torstai 5. marraskuuta 2009

Huonoa palvelua Ikeassa, mur!


Sisko sai avaimet ensimmäiseen asuntoonsa maanantaina ja niinpä meidän pitikin lähteä käymään Ikeassa hakemassa uuteen kotiin kaikkea tarvittavaa..


Otettiin yhteiskuva juna-asemalla, mutta jostain kumman syystä sisko ei mahtunut kuvaan ollenkaan.. Meillä More to loven tytöillä pitäis olla aina laajakulmalinssi käytössä, kun meistä otetaan kuvia. :D

Ikean reissu alko ravintolasta ja sitten lähettiin kiertelemään..


Tuolla mun lempparipaikka on kynttiläosasto. Poikaystävä aina kaartaa suosiolla pois, kun kuulemma muka sekoan noiden kynttilöiden keskellä? Meille on muutama kynttilä ehkä joskus kotiinkin eksynyt, mä nimittäin rakastan niiden tuomaa tunnelmaa ja tuoksua.


Ujutin myös siskolle muutamat kynttilät kyytiin..


Sisko on tuollainen wondergirl91 ja rupesi mietiskelemään keskellä lamppuosastoa..


Läski käytti kaikki tilaisuudet hyväkseen ja istahti alas aina milloin mihinkin..


Varaston käytävät oli tyhjiä, eikä kukaan tullut auttamaan meitä, niin villiinnyttiin vähän leikkimään..


Sisko ajeli kärryillä :D


Minä kömmin sitä piiloon ton hyllyn alle (pääs istuskelemaan) ja sisko löyti mut sieltä aika nopeesti, koska hihittelin kuulemma itekseni...

Saatiin kerättyä kaikki tavarat sellasen tosi kivan pojan avustuksella. Se naureskeli meille, kun meillä oli aika paljon kamaa mukana, eikä saatu oikein mitään kunnolla liikkumaan.


Ikeassa vierähti mukavat 6h ja onneksi poikaystävä tuli noutamaan meitä. Isot kamat vietiin suosiolla kotiinkuljetukseen (tohon meidän satsiin tuli vielä yks 160cmx200cm patja lisäks, joka meinas meidän käsissä kaatua esim. jonku ihmisen päälle kärryineen :D) ja sisko saa ne huomenna uuteen kotiinsa. Pikkukamat eli noi kaks kärryllistä me ahdettiin autoon ja suunnattiin vielä ostoksille Giganttiin.

Siskolle tulee niin ihana koti, että me varmaan poikaystävän ja Unon kanssa muutetaan sinne.

Ps. Vantaan Ikeassa oli niin järkyttävän huonoa palvelua monella osastolla, että saatan ruveta boikotoimaan kyseistä kauppaa. Ymmärrän ettei tollasta tusinaketjua niinkään kiinnosta se onko yks asiakas tyytymätön, mutta siinä vaiheessa kun ei voida edes auttaa apua pyytävää asiakasta, ni mennään todella väärään suuntaan. Meitä vaan mulkoiltiin, kun mentiin pyytämään apua ja esim. patjaosastolla oltiin ihan järjettömän tylyjä. Tää tais olla mun toka tai kolmas kerta Vantaan Ikeassa, Espoossa en oo koskaan saanut näi huonoa palvelua. Onneksi tästäkin tavaratalosta löytyi kuitenkin edes yksi mukava poika, joka suostui auttamaan meitä. Kiitokset lähteekin siis alakerran Info-pisteeseen! :) Läski kyllä hermostui siellä (oon muutenkin aika kova tyttö reklamoimaan) ja puhis punasena, kovaan ääneen kuuluttaen miten on saanut elämänsä huonointa palvelua :D

Ps2. Me missattiin Mimmin kanssa tänään MTV:n bileet Circuksessa, koska ollaan molemmat sairaina. Mimmi flunssailee Kuopiossa, minä täällä. Harmittaa kovasti, koska siellä olis ollu niin kivoja ihmisiä, joita ei tuu nähtyä tarpeeksi usein ja oltais haluttu syleillä.

