siellähän se Peppi jo vastailkin.

    Toivottavasti tulet "takaisin" pian! :)

    T. Peppifani! :)

    VastaaPoista
  13. ISO NO! Mielestäni lenkkarit on lenkkarit ja korkkarit on korkkarit, ei niitä pidä yhdistää. Tosin pakko mainita, että sinun yksilösi ovat hienoimmat, jotka olen nähnyt. Juuri tuollaisia voisin ehkä joskus harvoin jossakin tilanteessa jopa pitää, mutta muut vastaavanlaiset ovat olleet aivan järkyttävän näköisiä.

    VastaaPoista
  14. ootpas ihanan sulonen :)

    free-emmi.blogspot.fi

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.