perjantai 20. marraskuuta 2009

NRJ Fashion Awardsit......

Eilen oltiin sitten käymässä NRJ Fashion Awardseissa mihin meidät oli kutsuttu, kuten monta muutakin bloggaajaa. Ilta alkoi ulkona värjöttämisellä, kun pelkästään sisään pääsemiseksi piti jonotella melkein tunti. Siinä sitten huvitettiin itseämme keksimällä vitsejä, Mimmiltä tuli pari aika hyvääkin :D


Tässä alettiin jo lähestyä sisäilmaa, mietittiin pitäiskö meidän kävästä tuolla Puristamolla.. Olisiko jotain vielä tehtävissä?


Ehkä vuosituhannen ihanin pari. Nadja on niiin luv ja Eetu on kans meidän uus ihastus. Meillä More to loven tytöillä on tapana nykyään ihastua bloggaajien poikaystäviin. Arezin Jepen tapaamista odotellen... :D


Peppi kuvaili innoissaan ja tietysti oli vähän lipsahtanut retro-mode päälle :D Mimmi oli näköjään jonkun verran onnessaan Eetun ja Nadjan kanssa kuvassa.


Kuten sanottu, palaamme asiaan kameroiden tiimoilta kunhan opimme ensin käyttämään niitä...


Meidän blogipikkusiskothan ne siinä. Kaikki kolme ihanaa. Labels Or Loven Sara ja Janni (jolla on myös tämä toinen blogi) ja Arez, joka on vaan maailman söpöin. Nää kolme on ihanan pieniä ja kauniita, otettiin kaikki syleilyyn.


Peppi (jolta muuten Saaran paras ystävä Juulia kysäs eilen, että onko vauva tulossa ja kieltämättä saattais näyttääkkin siltä, mutta ei ole :D) selittää innokkaana ja Eetu kattelee hurmaantuneena, joten luulis ihastuksen olevan tässä kohtaa molemminpuolista? Me otettiinkin Eetu heti ensimmäiseks syleilyyn!

Koko meidän iso porukka lähti aika nopeesti pois gaalasta, koska se oli oikeesti ihan järkyttävä. Joka paikkaan piti jonottaa joku vuoden, ihmiset vaan huokaili ahdistuneina ja ärsyyntyneinä ja kaikki oli loppu. Narikassa oli joku 4 ihmistä töissä ja otetaan huomioon se, että tilaisuudessa ihmisiä oli joku reilu tuhat? Narikkaan piti ensin jonottaa 30min ja pois 30min. Nelliinan kanssa pyöriteltiin silmiä useaan otteeseen, ei kumpikaan vissiin olla mitään jonottajia. :D Itsehän saan aina hepulit jo ku pitää jonottaa edes hetki, tai ryysiä johonkin tai mitä tahansa. Se on asia jota en voi sietää!

En tykkää verrata, mutta mun on nyt pakko verrata esim. Tigi Photo Awardseihin joiden järjestely oli täydellistä. Siellä toimi ihan KAIKKI ja tarjottavia riitti ihan kaikille, että kiitos vaan vieläkin kerran SKT. Niiden bileiden jälkeen nää tuntu lähinnä joltain vitsiltä.


Siltasessa päästiin onneks istumaan ja heti piti testailla uusia kameroita.


Maailman kaunein Johanna.


Moumou, Salla, Nadja ja Eetu. Ihania tyttöjä ja poika!!


Annallekkin maistuu, mutta ilman sinappia ja sipuliako se oli? ;) Mun poikaystävä muuten luulee, että Annan blogi on Mangolife :DDD Koska Annalle maistuu kans Pasila Specialit, niin aateltiin ottaa se jossain vaiheessa ehkä More to loveen mukaan. Se vois olla vaikka Gimme More to love?


PASILA SPECIAL väärinpäin. Kiitti vaan Anna ja Valtteri, että opetitte tän meille.......


