perjantai 13. marraskuuta 2009

So what, I'm still a rockstar!

Eilen oli ihan huisi ilta, koska mentiin siskon kanssa Pinkin keikalle. Päätettiin tossa joku aika sitten, että halutaan sen keikalle (kukaan muu ei yllättäen ollut halunnu kummankaan kanssa :D) joten ostettiin huuto.netistä liput kentälle ja se oli menoa! Me päästiin jotenkin ihan sattumankaupalla ihan eturiviin, vaikka oltiin vessassa vielä 2min ennen keikan alkua :D


Keikan teemahan oli sirkus vähänku Britneyllakin, eikä tonne olis saanut tulla kuulemma pellenaamari päällä. Jännitinkin vähän mitä ne sanoo siinä ovella meikäläisen naamasta.. Hyvin pääsin sisään silti. :D




Lavalla nähtiin myös kuumia kohtauksia miesten kanssa.


Ja paljon käsiä jotka halus Pinkin!


Juu no ei meikäläinen ehkä viittis ihan tollasessa esiintyä.. Saattais olla aika messevä näky! :D




Se veti ihan täysillä koko keikan, oli niin makeeta nähdä kuinka se vaan jakso ja jakso.


Bändissä oli miehiä ja naisia ja kaikki veti asenteella.


Sit herkistyttiin ja tulikin meikäläisen lempparit, eli I don't believe you ja DEAR MR PRESIDENT, joka sai läskin kyyneliin.


Päästiin ihastelemaan rouvaa? (eiksne oo palannu yhteen?) ihan lähietäisyydeltä.


Stupid girls oli huippu!


Ja se loppu, kun ne hillu siellä katossa. Se pyöri ja pyöri, mulla oli jo pää sekasin siitä kattelusta. Vika biisi oli Glitter in the air ja glitteriä nähtiin paljon!


About kahen tunnin supershow loppu eikä kyllä jättänyt kylmäks ollenkaan. Pink osaa laulaa törkeen hyvin ja sillä on ihan mielettömästi niitä hittibiisejä, joten voi laulaa mukanakin. Suomalainen yleisö oli eilen jotenki mun mielestä aika jäässä, mutta ei sekään haitannu, ku Pink oli niin ihku!

Kiitos ihanalle siskolle seurasta ja kiitos niille kahdelle typerälle tytölle eturivissä, jotka ei tajunnut että yritin suojella sellasta pientä tyttöä, joka meinas kokoajan puristua niiden takia. Tytöt rupes haukkumaan mua läskiks lepakoks (kiitos tästä :D) kun aina väkisin raivasin tilaa niiden ja tytön väliin. Yritin kuulemma änkeä heidän paikoilleen. Terkkuja vaan teille, olitte ihanan hyvin käyttäytyviä ja asiallisia!


Meen kyllä varmasti toistekin katsomaan tätä naista! SUOSITTELEN!

Yesterday I went to see Pink with my sister. She really had a great show and I'm happy that we went.

16 kommenttia:

  1. Vau mitkä kuvatkin saitte. Oli varmasti ihan järkyttävän ihana Pink. :)

    VastaaPoista
  2. Harmi etten päässyt Pinkin keikalle.. Näyttää olleen mahtavaa :)

    VastaaPoista
  3. Oli niin kivaa, kiitos sisko<3

    VastaaPoista
  4. Voi kääk mitkä paikat! Mä lähdin kuuden tunnin varoitusajalla sinne kun yks kaveri olikin sairastunut. Oltiin yläkatsomossa ja pöljä jätin prillit kotiin.

    Mut ihan mieletön show! Tykästyin!

    VastaaPoista
  5. uuh mikä ihana PINK :) !!! tosi kiva blogi teillä oon alkanu vasta hiljattain seuraan enkä oo kerenny viel lukee kaikkia aikaisempia postauksianne mutta kuitenkin vaikuttaa tosi kivalta :) <3 <3

    VastaaPoista
  6. olin vuonna 2006 katsomassa pinkiä kun se oli suomessa, ja mulla oli liput ostettuna tällekin keikalle, mutta ylläriylläri, possunuha pääsi iskemään eikä mulla ollut mitään mahiksia päästä keikalle. harmittaa ihan pirusti:(

    VastaaPoista
  7. Hei mä olin kanssa eilen!! En tosiaan eturivissä, vaan jossain siellä korkeuksissa, mutta jaksoin kyllä ihmetellä Pinkin energiaa ja karismaa! Ihan mahtava! Ja sain kyllä just niin paljon showta ja meininkiä kun odotinkin. On vieläkin niin pyörällä päästä, että vaikee koittaa muodostaa sanoja :D Tulin tosi iloseksi muuten niistä Pinkin välispiikeistä (esim. se farkkujuttu jne.), ne onnistu antaan siitä niin välittömän ja ihanan kuvan. Iiii!

