maanantai 30. marraskuuta 2009

Palkkapäivä!!!


Jeee!! Lihavalla on tänään palkkapäivä (ja luultavasti myös laihoilla, pitkillä ja lyhyilläkin) !!!

Mulla ei oo mitään ostoslistaa asioista mitä tarviin ostaa, mutta sitäkin vaikeampi tehtävä edessä, nimittäin tarvitsen talvitakin. Minkähän ihmeen takia talvitakin ostaminen on aina yhtä hankala operaatio? Oon nimittäin ymmärtäny, etten oo (onneksi) ainut maailmassa joka painii tämän samaisen asian kanssa. Jotenki koko ajatus koko talvitakinostoprosessista ahdistaa jo aivan suunnattomasti. Mikä ihme siinä on niin vaikeeta :D

Takilta toivoisin seuraavaa:

- pitkä (käytän yleensä aina hametta joten tarviin pitkän takin)
- lämmin (läski lämmittää, mutta ei ilmeisesti kuitenkaan tarpeeks)
- kivan näköinen (no joku ei niin kivan näköinenkin käy jos ei muuta löydy)
- edullinen (ei varmaan tarvii perustella)
- mahtuu päälle (ei jaksais viipottaa takki auki)
- mahtuu jotain myös alle (ei jaksais olla kokoajan takki kiinnikään)

Onko tämä liikaa vaadittu?

Oon ehdottomasti enemmän toppatakkityttö kuin villakangastakkityttö, joten joku ihana toppatakki TÄNNE HETI NYT!!

No
onneksi erehdyin tuossa äsken menemään Evansin nettisivuille ja huomasin että siellä on vielä tämän päivän -20% kaikista tuotteista ja muutama ihan kivan näköinen talvitakkikin. Nyt tuli aivan suunnaton pakko päästä vähällä ja tilata tuolta joku takki pakkasten varalle. Jatkan siis sivujen tutkailua. Vahvoilla Talvitakki2009-mittelössä seuraavanlainen kaunotar:

Lintubongaritakki:

(Terveisiä vaan tähän väliin Nelliinalle! Niin ja toivottavasti tämä projektini saa myös yhtä onnellisen lopun.)



kuva: Evans

No mitäs muut palkkapäiväläiset aikoo hankkia?
Ja hei vähän vertaistukea, sanokaa etten ole tämän talvitakinmetsästykseni kanssa yksin!!!

Translation: Today I have payday (jei!!) and I HAVE TO buy winter jacket! (I hate that!!) Now I realised that in Evans everything is -20% so I think I will order that parka then :) Why this winterjacketsearching is sooooo hard every time??!! Wish me luck! ;)

30 kommenttia:

  1. Yhyy..mulla vasta huomenna!:(

    MUTTA ostoslistalla on
    2x farkut
    2x peruspaitoja
    juhlatoppi (ehkä kaksi!)
    Kumisaappaat, jotkut söpöt
    Matalat vuorisaappaat
    Parka takki!

    sitten kyllä mätkyjä -100e, mutta onneksi on synttärit kohta = isovanhemmat lahjoo aina :'D

    Ja viime kuukauden olin ostolakossa, eli eikö ne kaikki säästöt pidä sitten nyt tuhlata? =)

    VastaaPoista
  2. Huh! Onneksi iseltäni on takinmetsästys takanapäin.. :D Löysin hennesiltä ihanimman takin, mitä olen koskaan omistanut. Pitkä, ihanan mallinen ja superlämmin musta toppis! Jos kiinnostaa niin hennesin sivuilta löytyy.. Malli, jolla on lilan värinen myssy päässä, hinta 59,95. :)

    VastaaPoista
  3. Mä ostin ZooYork mustan parka-takin Stockalta... Myös WESC:illä on kiva ja Cheap Mondaylla (mutta mustaa en löydä mistään nettikaupasta). Amerikan Apparelin parka on unisex ja todennäköisesti myös sulle ihan liian leveä hartioista vaikka ihana ja lämmin muuten onkin. Mäkin juuri metsästin talvitakkia, kuten ehkä huomaat.

