torstai 7. helmikuuta 2013

Hetkiä.

Tämä päivä on ollut jo täynnä ohjelmaa, olen mm. viettänyt tunnin TK:ssa labran odotushuoneessa omaa vuoroani odotellen ja sen jälkeen vartin vastaanotolla, jossa yritettiin hoitajan kanssa yhdessä paikantaa vuorotellen molemmista käsivarsistani potentiaalisia yhteistyökykyisiä verisuonia :D Ei kivaa... Kyse oli taas kilppariverikokeista ja lopulta saatiin onneksi purkillinen talteen. Mulla on kuulemma suonet kuin vauvalla :D Paljon teiltä tulee kysymyksiä tästä kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja voisin siitä taas kirjotella, kunhan ensin saan nuo koetulokset ja lääkärikäynnin alta pois.

Labrakäynnistä en instagramiin päivitellytkään, mutta tässä kuitenkin muutamia noin viikon sisällä vietettyjä hieman mukavempia hetkiä.


- Naurattaa kovasti tämä kuva Jykästä, joka istui närkästyneenä jalkojeni päällä, kun en suostunut halailemaan herraa kesken työnteon. Nytkin tuo murre nukkuu jalkojen päällä, mutta välillä on ihan pakko nousta halimaan ja pussailemaan ja tietty minun täytyisi keskeyttää työt välittömästi :D 

- Jyväskylän reissulla näin pitkästä aikaa entistä kämppistäni ja luokkakaveriani Suvia, jonka kanssa vietettiin myös varsin tapahtumarikas kevät vaihdossa. Kun junani saapui Jyväskylään, mentiin istumaan Figaro Winebariin ja nautiskeltiin mm. nuo herkulliset etanat ennen siskoni töistä saapumista. 

- Oma naama reissuilla. Nuo ripset on vaan parhaat. Viikon päästä pääsen taas uusimaan ne Pinjalle

- Jyväskyläänhän menin ihan Next Step-messujen takia, eli siis töihin. Messuilla tulikin vietettyä tyttöjen kanssa mukavat pari päivää EF:n tiskin takana. 

- Jyväskylän Sokos Hotel Paviljongissa on monta asiaa ajateltu viimeisen päälle, mm nämä ihanat ovikyltit tekstillä "Uneksin tai olen unessa." Tämän kuvan nappasin torstaina lähtötohinassa, kun hyvästelin hotellin ja kipitin päiväksi messuille ja sitten suoraan Helsingin junaan.

- Perjantaina vietin kotitoimistopäivän ja Voice of Finlandia vietettiin laskiaispullat kourassa. Oikeessa reunassa muuten yks kippurahäntä kyttää, josko pullasta liikenis palanen myös parempiin suihin. Ollaan muuten todella koukussa tuohon TVOF applikaatioon! Se oikean valmentajan tietäminen on yllättävän hankalaa ja saadaan siitä aina kunnon skaba aikaiseksi. 



- Lauantaina tavattiin luokkakaveripossen kanssa taas hyvän ruuan parissa, viimeksi oltiinkin nähty elokuussa maanantaibrunssin merkeissä (tämän kuvan pöllin muuten Suvin Instagramista, en ite älynnyt napata tarjoiluista kuvaa, oli ilmeisen kova kiire alkaa aterioimaan). Ja illalla vietettiin Matin kanssa kolme tuntia Tennispalatsissa nautiskellen Quentin Tarantinon mielettömästä osaamisesta. Django on vaan paras, näin sen jo toistamiseen, eikä kyllästyttänyt kyllä edelleenkään. 

- Sitten seuraakin hieman useampi kuva tiistaista, jolloin matkasin Helsinkiin ensin erääseen pressipäivään, jonka jälkeen Pauliinan ja Emmin kanssa touhuamaan. Päivään mahtui mm. salaattia Johdossa, kiertelyä kaupoissa, hillittömän kokoinen Brownie-jälkkäri Hard Rock Cafessa (eivät millään uskoneet, että yksi riittää jaettavaksi) ja just sopivan kokoinen juustokakkujälkkäri samassa mestassa (mulle). Kuva minusta napattu Pauliinalta.

- LivBox tuli taas ja tällä kertaa pinkillä somistettuna. 

- Eilisen piristys ja Kuopio-kaipuuta nostattava pläjäys oli tietysti Kuopion Poliisit Jimillä. Jaakko ja Pauli on parhaat! :) 

Semmosia hetkiä on tullut näköjään tallennettua. Hyviä hetkiä varmasti mahtuu myös tulevaan viikkoon, siitä oon tulevan ohjelman perusteella aika varma!

 

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! Tuo koira on niiiin söötti :) Ja haha huiput poliisit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Jykä on kyllä höpsö.

      Kuopion poliisit on muuten myös Linnakkeessa kilpailemassa!! :D

      Poista
  2. Oot nätti ja Jykä myös! :) Mulla on itsellänikin mopsi. Vanha herra, jonka naama harmaantuu, mutta mieli on edelleen hyvin "nuorekas"! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, molemmat yhtä nättejä ;)

      Voih, harmaantuvat mopsit on jotain sulosinta! <3

      Poista
  3. Sit jengi miettii, miks meikä ei hymyile kuvissa.....

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.