    VastaaPoista
  8. On se vaan kumma kun ihmiset ei ymmärrä että joo, vaikka on siistii ja ihkuu olla eturivissä, niin joku vastuu pitää silti ihan olla, ettei tallo muita vahingossa jalkoihinsa, saatika että tahallaan käyttäytyisi idiootisti.

    Muistan itse kesällä 2006 Qstockissa Poets of the Fallin auki saatiin kaverin kanssa koko ajan töniä yhtä miekkosta kauemmas kun se suunnilleen makasi meidän välissä. Siinä vaiheessa kun se alkoi lyödä meitä niin siihen onneksi tuli joku ihana 2 metrinen mies seisoon koko loppu keikan ajaksi väliin ja karjaisi jätkälle että nyt on parempi jättää tytöt rauhaan. <3 Oltaisiin kiitetty sitä miestä vielä paremmin keikan jälkeen, mutta se ehti siinä vilinässä sit hävitä.

    VastaaPoista
  9. Vitsi! Mä seuraan täältä etelä englannista teidän blogia ja oon ite menos kattoo Pinkiä joulukuus Lontoos! En malta odottaa! Viime kerran kun se kävi suomes oli kans ihan huippu hyvä show!

    -O

    VastaaPoista
  10. Mun piti lähtiä mut silloin ku kaveriporukka varas lippuja niin mun tilillä oli 7,35 euroa (jeap, muistan ihan tarkan summan) ja alitajuisesti tiesin, että kun keikan aika koittaa niin elän opintotuella. Kerranki meni järki edelle ja nyt harmittaa.

    Oi jospa oisin saanut olla mukana...

    VastaaPoista
  11. Ohhoh, en tiennyt että Pink panostaa noin paljon show-meininkiin! Mahtavia kuvia. Tuo yks äijä näyttää ihan BB-Asolta!

    VastaaPoista
  12. suomalainen yleisö tuntuu olevan aina jäässää :| kukaan ei koskaan lähde mukaan taputuksiin ja sitku on lämppäri, seistään ja haukutaan et vittuko on paskaa. Se on jotenki ikävää :<

    VastaaPoista
  13. Haa, mäkin olin, sain vielä to päivällä lipun lavan "viereisestä" katsomosta, josta näki hienosti. Oli ilmeisesti jotain pressipaikkoja, ja kaikki ei ollu ihan niin fiiliksissä kun mä! Mut heiluin sit vaan itekseni... Ja olin TOSI tyytyväinen et päätin päivällä käydä tsekkaan lipputilanteen ja lähteä keikalle! IHANA PINK!

    VastaaPoista
  14. Niin, vielä olitteko lavan vasemmalla puolella? Kuvittelin yhdessä vaiheessa nähneeni sut, mutta ajattelin et oon viettäny liikaa blogimaailmassa. Oliko sulla mustasankaset lasit ja jotain tummaa päällä? (pieni vaanija mä)

    VastaaPoista
  15. Se keikka oli ehkä paras ikinä.
    kaiken 50 euron arvonen ehottomasti.
    me istuttiin alakatsomossa just hyvillä paikoilla, et nähtiin pink aika selvästi ja screeni oli lähellä..
    hrrrr, nousee vieläki kylmät väreet pystyyn
    ku miettii sitä :D
    ja se on oikeesti jopa parempi livenä ku mitä radiosta kuuntelee!

    VastaaPoista
  16. Huhhuh, minä en kehtais edes hämärässä makuukammarissa vetää niskaani tollasia releitä saatika riekkua niissä jossain lavalla :D Mutta Pinkillä kieltämättä on siihen edellytykset.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.