    VastaaPoista
  4. Voin toisena "läskinä" kertoa, että takinmetsästys on edelleen käynnissä. Itse etsin myös toppatakkia (oon kyllästynyt villakangastakkeihin), mutta eipä taho löytyä, kun koko on +40. :/

    Mutta onnea metsästykseen! Jospa siellä päin olisi laajemmat valikoimat, mitä täällä pohjoisessa.

    VastaaPoista
  5. Talvitakin metsästys alkaa tänään täälläkin! Stressaa vähän jo valmiiksi, että entäpä jos ei löydykään sellaista mahtavaa superkivaa :/

    VastaaPoista
  6. Et ole yksin talvitakkiongelman kanssa!! :D Mä alotin tänä vuonna mukamas hyvissä ajoin metsästämään kivaa takkia, eli joskus syyskuussa.. vieläkään en ole löytänyt mitään silmää ja rahapussia miellyttävää :(

    VastaaPoista
  7. Mulla kans palkkapäivä tänään. Puolet meni jo laskuihin ja vuokraan ja lopuilla ostan joululahjoja. Veropalautukset helpottaa hiukan tätä joulukuun konkurssia. :) Onnea takin metsästyksessä, mä löysin omani jo marraskuun alussa.

    VastaaPoista
  8. Palkkapäivä ei ole tänään, mutta aion hankkia FARKUT. Olen vuoden päivät pärjännyt yksillä ja ne alkavat myös näyttää siltä. Onnea metsälle!

    VastaaPoista
  9. Ootko kattonu New Lookin sivuja? :) Itse "isoluisempana" ostin sieltä talvitakin kun kävin Lontoossa. Mutta ne toimittaa nettisivuilta (http://newlook.co.uk) Suomeenkin. Evansissakin oli kivoja mutta ne on jotenkin ylihinnoiteltuja laatuun nähden.

    VastaaPoista
  10. Tämä läski löysi talvitakin H&M:ltä, melko lailla samanmallinen kuin tuossa kuvassa ja varmaan lämpimin takki, minkä olen koskaan omistanut. Aikaisemmin ostin villakangastakin KappAhlilta ja kaikesta ihanuudestaan huolimatta se ei millään muotoa lämmitä tarpeeksi.

    Onnea metsästykseen!

    PS. Kiitos muuten Mimmi sen ihanan vihreän luomivärin suosittelusta TBS:llä, on aivan ihana! ;)

    VastaaPoista
  11. Vertaistuki ilmoittautuu, täällä kaivataan myös talvitakkia, mutta ehkä jopa kaksin kappalein. Tahtoo mustan lintubongaritakin sekä mustan villakangastakin, ja tietty halvalla ja hyviä. Ei tule onnistumaan...

    VastaaPoista
  12. Kiitos kaikille vertaistuesta. EN OLE SIIS ASIANI KANSSA YKSIN!! ;)

    Ja etenkin Jennille NewLookin nettikaupan vinkistä, ei tullut mieleenkään! ;) Täytyypä tsekata tarjonta! :)

    VastaaPoista
  13. JEi! Kiitos!

    Nämä ulkomaiset verkkokaupat on miulle vielä ihan uusia ja teinkin juuri aivan valloittavan talvitakki-löydön tuolta Evansilta ja tilasin heti.

    Hyvä palkkapäivä!♥

    Nyt sit jänskätän, koskahan paketti saapuu.. :)

    VastaaPoista
  14. Et ole yksin :D mulla on ollut sama operaatio jo tovin, haluisin kivan villakangastakin joka ei olis musta. Ei se villakangaskaan ois niin tärkeä, mutta ois jonkun muun värinen kun musta..

