perjantai 27. marraskuuta 2009

Kiva viikko takana, seuraavaa jo odotellessa!!

Tyhjensin tuossa kamerani ja laittelenkin tänne nyt muutamia kuvia kuluneelta viikolta..


Alkuviikosta oltiin Mimmin kanssa kokouksessa, jonka aiheena olitte TE ja tulevat viikot. HUH! Huomatkaa Mimmi keskittyneenä muistiinpanojen ääressä..


Nojoo syötiin me siinä kyllä samallakin tietty.. Mimmi vetäs tämmösen aika herkullisen näkösen burgerin.


Jep, oon jälleen kartellut jauhoja ja sokeria ja nautiskellut ihan täysillä. Miksen oo muistanu miten mahtava fiilis tää on, kun ei oo jatkuvasti turvonnut olo ja maha kipee? Niin ja minne mun finnit on hävinny? No, onneks tulee vkl ja luulen, että ainaki huomenna maistuu jälkiruokakin ravintolassa... 8)


Eilen oltiin Anninan kanssa parantamassa maailmaa Amarillossa muutaman viinilasillisen äärellä. Oli ihan mahtavaa vaan hölistä. :)


JOO-O! Löydettiin tänään Mimmin kanssa tämmönen Pohjois-Esplanadilta. Vähänkö ootetaan, että toi aukee!!! Arvatkaas ketkä muuten istuu siellä päivittäin? :D


Tänään saatiin vähän uusia kosmetiikkajuttuja testiin ja täytyy myöntää, että odotan innolla pääseväni tämän ruotsalaisen (jotka valmistetaan muuten Suomessa) ekokosmetiikan pariin. Mä oon jo pidempään halunnut tutustua näihin.


Matkaan tarttui myös Korresia, joka on jo pienten näytepussukoiden perusteella erittäin hyväksi havaittua..


Nyt onkin ehkä pakko lähteä suihkuun kokeilemaan uusia juttuja ja toki tullaan tutustuttamaan myös teitä näihin mikäli niin vaan haluatte, kunhan saadaan ensin vähän ite tutustua.

Mun täytyy myöntää etten meinaa pysyä pöksyissäni, kun odotan niin kovasti ens viikkoa. Koska ollaan tämmösiä tonttuja (taino jos meidät pitää väkisin Jouluun yhdistää, niin enemmän ehkä muistutetaan niitä kinkkuja :D) niin me ollaan kehitetty teille jotain aivan huisia. En malta odottaaaaaaa! :)))

Enkä malta odottaa iltaa ja Adam Tenstaa ja kaikkien kivojen tyyppien näkemistä. Mimmin tuleminen on vähän kysymysmerkki, siitä kun ei koskaan tiedä! :D Eivaan sillä on muuta menoa töiden jälkeen, mutta tänään se kyllä myöns, että haluis kuitenkin tulla edes piipahtamaan. Taitaa Mimmilläkin vähän tanssijalka vipattaa.

Niin enkä malta odottaa huomista, koska nään taas kaikkia kivoja blogityttöjä. Syleilyyn <3

23 kommenttia:

  1. Ei millään pahalla, mut syötteks te ikinä mitään muuta ku rasvasta mäkki- tai ravintolaruokaa ? :O

    VastaaPoista
  2. Tossa mun oma annos sisältää lihaa ja salaattia, se on mun mielestä hyvinkin terveellistä. Ja joo, kyllä me syödään, mutta yleensä en kotona kuvaile ruokien kuvia, ravintolassa mielummin. :) Me aika harvoin kuitenkin laitetaan mitään ruokakuvia tänne ja voin kertoa, et syödään niiden lisäks hyvin paljon kaikkea muutakin. Eihän me muuten elettäis enää jos noin vähällä mentäis, et kerran parissa viikossa käydään syömässä. :D

    VastaaPoista
  3. Peppi sä oot niin mielettömän kaunis että!! :))

    VastaaPoista
  4. Heiii ehdottomasti noista estelle & thild -tuotteista kokemuksia, kiitos! Pitkään oon miettinyt niitä hankkivani, mutta hinta arveluttaa kun ei viitsis ostaa sikaa säkissä :)

    VastaaPoista
  5. HMM.. rasvaista? Liha on terveellistä ja vihreää annoksissa näyttää olevan ihan riittävästi. :) Ihanan näköistä!

    VastaaPoista
  6. Emppu: Ihana kiitos. Mulla oli sellanen olo eilen, että näytin ihan katujyrän alle jääneeltä! :D

    Estelle & Thildit testataan ehdottomasti, en malttais odottaa. :D

    Anonyymi: No niinpä! En tiiä mitä mun pitäis kohta syödä, kun karsin tostaki jo kaikki salaattikastikkeet yms pois ja annoin herkkukastikkeenikin Mimmille :D

    VastaaPoista
  7. peppiii, oon niin kade sun ihosta, se jotenki säteilee tossa kuvassa! mäkin haluun tollasen :D

    VastaaPoista
  8. musta pepin annokses ei oo mitään vikaa! ihan tarpeeks tervellistä (vieläpä ravintolaruuaksi), mutta mimmi vois vähän miettii mitä suuhun pistää. ei pahalla muttei hyvälläkään. nimittäin jos mahaa on niin paljon, nii ei oo fiksua joka pvä herkkui vetää : > ps. peppi oot nätti

