tiistai 12. heinäkuuta 2011

Terveisiä kesämökiltä Savosta!

Tehtiin peliliike ja lähettiin tosiaan jo lauantaina illasta kasilta ajelemaan Matin kanssa tänne Savoon mökille. Eikä ollu yhtään huonompi homma, nimittäin sai ajella yötä myöten tosi rauhassa ja sunnuntaina oli oikein mukava herätä täältä ja siirtyä laiturille ottamaan aurinkoa ja polskuttelemaan. Sunnuntai-illasta vierailtiin vielä minun vanhemmilla grillaamassa ja myöhemmin vielä morjestamassa mummoketta Juankoskella. Jouduttiin myös rankkasateen yllättämäksi ja ajeltiin alle neljää kymppiä, että näki tiellä siinä sateessa eteensä... No onneks ei kastuttu!!

Eilen vierailtiin tarkastamassa Janen rakenteilla oleva koti ja seurattiin kirjaimellisesti ruuan tuoksua Janen herkkupatojen ääreen. Oli taas parasta! Eilen myös Matin vanhemmat ajeli pariks päiväks tänne mökille loman viettoon meidän seuraks ja kohta suunnataankin yhteistuumin meikän porukoille murkinoimaan. Ei voi kyllä valittaa, mökillä lomailu on vaan parasta. Saunasta ja lämpimästä järvestä puhumattakaan. Ja oon kyllä sitä mieltä, että ihminen se on luotu uimaan alasti! :D

Yritin sunnuntaina ottaa meidän kotiterdellä muutamia kuvia, mutta koirakaveri oli eri mieltä. Postaaminen on sen mielestä (kuin myös Bloggerin mielestä, ei oo nimittäin toiminu moneen päivään) ilmeisesti yliarvostettua ja leikkiminen paljo mielekkäämpää :D Niin ja sitten alkokin vielä tuulemaan ihan sikana ja tuli ukkonen, joten se siitä sitten... Kai se äkkinäinen blogilomakin on välillä ihan oikeutettu?




Nyt kuulostaa taas tulevan ukkonen, joten yhteydet kiinni ja jos vaikka menis voittamaan tuon muun konkkaronkan Yatzyssa... On nimittäin sen verran voittosa putki mulla päällä, että tätä tilaisuutta ei toinna haaskata! ;)

Huomenna kotiudutaankin jo ja torstaina seurakseni saapuu eräs teillekin tuttu koirakaveri. Palataanpa sitten taas Nummelasta asiaan :)

9 kommenttia:

  1. yritän muotoilla tän nii et se ei kuulosta hirveen töykeelt : D mutta siis oon täs kesäl miettiny, et miten te kehtaatte olla uimapuvuissa julkisilla rannoilla. ite nimittäin oon kans ylipainonen, ja rakastan uimista, mut en moneen vuoteen oo ollu uimapuvussa missään.

    ja sit kans mietin, et onks noi teijän järjestämät juhlat yleensä K18 tai jotain, ja aiotteko järjestää jotain alaikäsille lukijoillenne?

    VastaaPoista
  2. I-H-A-N-I-A kuvia! ♥

    http://chillingout-globalstyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Missä päin täällä teillä on mökki?(-:

    VastaaPoista
  4. Anonyymille:

    :) Olet ihan rauhassa siellä rannalla vaan. Ihan sama mitä muut sun kropasta ajattelee. Itsekin ylipainoisena heilun rannalla uikkareissa ja joskus jopa biksuissa. Mitä sitten, vaikka joku ajattelis "Onpas toi läski ja miten se kehtaa?" Se kertoo vaan sen ajattelijan mielenköyhyydestä ja typeryydestä. Ja kuten ollaan saatu huomata Mimmin ja Pepin loma- ja uikkaripostauksista, on isommatkin tytöt nättejä uima- asuissa!

    Hommasin itelleni NewLookista ihanan retroisan kukkauikkarin ja viihdyn siinä erittäin hyvin. Joten ei muuta kun rantsuun auringosta nauttimaan!(Suojakertoimet, vesitankkaus ja päähine kuntoon vaan!)

    VastaaPoista
  5. Harmi että olette päästäneet bloginne -sen jonka ansiosta teillä nyt todennäköisesti ylipäätään on minkäänlaisia muita työkeikkoja- tähän pisteeseen. Postauksia tulee milloin sattuu ja taso laskee jatkuvasti. :/

    VastaaPoista
  6. Ekalle anonyymille vielä:

    Reippaasti rannalle vaan! :) On ymmärrettävää, että varsinkin nuorena on epävarma omasta kropastaan ja silloin tuntuu helposti, että kaikki tuijottavat. Oman kokemukseni mukaan ihmiset kiinnittävät kuitenkin yllättävän vähän huomiota toisten ulkonäköön -tuskin sinäkään olet joka hetki tarkkailemassa muiden rannallaolijoiden vyötärönympäryksiä. :D Voit vaikka etsiä itsellesi nätin uima-asun, jossa olo tuntuu mukavammalta. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Senkun on vaan, eikä turhia mietiskele :)

    Anonyymi: Nilsiässä on mökki.

    Anonyymi: Aika ikävää, että blogimme taso sinusta laskee, ilmeisesti elämämme taso nimittäin laskee siinä samalla :D Tämä blogi kertoo kuitenkin meidän elämästä ja tämä on meille harrastus jonka takia meidän ei tarvitse postata monta kertaa päivässä tai ajastaa postauksia jokaiselle päivälle jolloin emme pääse koneelle.

    Kuten kirjottelinkin tuossa ylempänä niin mökiltä on harvinaisen helppo postata varsinkaan kun Blogger heittää erroria joka väliin ja mokkula ei muutenkaan oo mikään nopein kaveri :)

    Muutenkin nuo blogin taso laskee-kommentit on aina mielenkiintoisia, sillä jos kirjottelee jostain arkisista asioista niin toisten mielestä blogin taso laskee ja jos kirjottelee taas tapahtumista joissa käy niin toisten mielestä taso laskee. Tämmöstä tämä meidän elämä on :D Täällä mökillä on kuule glamour kaukana, kun hengaa samoissa vaatteissa meikittä kolmatta päivää :D No can do!

    VastaaPoista
  8. onko mimmi (tai peppi) menossa perjantaina poriin kattomaan lupe fiascoa ja mos defiä?

    kiitos kivasta blogista! t. johanna

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.