    VastaaPoista
  15. Mä kamppailin kuukausi sitten saman ongelman parissa ja ärsytti, kun kaikki takit oli hirveän raskaita materiaaleja ja oon itse sellanen, etten kestä yhtään jos on kuuma ja mulla on aina kuuma. :DD Sitten meni vaan hermot ja otin ekan siedettävän, joka osoittautukin ihan hyväksi, paitsi että hikoon silti siinä yhtä paljon ku saunassa...... Vihaan talvitakkeja!

    Mutta toivottavasti löydät jonkun kivan, toi kuvan takki on kyllä hieno! :)

    VastaaPoista
  16. Mä maksoin laskut ja sinnehän se palkka sitten oikeastaan menikin. Pitäis ostella ihan hirveesti vaatteita, mutta niiden ostaminen menee ainakin loppuviikkoon tai sitten jopa ens vuoteen :D.

    Toi takki on aika kivan näköinen, voisin ehkä itekin pitää tollasta.

    VastaaPoista
  17. Oon ettiny talvitakkia viimiset 3 vuotta...... :D En oo ikinä löytäny mieleistäni joten oon taapertanu snoukkatakissa, mutta tahtoisin jonkun muunki takin mutta mitään perfectoa ei löydy : (

    VastaaPoista
  18. takki näyttää hienolta! teillä on niin hauska ja mukava blogi että! :) mulla on vähän sama ongelma takin kanssa, tosin aattelin käyttää tekonahkatakkia koko talven ja jos kelit menee reippaasti yli mun kylmyydensiedon ni onhan mulla sitte laskettelutakki : D tosin kelit nyt on mitä on ;) Peukkja ja voimia takin metsästykseen! <3

    VastaaPoista
  19. Mulla on ekaa kertaa muutamaan vuoteen ihan oikea talvitakki :D Nyt kun sitä ei keleistä päätellen edes tarvitsisi...

    VastaaPoista
  20. Hankin ite 4e hameen alesta. :-D ja maksan laskuja..

    VastaaPoista
  21. Ellokselta löytyi ihana Twist&Tango maihari. Sisään mahtuu rintaa ja reittä=)Aiemmin ainakin oli kolmea väriä saatavana. Hinta aika suolainen, mut ainahan siellä on jotain tarjousjuttuja tyyliin yhdestä tutteesta -50%

    VastaaPoista
  22. http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2009113010685059_ma.shtml

    HMMMMMMMMMMMM. :(

    VastaaPoista
  23. Joo et todellakaan ole yksin! Mä olen metsästänyt talvitakkia tyyliin elokuusta asti ja vaatimukset sen kun vähenee, mutta sopivaa yksilöä ei vaan löydy. Vaadin _lämpimyyttä_ (miksimiksimiksi kaikki takit on sellasia säälittäviä ohuita lärpäkkeitä, tää on jumaleissön Suomi eikä mikään Jamaika?!), ei-tappavaa hintaa ja edes ihan kivaa ulkonäköä.
    Tää sama tuskailu on ollu käynnissä about joka talvi siitä asti kun oon ollu, öö, ehkä yläasteella? Sit tulee paniikissa haalittua semi-takkeja, jotka on loppupeleissä täysin turhia. Argh, argh ja vielä kerran argh.

    VastaaPoista
  24. Millasia kokemuksia teillä on nettikaupoista? Kiinnostuin kans tosta Evansista! En oo ikinä tilannut mitää ulkomailta :o

    T. XL-kokoinen! :)

    VastaaPoista
  25. Piti tulla pistämään kommenttia, vaikka yleensä en hirveesti tuppaa kommentoimaan lukemiani blogeja. Oon aina välillä käynyt lukemassa teidän postauksia, mutta en oo silti pistäyt omiin suosikkeihin. vasta n. 2 viikkoa sitten mä aloin lukea noita vanhoja postauksia ja nauroin vedet silmissä teidän jutuille. Sen jälkeen oli pakko painaa "seuraa blogia"-nappulasta. Te olette mahtavia!
    Suur kiitos teille! :)
    Ps. Peppi, näin sut viime viikolla kämpin hennesillä, mutta en uskaltanut tulla moikkaamaan. :D

