maanantai 23. marraskuuta 2009

Pepin uusia juttuja, jee!


Mä en oo aikoihin käyny ostoksilla, tai ylipäätänsä oikeen ostanu mitään. Tänään sit lähinkin alkuillasta ostamaan itelleni kaikkea peruskamaa kuten legginssejä ja alusvaatteita, mutta tarttuhan sitä mukaan vähän muutakin..


Mä oikeesti pukeudun nykyään aivan liikaa mustaan, mulla on selkeesti menossa joku synkkis-kausi ja onneks Mimmi tässäkin asiassa tasapainottaa mua. :D Me ollaan kyllä ihan huippu tiimi.


Olin joskus kattonu näitä kenkiä ja nyt viimeistään oli pakko ottaa ne mukaan, kun hinta oli 19.90e.


Ostin mä sit yhet leggaritkin..


Pari vyötä. Toi niittivyö on tommonen joka kiepautetaan kaks kertaa ympäri. Toivottavasti mahtuu, en jaksanu ruveta kokeilemaan siellä.. :D Sit tommonen rusettivyö ja vähän paksumpi yksilö.


Meillä oli jo kerran Mimmin kanssa aikoinaan varauksessa molemmille tämmöset pipot, mutta mä marssin kauppaan sillon vihasena lääkärin jälkeen ja totesin Mimmille, että olivat ihan sika rumia ja tyhmiä. Sit Mimmi kävi kuitenkin ostamassa omansa ja ihastuinkin siihen. Siks nyt piti munkin saada omani! :D


Ostin sit kans tommosen paljettirusettipannan ja niittipannan ja tollasii korviksii.

Tuolla ekan kuvan alla näkyy tollanen neuletakki, jonka ostin kans, mut unohdin kuvata. Siinä on vähän rypytetyt olkapäät ja se on semmonen lyhyt jota oonkin etsiskelly. Jee! Mimmiltä hävis samantyylinen Topshopista ostettu niihin hiton Awardseihin torstaina. :(

Olin vaan joku alle pari tuntia kaupungilla, joten melkosen tehokkaasti etenin kaupasta toiseen. Zarasta meinas lähteä yks laukku mukaan, pitää vielä miettiä tarviinko sen. No tietty tarviin, mutta et raaskinko ostaa. Saapi nähä. Reissullani keksin kyllä vaikka kuinka monta uutta juttua mitä tarvitsen, mutta ens viikolla on tulossa ystävämyyntejä ja muita kivoja tilaisuuksia, joten säästän ehkä rahani sinne!

Koska ootte kysellyt millasta musiikkia kuunnellaan ja biisisuosituksia, niin mun soundtrack tällä reissulla oli seuraavanlainen:

Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West - Run This Town
Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire State Of Mind (en oikeesti kyllästy tähän ikinä)
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling (Mimmi mielessäin)
Alicia Keys - Doesn't mean anything
Alicia Keys - Try Sleeping With a Broken Heart (Ihana uus löytö, muutenkin Alicia on vaan aina yhtä täydellinen)
Lady Gaga - Bad Romance
Kuuntelin näitä sit joku sata putkeen aina uudelleen kierrellessäni kaupungilla. Musta on ihan täydellistä kuunnella musiikkia ja painella yksin menemään. Mulla on selkeesti nyt joku tämmönen hittikausi meneillään.

ja sit kotimatkalla fiilistelin vähän herkempää, koska sato ja oli kaunista eli:
Rachael Yamagata - Reason Why (yks maailman kauneimpia biisejä ever ja toi esittäjä on ihana)
Damien Rice - The Blower's Daughter (myös yks maailman kauneimpia biisejä ever)

Mä muuten oon vihdoin jo vähän paremmassa kunnossa ehkä noiden virusten osalta (ainakin hetkellisesti :D) ja nyt jännäänki millon pääsen poskionteloleikkaukseen. Joo-o, oon ravannu lääkärissä tutkimuksissa ja selvää on nyt ainakin se, että mut tullaan leikkamaan, koska ennen sitä en tuu paranemaan ja oon ollut nyt aika tosi pitkään kipeenä. Mua pelottaa ihan sikana, koska oon kuullu siitä kaikkia pelotteluita, mutta mulla on kuulemma niin paljon jotain vääriä mutkia ja tutkia tuolla poskionteloissa, että ehkäpä tää helpottaa oloa sit kuitenkin pidemmällä tähtäimellä. Toiveena olis, että leikkaus tulis nopeesti ni sitpähän se olis ainakin ohi ja sais keskittyä paranemiseen! Wish me a luck! :)

Ootteko te tehny jotain kivoja löytöjä lähiaikoina? :)


36 kommenttia:

  1. Rachael Yamagata on ihanin ikinä! En oo ikinä törmänny muihin, jotka sitä edes tietäis. :D

    Ja hei, toi pipo on söppänä!

