maanantai 9. marraskuuta 2009

Mimmi ja Peppi mököttää!


piiapauliina kirjoitti...

Ootteko oikeesti aina noin ilosia ja ihania, vai feikkaatteko vaan :D


EI OLLA KOSKAAN, FEIKATAAN KOKOAJAN. Kuten seuraavista kuvista voi huomata...



Peppi

- tukka Star Locks clip on-pidennykset, 45cm, Hairium
- mekko IVANAhelsinki (kuvauslainassa)
- kengät Seppälä (kuvauslainassa)

Mimmi

- tukka Star Locks clip on-pidennykset, 45cm, Hairium
- hiuskoru Käherrystarvike (kuvauslainassa)
- korut Snö of Sweden
- paita ja hame IVANAhelsinki (kuvauslainassa)
- legginssit mallin omat
- Niket mallin omat



Oikeesti ollaan siis aina tämän näkösiä. Kuva on syksyn kuvauksista ja ideana oli tehdä täysin vastakohta näille Candy-kuville.

(Kuvat: Forka)



Saara alotti meidän meikkaamisen, laajasti maalattava pinta-ala aiheutti jo tuskastumista... Kova sana oli esim Make up foreverin HD meikkivoide, jonka Saara ruiski kynäruiskulla meidän ruhoomme.



Silmiin haettiin dramaattista lookia täysin mustalla silmämeikillä ja huuliin valittiin myös syviä sävyjä. Peppi on kyllä aika myrkyn nielleenä, ei tainnut kuitenkaan olla ainakaan hampurilaisen vika.



Hiustuotteissa suosittiin tietty Paul Mitchelliä, 4R:ää ja Lanzaa Miraculosilta. Lakkoja, lämpösuojasuihkeita ja hiuspuuteria kuluikin melkoiset määrät (mutta ei kuitenkaan syöty niitä, vaikka herkullisen tuoksusia ovatkin..)

Kynsissä oli molemmilla Essien ihana tummansininen Midnight Cami.




Ihania mekkoja oli myös kasoittain IVANAlta! Onneksi siellä ovat älynneet tehdä myös aikuisten kokoja. Kiitos !!



Kuvauksissa oli myös kuuma miesmallimme Jani... Aika hoikassa kunnossa on pysynyt siihen nähden, että veti kaksi hampurilaisateriaa ainakin kun meiltä tultiin kyselemään kenen nämä roskat ovat...



Saaran poistuttua paikalta muihin hommiin, siveltimen varteen astui Linda, joka viimeisteli meidät vielä kameran eteen. Oltiin nimittäin Saaran lähdön jälkeen vedetty hampurilaisateriat, eikä voitu mennä kuviin majoneesit poskilla :DDD (Älkää kertoko Saaralle, se dissaili jo muutenkin Pepin ihoa!!) Mimmillekin taisi jälkiruuaksi maistua herkullinen huulikiilto.



Totuus on kyllä se, että hymyillään varmaan 90% ajasta ja hihitellään loput. Candy-kuvista yksi special-otos pääseekin muuten oikein tositoimiin tammikuussa. Can't wait! :D


Kannattaisko meidän mököttää enemmän vai jatketaanko iloisella linjalla ennemmin??


Ps. Lihavat kiittää: Eiler, Kaisa, Lauri, Saara, Linda ja kaikki upeat yhteistyökumppanit!

16 kommenttia:

  1. Mä niin tiesin tämän, kulissia kaikki :D ! Ei vaiskaan, ootte ihan selkeesti aika ihania sillonkin kun mökötätte :) .

    Upeita kuvia ja upeita tyttöjä!

    (Erityisterveiset janille :D !)

    VastaaPoista
  2. Se on ihan sama ootteko ilosia vai mökötätte kun ootte molempina niin ihania <3 Ihana ja piristävä blogi, kiitos siitä! =) <3

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. PEPPI sä et edes ole kovinkaan lihava!!!!!