    -Reetta

    VastaaPoista
  26. Itellä kävi säkä, koska löysin aiemmin sekä villakangastakin että vähän tollasen lintubongaritakin tyyppisen loimen ;) Villakangastakin tilasin Nellystä, Soaked In Luxury:n sellaisen ja uskomatonta mutta totta, kokoa M!! (olen siis myöskin "isoluinen") ..kovin väljät koot siis ainakin noissa takeissa. "Lintubongaritakin" tilasin Ellokselta, kun sieltä sai sen 50 % merkkituotteista.. Espritin takki on osoittautunut jo nyt hyväksi, mutta on varmasti lämmin pakkasillakin.. Sillä onkin sitten todellisempi koko, eli 42 (ja mielestäni Espritillä on väljät koot..).

    Toivottavasti löytyy takki!!

    VastaaPoista
  27. Yks läski täällä kanssa yritti ettiä takkia. Ei onnistunut, joten päätän luottaa kerrospukeutumisen voimaan! Siisti näyttää entistä muhkummalta kolmessa villapaidassa!

    VastaaPoista
  28. mä olen niin isoluinen, ettei mulle oikeesti löydy MISTÄÄN takkeja. ainakaan muita kun villakangastakkeja. Pitäis löytää kiva toppis (aikalailla tuon tyyppinen ku täs postauksessa), mut tyyliin kokoo 44-46 :/ jos o vinkkejä, ni pistäkee vaikka miun blogiin tahi s-postiin :)

    VastaaPoista
  29. Mä oon kans ettiny kauan toppatakkia, sellasta lämmintä mutta mistään ei oo löytyny. Mutta sitte Zarasta käveli vastaan just sellanen niiiiiiin ihana, sellanen mustanharmaa. Se istuu ihan tosi hyvin, vaikka kaikki muut takit näyttää aina jollain tavalla hassuilta. Oikeesti Zarassa on ihan tosi paljo kivoja takkeja, sielt kanntsii kattoo! Ja kokojaki on!

    VastaaPoista
  30. Mulla oli itsellänikin toi takki-operaatio joku kuukaus sitten! Mentiin mieheni kanssa ostoksille. Menin yhteen vaatekauppaan ja kävin sit siellä koittamassa takkeja joka lähtöön. Oli villakangastakkia, lyhyttä, pitkää ja keskipitkää, oli toppatakkia, lyhyttä, pitkää. Oli vetoketjullisia ja oli napitettavia. Taisin yksin koittaa pukea ainakin 10 eri takkia kunnes epätoivo valtas mut. niistä 10 takista mulle meni 1 kiinni asti ja sekin näytti siltä että ei tarvii kun istuu niin se repee joka saumasta. No hain apuuni sit myyjän, joka sano että koitetaan tätä, tuota, ja sitä tuosta ja sit vielä tota. No me koitettiin ja koitettiin, mutta lopulta se nainen kattos mua silleen säälivin ilmein ja sano: "sanon tän nyt suoraan. Sä et oo pieni etkä mikään super lihava vaan nainen jolla on muotoja mutta mikään näistä meidän takeista ei vaan mee sun päälle". Tiesinhän mä ton itsekkin mut sit kun joku muu sen sano ääneen niin itku siinä meinas tulla. Kiitin ja lähdin vähin äänin pois.
    Mentiin sit mieheni kanssa kotiin ja itkin pitkän aikaa, kunnes tajusin et kyllä se just mua varten tehty takki tuolta vielä löytyy ja etten oo ainoa joka "kärsii" tästä. Takit ei oo myöskään ainot mun ongelma vaan myös housujen ostaminen on yhtä tuskaa, itkua ja veren vuodattamista.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.