tiistai 5. heinäkuuta 2011

Yhtenä iltana kauppareissulla...

Ollaan just ne ärsyttävät asiakkaat jotka ryntää Citymarkettiin klo 20.45 ja kauheissa kuumotuksissa pinkoo pitkin poikin ja unohtaa tietty puolet ostoksista :D Mut haluan muistuttaa, et tullaan kuitenkin varttia vaille, nimittäin kaupassa itsekin työskennelleenä kaikista rasittavimpiahan on ne jotka tulee minuuttia vaille ysi ja ei oo mikään kiire ja närkästytään, jos siitä huomautetaan...

No yks ilta oltiin taas ostoksilla Numskin Cittarissa ja voe tokkiisa, uuet ASOS-aleshortsit pääs ekaa kertaa jalakaan! Tykkään! Ja tulipa tänään muuten muutatmat shortsit NewLookista, HUPS! Josko niitä jossain vaiheessa esittelisin... Nää on muuten sitten ilman meikkiä kuvia, nuo ripset on kyllä parhautta!


Huivi ONLY
Teeppari H&M (40)
Shortsit ASOS (24, otin tarkotuksella kokoo isommat,
et ne on tommoset vähä löysät)
Hopeiset Havaianasit (9)


Kiitti muuten kuvaajalle, joka ei tajunnu huomauttaa, et lahe oli huonosti :D Ei hän kuulemma ees huomannu ku oon niin ihana, ettei hän mitään lahkeita tiiraile. OOKOO! :)






Kyselitte kynsistä ja tässä ne nyt on. Aika tosi tosi kivat tuli! Ja mitä tuohon väriin tulee, niin se on tuommonen kunnon neonpinkki, vaikee ikuistaa kuviin, mutta nyt tällekin tulee muutos, sillä saatiin Adobelta Photoshop Elements 9 (varmaan niin kauheeta katottavaa nämä meidän kuvat) että eikai se auta ku opetella käyttämään... Maili joka sieltä tuli oli suht huvittava tyyliin "Millä muokkaatte kuvianne?" -Ööööh... ei millään... Okei välillä Picasalla tai Paintilla :D Kukahan tätä nyt opettais sitten käyttämään? :D

Mitäs sinne kuuluu? Ootteko jo lomalla vaiko vielä töissä? Matilla on kolme päivää töitä ja se tarkottaa, että viikonloppuna mökille Savoon, jeeeee!!!

14 kommenttia:

  1. Oi, ihanat vaatteet sulla ! -Ja noi kynnet... ♥ :)

    http://littlebitofsara.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. "Ei hän kuulemma ees huomannu ku oon niin ihana, ettei hän mitään lahkeita tiiraile." <3 olen mimmi niin onnellinen sun puolesta, kun sulla on noin ihana poikaystävä :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana asu! Tykkään tosta huivivirityksestä.

    millamainen.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. upee ilman meikkiäkin (; ihanat noi shortsit ja VARSINKIN kynnet :D <3

    VastaaPoista
  5. Ompas tosi kivat vaatteet! Etenkin tuo paita :)

    VastaaPoista
  6. Tykkäätkö Gunnareista ku sul on toi Gunnaripaita? Ku oon saanu semmosen käsityksen että tykkäät enempi räppijutuista? Mulla on muuten samanlainen paita. : D

    VastaaPoista
  7. Aaaah noi kynnet on niin ihanat! <3

    VastaaPoista
  8. Super cute! I have no idea what the text says, but you look great. I have the same tee and will definitely be copying this outfit :)

    xoxo Rikke
    http://stickysweetdanish.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Heijj tää on ihana tämä teijän blogi! rakastuin heti! ja teijän asenne elämään on niin ihailtavaa! <3

    VastaaPoista
  10. mua taas arsyttaa kun briteissa monesti kauppaan ei paasteta sisaan enaa joskus puol tuntia-20min ennen sulkemisaikaa...

    kynnet on kivat :)

    VastaaPoista
  11. Mulla on samanlainen huivi! :) ja näytät kyllä tosi nätiltä.

    Vielä pitäisi kaksi viikkoa kituuttaa töissä ja sitten neljän viikon kesälomalle! ^___^ nam. Pääsee näkemään vanhoja kamuja, festareille ja kotiin maalle!

    PS. Ootte ihania ja tää blogi on huikea. :)

    VastaaPoista
  12. Ihanat kynnet:)

    Ja pirtsakka sun asukuva.

    Parin viikon päästä
    Suomeen ihanaa:P

    Jamssi

    VastaaPoista
  13. Helvetti, nyt mä en voi enää ikinä käyttää mun Gunnari-paitaa.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.