    VastaaPoista
  5. naytatte kylla uskomattoman hyvalta myos mokottaessa, mutta hymyt vaan kehiin ennemmin, koska sitte itteeki alkaaa hymyilyttaa! :) :) :)

    VastaaPoista
  6. Peppi aina muistaa, että kommentoin ihoa!!! Oon aiheuttanut traumoja!! :D Tein sen kaikella rakkaudella vaan!

    Syvimmät pahoitteluni<3

    VastaaPoista
  7. Mmmmmahtavia kuvia, ihan mieletön tunnelma noissa! Kiva kun olitte linkittäneet myös tuohon Candy-kuvaukseen, koska olin jotenkin ihan missannut tuon jutun (en kyllä ymmärrä miten, koska luen teitä joka päivä (monta kertaa)?!?
    Avopuoliso totesi nähdessään Behnfordsin herkkukasat, että hänen on alettava bloggaamaan ihan vain siksi, että silloin saa näköjään karkkia.. Se on ihan HC jenkkituoteaddikti ja erityisesti herkkuaddikti ja esim. viime jouluna ainoa varteenotettava joululahja oli kassillinen Behnfords-herkkuja. Mutta miksi se on niin että ne Baby Ruthit, Ginger Alet, Yorkerit ja Poptartsit ei koskaan päädy sen vyötärölle, toisin kuin itsellä >:-/

    Se jaarittelusta, mutta halusin vaan sanoa, että ihana postaus, ihanat te, piristätte jokaikistä päivää ja teidän blogia lukiessa alkaa aina hymyilyttää. Pitäkää kiinni tuosta elämänilosta, asenteestanne ja toisistanne!

    -Blomknopp

    VastaaPoista
  8. Jatkakaa hymyilyä, ootte niin kauniita kun hymyilette (siis varsinkin silloin). Moköttäjiä löytyy jo tarpeeksi (kuten allekirjoittanut).

    VastaaPoista
  9. te ootte maailman parhaat bloggarit, koska ette oo muovinukkeja! rakastan kaikkea mitä blogin kautta teistä saan tietää ja lukea!

    VastaaPoista
  10. Kumpa mäkin näyttäisin noin hyvältä kun mökötän. Ihania kuvia! Vähän sellanen PMMP-fiilis, hyvällä tavalla :)

    VastaaPoista
  11. Hei multa on nyt jotekin mennyt ohi, että mitä nämä kuvausjutut oikein on. Selventäisittekö vielä?

    VastaaPoista
  12. ootte kauniita <3 :)

    VastaaPoista
  13. Jatkakaa iloisina :)
    Tulikin tuosta mökötyksestä mieleen kysymys teille:
    Millaisia te ootte kun te suututte? Ootteko just mököttäviä tyyppejä vai enemmänkin avaudutte suuttumuksen kohteellenne? :D
    Niin ja suututteko usein?

    VastaaPoista
  14. ah, rakastan teitä, teillä on samanlaiset pohkeet ku mullaki :DD

    VastaaPoista
  15. Hei tytyt, meillä taas Klubimyynnit to 19 - la 22.11 IVANAhelsingin liikkeessä Uudenmaankadulla! Eli tulkaahen tekemää löytöjä!

    VastaaPoista
  16. Molskis ja loiskis!Mä katsoin tänään Maria!-ohjelman ja olin aivan myyty teidän suhteen.Mul' itselläni on pyöreä avovaimo ja hän on aivan samanlainen hölösuu ja iloinen perusluonteeltaan kuin Te.Ai että mä rakastan pyöreitä naisia!Juuri tuollaisia omanarvontuntoisia ja maanläheisiä naisia mä arvostan ja suurin osa miehistä,uskon näin.Pinnalliset ja tarkoituksella olevat laiheliinit voi vetää vessanpöntöstä alas!En etsi voimaa ollakseni veljeäni parempi, vaan voittaakseni suurimman: oman itseni.
    (Sioux).Mun mielestäni tämä sopii tähän.Eläköön iloiset ja pyöreät naiset!Keep on going!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.