perjantai 15. heinäkuuta 2011

Lomapäivät Syvärin Sydämessä!

Meillä on siis kaks mökkiä ja tämä toinen huvila missä nyt oltiin on yleensä vuokralla ja sinne pääsee olemaan vaan sillon, kun se sattuu olemaan vapaana, eli ei yleensä koskaan kesällä... Siks kävikin pirun hyvä tuuri, kun vuokralainen perui viime tingassa ja äippä vihjas, että jos halutaan tulla Savoon niin onnistuu, joten päästiin alottelemaan Matin loma viettämällä muutama päivä mökillä rentoutuen. Kiitos siis siitä! Ja kelpaahan tuolla olla, vaikka kelit ei oikeestaan suosineet ku alkuviikosta.

Mökki on mielestäni (ukkivainaata lainatakseni) Suomen toisiks parhaalla paikalla... Toisiks parhaalla siks, että jos joku väittää, että joku muu paikka on parempi niin ei tuu tappelua sitten siitä asiasta ;)



Joka päivä kello herätti kymmeneltä ja tarkastettiin auringonottotilanne. Sunnuntaina oli perfect (onneks lähettiin siis lauantaina jo mökille), maanantaina ehittiin olla 15min niin alko satamaan (kirkkaalta taivaalta) ja tuli ukkonen (onneks illemmalla keli helli) ja tiistaina ja keskiviikkona ei tarvinnu ees raahautua laiturille, kun tuli jo vettä :D





Toim. huom. vihaan sudokuja ja en oo tehny koskaan yhtäkään, enkä haluu tehäkkään (niinku en myöskään lukee yhtään Harry Potteria, enkä kahtoo yhtään HP-leffaa:D älkää kysykö miksi), mut Matin iskä ruuvas noita ihan innoissaan tuolla ja tuo kirjanen oli niin ärsyttävän näkönen, että otin kuvan...






Päivät hurahti ihan liian nopeesti, vaikka ohjelmassa ei ollutkaan muuta kun chillausta, saunomista, uimista, Yatzya (ihan liikaa...) ja hyvää ruokaa. Eli just sitä parhautta lomapuuhastelua itessään. Onneks lähetään näillä näkymin meidän sille toiselle mökille vielä kuun lopussa! Kyllä kesällä nimittäin kuuluu mökkeillä!

Siellä se uus liivi komeilee (niinku uhkailinkin) jo farkkushortsien kaverina. Paita on Marimekon ja nahkapussukka ASOSilta.

Nyt oon palannut sorvin (lue:opinnäytetyön) ääreen tänne Nummelaan ja seuranani on mitä hurmaavin karvainen blondi josta jo viimeksi vihjasinkin eli Uno. Vietetään kahdestaan laatuaikaa ja illan ohjelmassa on luvassa mm. Burleski ja Black Swan. Tykkään!

Palailemisiin!

9 kommenttia:

  1. Vähänkö teillä on ihanan näköinen mökki, jos tota linnaa nyt voi mökiksi kutsua! =D Mutta HEI, mistä toi sun ihana puhelimen kuori on hommattu?? Supernätti!

    http://janinastar.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ihana mökki! Mitä kautta sen saa vuokrattua?

    VastaaPoista
  3. ihanan kesäsiä kuvia! toi liivi on makee! :)

    http://chillingout-globalstyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Minuakin kiinnostaa tuo kuori :) Ihaaaanaaaaa! ja "mökki" (tuohan on palatsi) on aikasta ihanainen myös.

    VastaaPoista
  5. Eihän tuo mökki ole Syvänniemellä?? :>

    VastaaPoista
  6. Moro!

    Muakin kiinnostaisi kovasti, että mitä kautta tuota linnaa voisi vuokrailla??? Aivan täydellinen 'pikku mökki' :)

    -sannamanna

    VastaaPoista
  7. ihana mökki :) Ihanaa ku löysin toisen ihmen mun lisäks joka ei tykkää harry potterista! :D en ymmärrä mikä siinä viehättäää. Olen nähnyt 3 ekaa leffaa, ja oli sen verran pitkävetistä katottavaa etten tee samaa virhettä uudestaan :D

    VastaaPoista
  8. hei aiva yli ihanan näkönen mökki! me oltiin kanssa mökillä hetki sitte bergössä :) hyvät kesät teille ootte aiva ihania ja hellyyttäviä!:)

    VastaaPoista
  9. Hehe eikä "jatsi" kuvassa Maatuskalla ollu ees jatsii...Ootteko "Tolppaa" pelannut, kysäseppä siltä siitä, se on meiän keksimä hulvattoman tyhmä , mutta koukuttava ja ihan hauskakin peli!!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.