    VastaaPoista
  2. Tiia: MÄ rakastan Rachaelii ja mun yks elämän kohokohdista oli, ku kirjotin sille joskus herkässä mielentilassa myspacessa pitkän viestin kuinka kuuntelen aina sen musaa, juon teetä ja vollotan ja se vastas mulle HETI ja sano, että oon söpö! :D <3

    VastaaPoista
  3. mist toi ihana paljettirusettipanta on? :P

    VastaaPoista
  4. Mistä toi niittivyö oli?:)

    VastaaPoista
  5. Panta on Vero modasta, makso kai kympin ja niittivyö on Lindexistä! :)

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä poskionteloleikkaukseen ja -hoitoihin! :) Itellä on tehty kaks poskionteloleikkausta vuoden sisään, ei mitään herkkua, muttei myöskään pahinta mahdollista. Kyllä niistä aina selviää :)

    VastaaPoista
  7. mistä noi ihanat kengät on??

    VastaaPoista
  8. Kiitos tsempeistä <3 Kengät on Dinskosta! :)

    VastaaPoista
  9. Kivoja löytöjä! :) Mäkin ihastelin tota paljettipantaa yks päivä mutta jätin ostamati, tiedä sit että miksi.. -.- :D

    VastaaPoista
  10. Moikka!

    Kyssäri: Mistä noi legginsit on ? ne on kivan näköset ku ei oo pelkkää mustaa, vaan on tommoset kivat napit mitkälie tuol lahkeis.

    Ootte parhaita Mimmin kaa <3

    VastaaPoista
  11. Moikka: Legginsit on Lindexiltä ja noi on tosiaan kivat yksityiskohdat noi nepparit! :) Taidat ite kans olla! <3

    VastaaPoista
  12. Mimmi hei ( ja miksei peppikin ), mitä mieltä olet tbs:n mineraali meikkivoiteesta ? Ainakin kabukista olen kuullut kehuja ja hirveesti himottais ostaa, mutta en ole osannut vielä tehdä päätöstä .. :(

    VastaaPoista
  13. hei sen essien pinkki kynsilakka mitä te käytätte niin minkä merkkistä se on? kun nellyn sivuilla on pink parka AW09? niin onko se tuo?

    VastaaPoista
  14. joo se on just essien pink parka! :) ihan mahtava sävy! love it.

    VastaaPoista
  15. Vasta muutama päivä sitten löysin tämän teidän blogin ja olen kyllä ihan koukussa!
    Ootte niin ihanan positiivisia, päivänsäteitä harmaaseen päivään.
    Ihanaa että piut paut piittaatte ulkoisista mitoista, teistä todellakin säteilee se sisäinen kauneus (ei siinä ulkoisessa kauneudessakaan mitään huomautettavaa ole :D ), jopa näin netin välityksellä! Onse nykyajan tekniikka ihmeellistä...
    Saiskohan tuota teidän iloista fiilistä pakattua pulloon? Pullollinen teitä pitää lääkärin loitolla :D
    Parempia vointeja sulle Peppi ja molemmille päivänsäteille iloista loppuvuotta!

    VastaaPoista
  16. Mistä löysit noin ihanan pipan? =))

    VastaaPoista
  17. Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West - Run This Town!!!
    PARAAAAS IKINÄ! luulin et yksin fanitin tätä biisiä :D

    VastaaPoista
  18. Ihanat varsinkin noi legginsit ja rusettipanta! Kelpais kyllä itsekin lähteä kuluttamaan rahoja jonnekin kauas täältä keskisuomen perämetsiltä. Miks en nähny teitä awardseissa? Ja ei ne nyt niin kamalat pippalot olleet : D Suht hyvää ruokaa ja ei tarvinnu jonottaa muuta kun narikkaan ja sekin aika oli hyvää muiden kyyläämisaikaa ;) Eli positiivinen asia sekin.
    Hyvää loppusyksyä vaan molemmille :)

    VastaaPoista
  19. RUN THIS TOWN RULES! <3

    Se on jännä ettet oo nähnyt meitä, koska oltiin varmaan Awardsien isoimmat vieraat noin koon puolesta! ;) Ihanan positiivista ajattelua, me ei usein hermostuta pienistä, mutta awardsit sai kyllä lihavat kiehumaan!