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: mun IHO on mulle yks suurimmista murheenkryyineistä ikinä. Se voi hyvin ainoostaan sillon, ku muistan juoda paljonpaljon vettä ja olla syömättä hiilihydraatteja! :D

    Anonyymi2: Mimmi ei kyllä herkuttele päivittäin, melkeen ainaku nään sitä vaikka töissä, niin se syö salaattia! :D

    VastaaPoista
  10. Oi toi hamppari on huippu hyvän näkönen!! Mistä tuollaisia saa?? (paljo on samaa näköä kun panchon tai coyotin hampparissa, vaan onkohan kumpikaan näistä?) :))

    VastaaPoista
  11. Moikka Peppi ja Mimmi!
    Mun kissan nimi on Peppi (!) ja sekin on aivan FATBOLOUS! Se sopis niin hyvin teiän sekaan! Se ei vaan hirveesti noiden vaatteiden perään ymmärrä, mutta sydämeltään se on kyllä niiin MORE TO LOVE kun olla ja voi !

    PUS PUS HALI HALI OOTTE IHANIA.

    VastaaPoista
  12. Oi että, ootte niin kauniita ja söpöjä molemmat. :)

    Mäkin nykyään syön ravintolassa yleensä lihaa ja kasviksia, mutten perunaa tai pastaa. Niistä tulee vain kurja ähky ja turvotus. Vhh-ruokavalio rules.

    VastaaPoista
  13. Moikkis tsirbulat ja ihanaa viikonlopun alkua!
    Mistä on toi Mimmin ihana leo-neule?? Love it!

    VastaaPoista
  14. Ravintolassa istuminen on vaan niiin parasta :) Otti sitten salaattia tai kunnon fatburgerin, aina ne on herkkua! Jos muuten joskus eksytte Turkuun, mulla ois tiedossa vaatimattomasti MAAILMAN PARAS hampparipaikka <3 ("valitettavasti2 se on myös edullinen :P)

    VastaaPoista
  15. Terveisiä Mamsylta Pepille: "Siis miten voi olla mahdollista että MÄ en tiennyt siitä blogista jos melkeen tuhat muuta lukee jo sitä... taidan olla aika out." :DDD

    VastaaPoista
  16. Heippa! haluan vaan lausua suuren kiitoksen teille ihanasta asenteesta elämään!! Te annatte mulle voimaa ja rohkeutta olla mitä oon!! :)
    Oon sairastanyt tässä masennusta 4vuotta ja tälläkin hetkellä olen sairaslomalla kyseisestä syystä, mutta oli vaikka kuinka huono päivä heti kun aamulla avaan koneen ja luen teidän blogia tulee AINA parempi olo, siis kiitos <3

    VastaaPoista
  17. Jee, mua ainakin kiinnostaa tuo tuleva ekokosmetiikka-testaus-postaus. Haluaisin nimittäin löytää jonkun hyvän luonnonkosmetiikkasarjan. Toivottavasti saatte testattua pian! :)

    VastaaPoista
  18. Yhyy ruokaa. Nälkä. Krapula :D Voiskohan noi kuvat tulostaa ja syyä...

    VastaaPoista
  19. oletko Peppi sattumoisin VHH:lla(vai mikä ikinä sen lyhennyt onkaan ?), kun sanoit karsineesi jauhot ja sokeri pois.
    ja jos oot niin voin sanoa että äitini tekee samaa ja syö muuten reippaalla kädellä ruokaa, MUTTA aitoja tavaroita. Eli saa nauttia herkuista etc (kohtuudella, hmmm :DD).
    Pääponttina on se, että ruoasta pitää osata nauttia eikä tarvitse järsiä pupun ruokaa LIIKAA ja syödä VAIN kevyttä ja vähäkalorista tai jotain tofua etc. Miksi ihminen söisi, jollei siihen kuuluisi edes osaksi nautintoa? :D

    Kiitos ihanasta blogistanne ja keep going on!!! :DDD

    VastaaPoista
  20. Hei wau, ehdottomasti olisi huisia jos tulisi lisää postauksia siitä, että millaisia nuo Ecorganic -tuotteet on. Niitä voi varmaankin hankkia suoraan Suomesta, jos ne täällä kerran valmistetaan..?

    Olette niin aivan ihania ja mahtavia, olen saanut niin paljon itsetuntoa itsekin isompana tyttönä teidän blogista. Ei ole enää sellaisia päiviä, kun miettii että voinko nyt pistää tämän ja tämän paidan vai näytänkö tässä paksulta, kun aina tulee mieleen että hei c'mon, mitä Mimmi ja Peppi sanois?

    Kiitos siitä.<3

    VastaaPoista
  21. Vielä jäi jännittämään, että mistä ihmeestä saa noin ihania annoksia? Voisin ottaa annoksen syleilyyni välittömästi, vaikkapa tuplana. Syleilyt teillekin <3

    VastaaPoista
  22. Tuli noista burgeri kuvista mieleen, että jos joskus eksytte vaikka tänne Leville, niin saatte kyllä käydä meikäläisen kans syömässä Maailman Parhaita hampurilaisia! :D Kyseessä on Levin Rock Cafe ja.. noh ne hampparit on vaan Parhaita <3 :D Poikakaveri kantaa niitä välillä kotia ko son töissä sielä :D

    -risse

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.