Totuus Annan ja Valtterin parisuhteesta? Käsirysyä grillijonossa.. Meillä oli ehkä aika hauskaa tuolla grillijonossa ja etenkin Mimmin tilaus aiheutti hilpeyttä väsyneissä :D Ps. Pakko vielä mainita, että Eetun lisäks ollaan myös ihastuttu Valtteriin. Se toi eilen meille suklaata!!!! Taino Annalle, mut me rohmuttiin niitä ettei Anna lihois. ;)



Kengät Nike AF1 Sloveniasta (9)
Legginssit Lindex (L)
Mekko askarreltu Intialaisista haaremihousuista (One size) Kiitos MTL-äiti! ;)
Takki H&M (46)
Kassi H&M
Hiukset Hairium Starlocks Clip on-pidennykset 45cm
Hampurilainen Pasila Special, Pasilan Grilli

Vaikka bileet oli oikeesti ikävä kyllä todella huonosti järjestetyt, niin onneksi näki taas noita ihania ihmisiä. Me Mimmin kanssa mietiskeltiin vielä siinä käydessämme nukkumaan, että on muuten niin siistiä miten kivoja tyyppejä ollaankaan tavattu tän blogin kautta. Eilenkin monta uutta ja monta vanhaa lempparia! :)

33 kommenttia:

  1. IHANA silmämeikki ollut Mimmillä! <3 Saisiko siitä lähikuvaa tai tarkempia tietoja miten tehty ja mitä sävyjä käytetty jne? Tänks!

    VastaaPoista
  2. Oli ihana taas nähdä! Te ootte näköjään käynny nauttimassa Suomalaisesta snägärikulttuuristakin valomerkin jälkeen :D Mä pääsin sillä viimeisellä seiskalla suoraan Pasilaan ja sieltä viimeisellä R junalla kotiin eli aika nappiin meni se poistuminen sieltä.

    Törmääsiin!

    VastaaPoista
  3. tuolt grillikioskista saa ihanaa kiinalaista :DD Nähtävästi saa edelleenkin.... Mä ennen ostin pekinginkanaa niin usein, et sitku olin muuttanu pois ja tulin joskus kolmen kuukauden päästä ostamaan jotain kännisafkaa niin ne totes "tuleeko pekinginkanaa?"

    noloa :(

    :P~~~

    VastaaPoista
  4. Mimmin silmämeikin on tehnyt työkaveri Body Shopissa ja siitä voidaan tehdä postaus erikseen missä kerrotaan mitä ja millä on tehty! :)

    VastaaPoista
  5. Aiheesta poiketen, jonkin aikaa sitten seurailin blogianne vähän "sivusilmällä" ja nyt taas löysin tämän uudestaan ja täytyy sanoa, että olette ihanan positiivisiä ja piristitte tätäkin tylsää iltaa! :) Luin blogia jonkin verran taaksepäin ja jokainen postaus oli ihanan pirteä ja positiivinen, kiitos tästä! :) Lisäsin muuten itseni lukijaksi bloglovinissa ;)

    VastaaPoista
  6. joo tehkää se silmämeikkipostaus!

    VastaaPoista
  7. Missä ihmeessä te hengailitte kun en nähnyt teitä ollenkaan?? :( Meillä oli todella onnistunut ilta! :) Ihanat vaatteet!

    VastaaPoista
  8. Hahaa jekkubatteryt kourassa:D Oli hei ihana nähdä teitäkin :), vaikka valitettavasti vain niin pikaisesti! Me ei onneksi jouduttu jonottamaan tuolla just ollenkaan ja jäi muutenkin parempi maku suuhun kuin ilmeisesti monille muille!

    VastaaPoista
  9. moi puput! toivottavasti ei haittaa että pöllin teiltä pari kuvaa postaukseeni :)

    VastaaPoista
  10. näin teidät tänään :) suloiset!

