maanantai 18. helmikuuta 2013

COLD AND FLU

Kuten tuossa edellisessä postauksessa jo kirjottelin niin viime viikolla rajuinta tiistaista perjantaihin tosiaan oli yksi lenkki ulkona Jykän kanssa, muun ajan vietinkin linnoittautuneena joko petiin, tai sohvatuoliin. Noh, flunssa on nyt onneksi selätetty ja jäljellä on enää vain harmiton nuha. Kyllä se tästä! Muistaa kyllä taas miksi kannattaa parannella tauti heti, vaikka kuinka olisi muka muuta tekemistä... :)


Sain Matilta tulppaanikimpun ystävänpäivänä ja se piristää olkkarin pöytää edelleen :) Ollaan valettu tuo pöytä itse betonista, kun nähtiin asuntomessuilla pari vuotta sitten vähän vastaavanlainen.


Jykä on tykännyt, vaikka ei siltä kuvassa näytäkään, kun olin koko viikon ja vielä tänäänkin kotona.


Nenäliinoja on viikon aikana kulunut noin miljoona ja tuo Starbucksin kuppi on tarjoillut minulle niin Clipperin teetä, kuin myös kotikodista saatua mustaviinimarjamehua. Se on kyllä parasta juotavaa flunssassa. Täytyypä muistaa ottaa pari pulloa Savosta matkaan ensikin kerralla.


Ehdin lueskella myös lehtiä ja syödä Merkkareita, jotka on muuten aivan parhaita! Tuo pussi kestää helposti pari päivää. Mahtavaa, että ne tulivat pitkästä aikaa takaisin.


Ystävänpäiväkortit tietty piristivät myös koko kipeää viikkoa.


Ja tuo Gina Tricotin neonkorallinen neule, jonka löysin toissaviikolla vihdoin pitkän etsinnän jälkeen. Pinkki se vaan piristää minua näköjään aina...


Myös helmikuun Livbox piti sisällään ystävänpäivän kunniaksi pinkkiä. Parasta boxissa minusta oli ehdottomasti tuo Essien kynsilakka, vaikka ei tuo John Gallianon Parlez-moi d'Amour- tuoksukaan ollut yhtään huonompi. Olayn tuotteet ovat hyviä, joten nuo näytteet pääsevät varmasti testiin, vaikka vähän vanhemmalle iholle ovatkin suunnattuja. We Care Iconin vartalovoi puolestaan lähtee suosiolla eteenpäin :) 

Onko siellä pysytty terveenä? 

LivBox blogin kautta saatu. 

9 kommenttia:

  1. Heippa, tosiaan taudit kannattaa sairastaa heti - pääsee vähemmällä. Ystävät - parasta lääkettä. Käyn täällä aika usein ja monta kertaa yllätyn, kuinka usein te ootte flunssassa. Tuo liikunta jatkossa varmaan parantaa vastustuskykyä ja muutakin jaksamista Aloittakaa pienin askelin,ette kyllästy. Noin kauniiden ja ihanien ihmisten ei soisi sairastavan koskaan. Aloitin itse liikunnan varovasti noin 8 vuotta sitten. Oiskohan siitä saman verran aikaa kun viimeksi olin minkäänlaisessa flunssassa tai muussa taudissa. Painoakin hävisi ensimmäisen viiden vuoden aikana noin 20 kg eikä ole tullut takaisin. Joten hiljaa hyvää tulee. Virve

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri. Itse olen nyt parina vuotena pitänyt tämän flunssan alkuvuodesta ja molempina vuosina olen "elänyt terveellisesti" tammikuun. Ei taida siis soveltua minulle tuo terveellinen elämä ja liikunta! ;) Totta puhuakseni johtuneeko tämä nyt sitten tästä yrittäjän arjesta vai mistä, en tiedä, aiemmin en ollut koskaan kipeänä :)

      Poista
  2. Oisko sulla antaa jotain "ohjetta" tuon pöydän tekoon? Tai mistä itse saitte siihen ohjeet/ miten teitte? Oliko hankalaa jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei oikeestaan, ostettiin betonia muutama säkki (oisko kolme?) ja Matti oli töissä tehnyt muotin (on metallipajalla) johon betoni laitettiin tekeytymään. Pikaisella googletuksella löytyi tämmönen : http://selma-greyscale.blogspot.fi/2012/10/diy-betonipoyta.html ja itse ohjeet: http://selma-greyscale.blogspot.fi/2012/10/ohje-betonipoydan-tekoon.html näyttävät aika vaivalloiselta, ei minun mielestä meillä noin haastavaa ollut :D Heitettiin tuohon joku epoksi-lakka pintaan. Tehtiin koko projekti takapihalla, ei sovellu oikein sisällä tehtäväksi...

      Poista
    2. Kiitti paljon! :) Löysin myös noi ohjeet googlailemalla, mutta tosiaan ne vaikutti melko hankalilta.

      Poista
  3. Flunssa jatkunut nyt kohta 2 viikkoa. Välillä tuntuu, että olis jo ohi, mutta sitten tulee taas takapakkia. Nenäliinoja on tosiaan mennyt ihan älyttömästi. Samat eväät on ollu mullakin, tosin merkkaripussi ei kestä ku illan, ne on niin hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä sitkeessä, ei kiva! Mulla menee merkkareista leuat kipeeks, joten se rajottaa hieman syömistä :DD

      Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.