lauantai 7. marraskuuta 2009

Mimmi maleksii rappukäytävässä!

Mimmin talossa asuu ihan hirveesti vaihtareita ja niinpä eilen saapuessamme niiden rappuun Mimmi tokaisi, että "Uudet vaihtarit saapunut, millasiakohan tänä vuonna" No meni noin 2min kun vakuututtiin jo, että mukavia tyyppejä on tänäkin vuonna ja ruvettiin intoilemaan.


Mimmi norkoilee käytävässä ja kuulostelee onko jossain bileitä..


Tässä se sitten on just kiepauttamassa ittensä hissiin ja ilmeisesti melko vauhdikkaasti, kun noi hiuksetki hulmuaa tolleen..


Näin se yrittää esittää viatonta ettei muka kiinnostais onko vaihtareiden joukossa esim. söpöjä ranskalaisia tai kanadalaisia tai espanjalaisia poikia.. (etenkin kun on jo menomatkalla huomattu, että ON!)


Mimmihän olis tietty voinu jäädä vaikka hissiin "vahingossa" päivystelemään, että saapuisko paikalle jotain kivoja. :DD

Ei se sitten kuitenkaan jäänyt, mutta josko tänään nähtäisiin niitä, kun meidän olis tarkotus lähteä vähän ulkoilemaan. Tässä kohtaa otetaan siis vastaan kaikki pikaiset flunssankarkotusvinkit, koska ollaan molemmat aika nuhasia, mutta ahh-niin-innoissamme lähtemässä vähän tuulettumaan ja rentoutumaan YHDESSÄ!

Nyt täytyykin suunnata suihkuun, juomaan saavillinen teetä, höyryhengittelemään, nenäkannuttelemaan ja sen jälkeen mylläämään Mimmin vaatekaappia..

Mitä kivaa te meinaatte tehä tänään?

8 kommenttia:

  1. Vihreä tee on hyvä flunssankarkottaja. Toimii varsinki hyvin ennaltaehkäsyssä, mutta toimii kai se flunssan ollessa jo päällä.

    Voi, mun päivän kohokohta taitaa tänään olla iltaruoan muodossa; luvassa tacoja mahan täydeltä. Karkitkin jo söin :(

    VastaaPoista
  2. Mimmi sulla on ihanan väriset silmät ja kauniit kasvonpiirteet, varsinkin toi toiseksi alin kuva on tosi ihana. Ja noi hiukset käy sinulle mielettömän hyvin, vaaleet raidat piristää kivasti. Ja sulla on tosi kiva pukeutumistyyli :)Ja muutenkin tämä blogili on tosi mukavaa ja piristävää luettavaa.

    VastaaPoista
  3. Mimmi oot niin kaunis! Ja toi hissi näyttää tosi pelottavalta!

    VastaaPoista
  4. Hunaja is the magicword! Ite oon vetäny 2 x päivässä (aamulla ja illalla) pahimman flunssakauden aikana suoraan teelusikallisen verran hunajaa ja se toimii! Onhan se aika ällömakeeta mutta makuun tottuu ja makeenystäviltä se voi viedä makeanhimon hyvinkin nopeasti ;) Teen kanssahan se menee myös mutta olen havainnut parhaaksi vetää ihan suoraan purkista. Suosittelen todella paljon!

    Voi kun Mimmi on ollu taas ihanana! (:

    VastaaPoista
  5. Hei söpöliinit, nakkasin teille spostia!<3

    VastaaPoista
  6. Meikä makaa peiton alla puolikuolleena. Ja syö pahoja irtokarkkeja. Ei sais valittaa ku äiti ja isi kiltisti toivat ku oon ite kotiarestissa possulenssun takia MUTTAKO Siellä ois ollu NIIN paljon parempiaki -.- ne on ihan unohtaneet minun karkkimaun.

    Enkä muuten etes pääse halaamaan isiä huomenna aamulla tän kotiarestin takia.

    Mutta juu, mahollisesti katon jotain piirrettyjä vielä.

    VastaaPoista
  7. ootpas kaunis ja ihana tukka! :)

    VastaaPoista
  8. Sulla on ihan täydellinen tukka! Millä väreillä se on luotu? Tahtoo samanlaisen. <3 Ja simmut kans, kiitos.

    K

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.