    VastaaPoista
  11. Hienoja kuvia! :D Silti eniten oli "wauu"fiilis kun näki tuon purilaisen! :D Pizza uuniin ->

    VastaaPoista
  12. Hei mä nappasin myös tuon yhden kuvan! Eikai haittaa :)

    VastaaPoista
  13. Cava: Siellä me pyörittiin ihan kirjaimellisesti, mutta ei viihdytty kauaa! Hyvä, että oli kiva ilta :)

    aleika: Onpa epäkohteliasta olla moikkaamatta :(((((( :D

    Niin ja jeee, tytöt ja pojat on kivoiii <3

    VastaaPoista
  14. Voisitteko kertoa miten teette tollaset superhienot kampaukset? :) ootte niin kauniita<3

    VastaaPoista
  15. Itsekin vertasin eilisistä tapahtumaa juurikin ja nimeomaan lokakuiseen Tigi Awardsiin. Jo silloin kyseisenä iltana Koskenrannassa upeat gaalajärjestelyt kirvoittivat meissä ihan spontaaneja ihastelurefleksejä. Yleensähän järjestelyihin ei tule kiinnitettyä huomiota kuin vasta niiden pettäessä tai epäonnistuessa totaalisesti. Tuolla SKT:n tilaisuudessa tapahtui jotain niinkin poikkeavaa, että ihan itsestään ihmettelimme tilaisuuden sujuvuutta, hyvää ruokaa, hienoja yksityiskohtia jne. NRJ:n tilaisuudesta en vaan pysty sanomaan nyt mitään. huh.

    VastaaPoista
  16. Mimmihän on parturi-kampaaja niin se osaa, itse vetelin vaan pinnejä sinne tänne ja tupeerasin turvallisesti päältä erittäin väärin varmasti. Sit vähän lakkaa ja kiiltosuihketta ja voila! :D

    Tiina: Tigi Awardsit oli niin upeat, että niiden jälkeen mitkä tahansa pippalot tuntuu kalpenevan rinnalla. Tää kuitenkin oli kevyesti ihan täysi floppi - jäi tosi huono maku suuhun jotenkin. Oli kiva nähdä, kiva kun tulitte sanomaan MOI! :)

    VastaaPoista
  17. Mä oon aika loukkaantunu, etten saanu mun uutta nimee tänne...

    Terkuin, Anna More To Love;D

    VastaaPoista
  18. ... ja Valtteri Maratoonari. Teil on kuulemma Peppi sen kanssa tossa treenit tiedossa...

    VastaaPoista
  19. Anna: Sä oot Gimme More to love! :D <3 Valtterin kanssa joo pitäis rupee treenaa, sano sille, että käydään syömässä eka! ;)

    VastaaPoista
  20. Naiset! Typositte mun blogin osotteen. En puhu teille enää koskaan.

    VastaaPoista
  21. Hahahah repesin ääneen, ku tajusin ton .VOM! :DDDD ei sentään ollu mangolife. :D gimme more to love puhu nyt vaa! <3

    VastaaPoista
  22. Moi Mimmi ja Peppi!

    Ootte ihania kun vaikutatte aina niin innostuneilta ja pirteiltä. Oon lukenut blogianne jo melkein alusta asti, se on mahtavaa vaihtelua kaikkiin muihin tyyli/muotiblogeihin joista moni on hirmu samanlaisia ja joita ei enää oikein jaksa edes lukea.

    Mutta viime aikoina oon hieman huolestunut: kun ootte alkanut hengaileen aika paljon kaikkien muiden bloggareiden kanssa, niin lopputulos on että kaikki bloggaa samoista asioista ja vielä samanlailla. Eli huolestuneena haluisin vain sanoa että ettehän te muutu, teidän blogi erottui aluksi tosi kirkkaasti muista erilaisuudellaan, huumorillaan ja tuoreudellaan ja toivon että se pysyisi sellaisena.