Ps3. Oon koukussa Mynthon Kaira salmiakki-pastilleihin

14 kommenttia:

  1. hei peppi voisitko tehä joskus semmosen postauksen jossa kertoisit kaikkia sun lempparibiisejä, oon nimittäin aina innostunu ihan tosi paljon niistä mitä tänne oot linkitelly ja ois kiva kuunnella taas kaikkia uusia hyviä, luotan nimittäin täysin sun musamakuun! ;)

    VastaaPoista
  2. Johanna: Tietty voin tehdä! Kivaa, että joku tykkää. Mun musamaku vaihtelee kyllä niiin laidastalaitaan ettei järkeä! :D

    VastaaPoista
  3. Meikäläinen bongas sut Ikeassa! :) Meinasin tulla hehkuttamaan ja kiittelemään aivan ihanasta blogista, mutta siskolla oli kamala kiire johonkin :(

    VastaaPoista
  4. Hassua, kävin just tänään espoon ikeassa. Poislähtiessä mietiskelin, että sainpa hyvää palvelua - ja siinä samassa yks henkilökuntaan kuuluva tyttö juoksi mun ohi voidakseen pitää mulle ulko-ovea auki (kun mä työnsin niitä kärryjä, selkeesti näki, ettei siitä kuiteskaan tulis mitään). Itte en oo koskaan Vantaan ikeassa käyny, mut Espoossa oon aina saanu loistavaa palvelua. Sängynkin ostin sieltä, ja kyl siel sai patjaosastollakin miellyttävästi apua (ja näin kierretään sanomasta "hyvää palvelua" kolmanteen kertaan). Nytkin jäi niin hyvä mieli.

    VastaaPoista
  5. Espoon ikea on much better than vantaa! :/

    VastaaPoista
  6. Hmmmmmm.. en oo koskaan jalallani astunut vantaan ikeaan mutta oon monelta saanut kuulla että siellä on huonoa palvelua:s

    VastaaPoista
  7. Mä en ole käynyt Ikeassa sen jälkeen, kun viimeksi ei asiakasta oikein kuunneltu... Tarkistin ennen lähtöä netistä, että kyseisessä myymälässä oli haluamaani tuotetta ja kun mentiin paikalle, ko. tavara oli varastossa ylimmällä hyllyllä. Myyjä totesi, ettei sitä voi ottaa sieltä alas kesken päivää ja kehotti tulemaan huomenna uudestaan. Ja kuinka ollakkaan, tavara keikkui edelleen sielä ylähyllyllä seuraavana päivänä.

    VastaaPoista
  8. Minäkin olen koukussa salmiakki Kaira pastilleihin. Ne vaan on järkyttävän hyviä. :D

    VastaaPoista
  9. Kyllä se IKEA on aina vain niin sekava :) Mutta itse tykkään siitä just siitä syystä.. :) On niin paljon nähtävää :D

    VastaaPoista
  10. Voi ei, kui määki rakastan niitä Kairoja!! Nyt ku ollu flunssasa, niin ostaa monta pussia kerralla ja aina viis karkkia suuhun ja mussunmussun nomnomnom, pitäs varmaa vähä rajottaa, mutku ne on nii hyvejä!!!
    Ps. oot ihanasöpönätti :)

    VastaaPoista
  11. Mä oon vakuuttunut et palvelu on huonontunut tosi monessa paikassa. Esim. tänään käydessäni optikolla ostamassa linssinestettä myyjä lähti kesken kaiken palvelemaan jotain porvarimummoa :D Ei edes sanonut mitään.. Odottelin siinä sitten aikani kunnes se tuli takaisin, rykäisi kortin mun kädestä ja veloitti. Allekirjoitettu kuitti jäi pyörimään pöydälle kun lähdin. Näin meillä..

    VastaaPoista
  12. Itse entisenä Ikean myyjänä lueskelin postausta kyllä suu mutrulla :/ Vaikka huono päivä olisikin myyjällä, niin asiakasta on palveltava hymyillen! :) Onhan noita ihmisiäkin joitten ei pitäisi lähelläkään asiakaspalvelua olla, koska eivät vain tule asiakkaiden kanssa toimeen! Sillon kun siellä itse olin töissä, kuulin asiakkailta negatiivisiä juttuja Espoon Ikeasta, mutta jostain syystä nyt oon kuullu että Vantaalla saapi huonoa palvelua. Mikä lie mättää! Jotenkin vaan tuntuu, että monessa paikassa saa nykyään huonoa palvelua. Ihmiset jotenkin stressaantuneita ja huonotuulisia. Iso iso iso plussa teille tytöille, ootte aina niin ihanan pirtsakoita kun tänne kirjottelette, että saatte minutkin aina hyvälle tuulelle. Keep up the good work! hih

    VastaaPoista
  13. Huonoa palvelua Ikeassa -postaukseen: Mistä toi Pepin neule on ja onkohan niitä mahollisesti siellä kaupassa vielä vai onko se jo vanha? (:

    VastaaPoista
  14. Peppiiii, Mimmiiiii, where are you girls!?

    Onko maa teidät niellyt? :(

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.