    VastaaPoista
  20. TBS mineraalimeikkivoide antaa tosi kuulaan ihon, mut ei oo kovin peittävä mut toimii esim TBS:n kosteuttavan meikkivoiteen alla tosi hyvin. Kabuki puolestaan on paras!

    VastaaPoista
  21. Heiii tytsyt, tai Peppi lähinnä. Mistäs sellaisen neuletakin löytää, jos halajaisi päälle heti eikä Topshopin paketin saavuttua? Paljonko kustansi? Kiitsa, pus ja hyvää yötä kaunokaiset!

    -Malla

    VastaaPoista
  22. Heiii! :) No Lindexistä kannattaa käydä kattomassa!! :) Se tuntuis olevan mun uus lemppari kauppa! :DD

    VastaaPoista
  23. Mäkin olen huomannut, että Lindexistä löytää nykyään tosi kivoja vaatteita! :)

    Ihania ostoksia teit :)
    Ja kiitos biisivinkeistä, piti heti mennä kuuntelee!

    VastaaPoista
  24. .. siis tarkotin että toimii tietysti kosteuttavan meikkivoiteen PÄÄLLÄ tuo mineraalimeikkivoide, eikä alla. HUOH :D

    VastaaPoista
  25. ei sitä leikkausta kannata pelätä. :) mullekin on tehty poskionteloleikkaus, eikä se kyl mikään paha ollut. mulle tosin tehtiin se nukutuksessa koska oon maailman pahin nynny ja erikseen vaadin sitä, joten itsetapahtumasta en voi sanoo mitään. :D jälkeenpäin ei ollu oikeestaan mitään ongelmaa, tosin ihan vinkkinä voin sanoo että ei kannata edes yrittää niistää nenää ensimmäiseen vuorokauteen nimimerkillä luulin kuolevani nenäverenvuotoon. :D mulle leikkaus tehtiin viime talvena ja tänä vuonna ei oo poskiontelontulehduksista kärsitty vaikka ennen ne oli joka talven hommia. :)

    VastaaPoista
  26. Hei hani, ihana toi paljettirusettipanta, mistäs moinen? :)

    Ja koska nähdään taas, ikävä! <3

    pus!

    VastaaPoista
  27. Nuo kengät on niin...ah!
    Voi, kun itsekin joskus törmäisin noin makeisiin alennuksiin.

    VastaaPoista
  28. ihastuin tohon niittipantaan ja toi neuletakki kuulostaa hyvvältä! kansa vaatii siitä in action -kuvia ;) itsehän taidan huomenna tilin tullessa (ja mennessä....) käydä vähän katsastamassa jos jotain kantais kotiinkin asti kaupoista.

    VastaaPoista
  29. annukka-rakas! <3 toivottavasti nähdään pian! panta on vero modasta! :)

    täytyy ehkä pian pistää uusi neuletakki päälle :D ja niittipanta on kyllä kiva. samoin tuo "niittivyö", siitä pidän suuresti!

    VastaaPoista
  30. Rachael Yamagata - I'll find a way

    ^siinä myös yks aivan ihana biisi Rachaelilta, vaikka onkin vähän surullinen!

    VastaaPoista
  31. Kävin heti ostamassa samanlaiset leggarit tän postauksen innoittamana! Mutta, onko noissa sun leggareissa sellaset "teräksen väriset" noi nepparit? Mulla on, mutta tossa kuvassa nois näyttää mustilta.

    VastaaPoista
  32. ihan älyttömän ihania löytöjä! itse kävin juuri tänään kotiuttamassa samaisen paljettipannan;) ja nuo legginssit vau! Itelläkin on legginsseistä puutetta mistähän nuo mahtavat olla?

    VastaaPoista
  33. ihanaa että säkin rakastat tuota musiikin tahtiin kaduilla yksin painelemista ! matkustin eilen täältä jumalan selän takaa helsinkiin ja olin niin toiveissani että oisin törmänny teihin ja päässy syleilyyn, mutta toisin kävi ! ens torstaina sitten ehkä : ) alicia keys on mahti. ps. rakastuin noihin korviksiin, tulee mieleen ne sellaset kermakinuskikarkkinapit vai mitä ne on : D ?

    VastaaPoista
  34. kommailen tähän 23.11 postaukseen 8) ei hitto, tykkäilen teidän blogista ihan sairaasti :--) oon iteki innostunut lindexistä ja hitto mäkin painelen ympäriinsä kaupungilla kuulokkeet korvilla :--D

    reääh, en tiedä mitä sanoa muuta kun et ootte ihan parhaita ja hienoi ja plaa plaa plaa :D jee.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.