tiistai 19. helmikuuta 2013

DAVIDplussaa Stockmannilta

Meiltä on paljon kyselty noista David+:n tuotteista ja kokosinkin teille kollaasia Stockan netistä, josta niitä voi tilata suoraan kotiin. Stockalla on vieläpä tämän kuun loppuun mahdollista saada kanta-asiakaskortti veloituksetta ja sillä saa myös urheilun tuotteista -20% kerta-alennuksen koodilla 02LOYAL2013, kannattaa hyödyntää tämä tarjous ja päivittää vaikka urheiluvaatteet kerralla kuntoon. Rekisteröidy nyt kanta-asiakkaaksi TÄSTÄ.



A. Sininen pitkähihainen tunika, joka minulla oli päällä meidän Hyvinvointipäivässä on puuvillaa ja soveltuu esim. lämmittelyn aikana päällä pidettäväksi. Itse tykästyin erityisesti tuohon siniseen väriin tosi kovasti.

B. Pitkät housut löytyvät myös minun urheiluvaategarderobista ja ite tykkään ainakin niiden löysähköstä mallista. Tosin nämä eivät ole ehkä parhaat mahdolliset esim. spinning-tunnille.

C. Lyhyempilahkeiset housut ovat malliltaan vähän vastaavanlaiset kuin nuo pitempimalliset, mutta vaan polven alle yltävillä lahkeilla. Näissä molemmissa housuissa on tosi hyvä asia se, että vyötärö nousee sopivan ylös ja myös pysyy siellä vähän kovemmassakin menossa.

D. Pitkähihainen oranssi tunika (jota saa myös sinisenä) on kunnon pirtsakka ja sain tuosta hihattoman version itselleni. En ole vielä ehtinyt toppia testaamaan, mutta varmasti ensi kerran salille se pääsee päälle. 

E. Pepillä puolestaan oli Hyvinvointipäivässä päällä tämä musta hihaton versio edellämainitusta tunikasta.

F. DAVIDin suunnittelija Anna jutteli, että Pirates-housut, jotka ovat siis kunnon tiukat caprilegginssit ovat tällä hetkellä suosituimmat DAVIDin jumppahousut. 


Panostatteko vai pihistelettekö urheiluvaatehankinnoissa? Minulla on lupa hankkia urheiluvaatteita, vaikka olisin "ostolakossa" tai muuten säästökuurilla :)


7 kommenttia:

  1. Top-Sporteihin on myös tullut hyviä ja edullisia plussakoon vaatteita niin jumppa ja sisäliikunta, kuin kevään ulkoilun puolellekin ! :) Kannattaa käydä katsomassa, valikoima on laajentunut hurjasti aikaisempaan verrattuna, eivätkä hinnatkaan päätä huimaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kuulla! Täytynee tutkia valikoima jos sattuu Top-Sportiin eksymään :)

      Poista
  2. Moikka! Semmoista tuli mieleen että onko teille tulossa Gossip mallistoon mustia caprihousuja? :)
    Tässä pari vuotta jo semmoisia metsästänyt ja pikkuhiljaa alkaa kyllästyttää pitkissä housuissa kesällä juoksu. Mutta kun mistään ei löydy isoille perseille capreja, ainakaan köyhälle sopivaan hintaan :/
    Kiitos ja terkkuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      En itse asiassa tiedä kevään mallistosta, mutta otetaan selvää! :)

      Poista
  3. Kiitos tästä vinkistä. Plus-kokoisia urheiluvaatteita olen etsinyt jo tovin. :) Aurinkoista alkavaa kevättä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että vinkistä oli apua! :) Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  4. Uusi lukija joukossanne :)
    Kiitos näistä vinkeistä! Alkaa välillä turhauttaa kun tuntuu ettei mistään löydä kunnollisia koon 52-54 urheiluvaatteita. Housut pitää olla löysät ja t-paidan hihat tarpeeksi pitkät, muutoin en suostu laittamaan niitä päälle. Olen tottunut siihen, että plussakoon vaatteet maksaa aina tolkuttoman paljon enemmän kuin normikokoiset, joten hinnakkaat urheiluvaatteet menee siinä samalla.


    ahmaatikko.blogspot.fi

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.