lauantai 2. heinäkuuta 2011

Helleaalto wadap wadap!


Tultiin just Vihdistä pelaamasta beachvolleyta ja ottamasta arskaa ja suunnataan ihan kohta juhlimaan Inkan synttäreitä piknikin merkeissä Helsinkiin. Voin kertoo, että ON MUUTEN KUUMA! Mut ei se mitään, pitää vaan muistaa juoda pirusti vettä.

Viimepäivinä oon kyllä tutustunu taas jäätelöön ja varsinki jäätelökioskeihin ja oon tullu siihen tulokseen, että Nummelassa jätskipallo on yli puolet isompi ku Turussa. Ei huono ollenkaan! Uus ehdoton lemppari on tuo kinuskipähkinä Valiojäätelöltä.

Hellepäivät puolestaan on menny enemmän tai vähemmän samanlaisilla asuilla, eli hame vedettynä mekoks. Helppoo ja vilposta, joten toimii.




Arskat NewLook
Mekko eli hame (20) Evans
Laukku Primark
Havaianasit (9)



Että sillälailla. Nyt leipomukset uuniin (ei huvittais yhtään laittaa uunia lämpiämään tällä kelillä:D) ja nokka kohti Stadia.

Muistakaahan juoda, ettei tule nestehukkaa!

18 kommenttia:

  1. Hei onko tota mekkoo/hametta myytävänä nettikaupassa vai ootko ostanu paikanpäältä? ihastuin aivan totaalisesti, voisitko linkittää jos tiiät osotteen? :)

    VastaaPoista
  2. millaset sun uusista kynsistä tuli? :)

    VastaaPoista
  3. Heips! Sullakin tuota rintavarustusta näyttäis löytyvän, niin mistä oot löytänyt rintsikat jotka pitää tissit kuosissa ilman olkaimia?

    VastaaPoista
  4. Se on muuten totta että Turun jäätelöannokset ovat aika pieniä - tosin nykyisessä asuinpaikassa niitä kioskeja ei olekaan :-/. Ihan kiva täällä kärvistellä kesähelteillä.. Tulikin siitä mieleen että seuraavan kerran kun Turun suuntaan eksytte, kannattaa ajella Karinaisiin Isotuvan Jäätelön jätskibaariin - onpahan kunnon annokset :-p.

    VastaaPoista
  5. Eikö kannattaisi jättää jätskit ym. vähemmälle ja urheilla? Terveys ja muut asiat kiittäisi :)

    VastaaPoista
  6. Tämä hömppä kysyy että mitäs te pidätte tollasten hame/mekkojen alla rintsikoina...? Mulla ei sellattiset olkaimettomat vaan pysy/pidä paikkoja kuosissa =) Jos joku tietää täydellisen mallin/merkin ko. tapauksiin (mulla koko 75/80E),niin kertoisitteko, kiitos.

    VastaaPoista
  7. kandee maistaa tervajäätelöö, iha piru hyvää!

    VastaaPoista
  8. Miten estät sen, ettei reidet hankaa yhteen, varsinkin tällaisilla helteillä? Itse kun en pysty pitämään pelkkää hametta/ mekkoa, kun on jo heti iho rikki :(

    VastaaPoista
  9. Neljännelle anonyymille tiedoksi, että lihavilla on ihan yhtäläinen oikeus syödä jätskiä, eikä kenelläkään ole siihen mitään sanomista.

    VastaaPoista
  10. Kuudes anonyymi: ainakin Lindexiltä on saanut alushousujen päälle puettavia pöksyjä, joissa on yli puolen reiden ulottuvat lahkeet. Toimii. :)

    VastaaPoista
  11. AAAAAAH mikä laukku!

    http://chillingout-globalstyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  12. AAGEE ja aageen makkispekkikset ja aurapekoniburger on <3

    VastaaPoista
  13. Pitää mainostaa, että Turussa on kyllä ihan todella hyvää italilaistyylistä jäätelöä, jotka tehdään paikan päällä jätskibaareissa eli Piccola Cantinassa tai Nuvolessa. Kylmästi suosittelen :)

    VastaaPoista
  14. Hello Tytöt, tulin tänään tervehtimään koska olen kävijä Brasiliaan, joka on aina täällä ja rakastan kuviasi!

    Olen fani

    Kisses

    joululaulu

    VastaaPoista
  15. rivot rakit ! onpa komee hamemekko

    VastaaPoista
  16. Ihan totta että turun jätskipallot on ihan minikokoisia! Kroatiassa käymisen jälkeen en edes oo kehdannut ostaa turun kioskien ylikalliita jäätelöitä. Ehkäpä mun pitäis sitten siirtyä sinne Nummelaan...

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: Tilasin netistä juu, mut joskus viime syksynä/talvena, että tuskin on enää saatavilla.

    Anonyymi: Kynsistä tulee kuvaa pian. Tosi kivat tuli! :)

    Anonyymi: Minähän oon suhteessa tosi pienirintanen (about B tai C-kuppi) niin ei tartte kyllä olkaimettomien kanssa ongelmioida.

    Hanna: Kiitos vinkistä! :)

    Anonyymi: Pyöräilyhousut auttaa, tosin ei mulla ollu niitä tollonkaan. Jos tiedän, että joutuu kävelemään paljon niin sitten ehdottomat.

    Anonyymi: En oo syöny tuossa AG:lla koskaan, pitääpä joskus tyypata :)

    Carol: AWW!! :) You're so sweet!!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.