    T: ISO(:D) fani

    VastaaPoista
  23. Rakas ISO fanimme! <3

    Kiitos paljon, ihanaa että oot jaksanut lukea meitä jo pitkään! <3 Voin luvata, että me tullaan erottumaan joukosta jo pelkästään massammekin takia. Me ollaan saatu tavata blogin kautta aivan upeita ihmisiä, bloggaajia, lukijoita ja muita tyyppejä ja oon tosi onnellinen sen puolesta. Me kuitenkin edelleen ollaan More to love ja tullaan sinä pysymään. Meidän jutut tulee siis edelleen olemaan yhtä "laadukkaita" ja jo illalla tulee postaus josta taas näätte miten MTL on säätänyt. :D Kiitos, tuli taas hyvä mieli tästä kommentista <3

    VastaaPoista
  24. HAHAHAHAHA, Juulia on näköjään "unohtanut" kertoa mulle torstain tapahtumia :D Se eukko niin saa kuulla tästä!

    p.s. ikävä teitä<3 ja tän blogin ylläpitäjistä mimmiä ja peppiä eniten<3 Ei... Vaan mimmiä ja peppiä sittenkin<3

    Ottakee vielä vähän sairaushuuruisia sydämiä <3<3<3

    VastaaPoista
  25. Saara ikävä on molemminpuolinen, nähdään hetiku apranet!!! PARANET! <3 en jaksanu korjata. paljon sydämiä sinne!!!!!12344 <3

    VastaaPoista
  26. Jei, silmämeikkipostausta odotellessa! =oD

    PS. Millonkan tulee juttua Pepin hääsuunnitelmista?

    VastaaPoista
  27. tämä on laiton postaus! tuli aivan kauhea snägärihimo kun näki pasila specialin!! NÄLKÄ!

    VastaaPoista
  28. Jana, hääsuunnitelmista tulee varmasti sit lähempänä juttua. Vielä jutut on niin suunnitteluasteella, että halutaan pitää ne ominamme! :)

    VastaaPoista
  29. Käytän tähän väliin rohkeasti puheenvuoron Radio NRJ:n edustajana promoottorin ominaisuudessa. Olin tänä vuonna mukana järjestämässä NRJ Fashion Awardseja kolmatta kertaa.

    Tapahtumaan tulleiden vieraiden runsas osallistujamäärä pääsi suosiollaan yllättämään järjestäjätahon tänä vuonna, sillä tulijoita oli enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

    Etukäteen toimitetuissa tapahtumakutsuissa vieraita pyydettiin ilmoittautumaan tapahtumaan. Suuri osa kutsutuista ei kuitenkaan tehnyt pyydettyä ennakkoilmoittautumista ja paikalle ilmaantui useita satoja ihmisiä enemmän kuin olimme osanneet odottaa.

    Pääongelmaksi tälle suurelle vierasmäärälle muodostui jonottaminen – sekä sisään, narikkaan, baariin että ulos.

    Olemme vilpittömästi pahoillamme käytännön järjestelyiden toimimattomuuden aiheuttamasta mielipahasta ja haluamme kiittää suuresti kaikkia teitä, jotka olette antaneet meille tapahtuman kehittämisen kannalta olennaista rakentavaa palautetta.

    Tulevina vuosina teemme NRJ Fashion Awardseista entistä toimivamman tapahtuman, jossa kaikki vieraat varmasti viihtyvät ja tuntevat olonsa tervetulleiksi.

    Jenni Viitala / Promoottori
    NRJ Finland Oy
    jenni.viitala@nrj.fi

    VastaaPoista
  30. No voi paska tytöt, en mä raskaus-kommenttia niin tarkoittanut! :D

    Oli mukava nähdä ja löysin teidän bloginkin SAARAN hätäpäisen puhelun jälkeen ("MITÄ HELVETTIÄ SÄ OOT MENNY SANOMAAN NRJ AWARDSEISSA?!")

    Kivaaa talvea molemmille! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.