tiistai 10. marraskuuta 2009

Haluatko liput muotimessuille?!


Moi! Mekin ollaan mukana Cityvicen ja H&M:n kampanjassa, joten videoita tiedossa normaalia enemmän tällä viikolla. (Oltiin tosin aika varmoja, että potkut kampanjasta tulis heti tämän videon jälkeen kun sekoiltiin keskellä yötä Pepin hoodeilla, mutta ollaan kuulemma tosi liikunnallisia ja kuumia ja muodokkaita ja muodikkaita ja kauniita ja kaikkea :D)

Jos siis muoti-, kauneus-, terveys-, rakkaus- ja/tai häämessut ensi viikonloppuna kiinnostaa niin kato video ja toimi ohjeiden mukaan!




Meitä ainakin kiinnostaa. SIELLÄ NÄHDÄÄN!!

68 kommenttia:

  1. Kaunista on... Toisista välittäminen!

    richmansgold@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Hii mä oon tulossa sinne jo perjantaina, vaikka lauantain ois niin hienoa päästä katsomaan bodypaintingia:P

    VastaaPoista
  3. Vaahterapuut syksyllä, kun ne ovat kaiken värisiä ja sinnittelevät piristämässä syksyä.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kaunista on....
    Kissan lämpöinen turkki painautuneena kylkeä vasten kylmänä talvi-aamuna ,kun ei tarvitse nousta sängystä ja voi vaan nauttia karvaturrien lämmöstä.

    VastaaPoista
  6. Peseytyvä tai nukkuva kissa on kaunista!

    (en halluis laittaa tähän sähköpostiosoitettani kaikkien näkösälle, joten voitaisko tehdä niin, että jos (eli en) voitan, niin otan teihin yhteyttä??)

    VastaaPoista
  7. Kaunista voi olla kirjastollinen vanhoja kirjoja tai vastasyntyneen ensimmäinen hymy maitoparran kera. Kauneus on universaalia eikä sitä voi lokeroida, mielestäni se on kaunista.

    VastaaPoista
  8. Minusta kaunista on se kun vihdoinkin hyväksyy omat läskit!
    t. toinen läski :-)

    VastaaPoista
  9. Ihana :) Mä oon koittanut osallistua netissä vaikka mihin kisoihin että saisin liput tonne (köyhä opiskelija ei siis halua maksaa..) mutta vielä ei ainakaan ole tärpännyt!

    Mikä on kaunista? No heti tossa videota katsellessa tuli mieleen että HYMY. Olitte molemmat videolla (ja muutenkin) niin kauniita kun hymyilitte! Ja siis onhan se ihan fakta että hymyilevä ihminen on aina kaunis :)

    VastaaPoista
  10. Tässä hyvä artikkeli ;D

    http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkimus+Kurvikas+nainen+on+my%C3%B6s+%C3%A4lyk%C3%A4s/1135250634600

    VastaaPoista
  11. Minulle henkilökohtaisesti kauneus on jotenkin kamalan paljon kaikkea. On niinkun se ulkonen ja sisäinen ja niiden lisäksi ainakin noin kaksi(2)miljoonaa muuta kauneuden ulottuvuutta, joita kaikkia pitäis kamalasti fiilistellä ja arvostaa, ainakin sillon tällön.

    Kauneus on katsojan silmissä, sanotaan, ja minun silmissä se ensisilmäyksellä on pyyteetöntä välittämistä ja rakkauta, lämpöä ja tietynlaista nöyryyttä. Kukaan ei ole täydellinen, mutta sellaiset ihmiset, jotka edes yrittävät toteuttaa tällaisia asioita, säteilevät ulospäin sellaista energiaa ja välittämistä, mikä saa jokaisen läsnäolijankin olon tuntumaan kauniilta! Kauniin ei aina tarvitse olla langanlaihoja mallityttöjä, tai viimesen päälle laitettuja primadonnia.

    nimimerkki doris
    maili: rock_poppet@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Iha ensteks, etteks sit yhtää söpömpiä osannu olla ;D Yksinäni poikaystävän kämpässä kihertelin tota kattoes. Tyksin teist!
    Kaunista on hymy joka ulottuu silmiin asti sekä ensi(kunnon)lumi joka natisee kenkien alla ihanasti. On aivan ihanaa nähdä kun ihminen hymyilee oikeasti niin että hymy ulottuu silmiin asti. Itsellekin tulee ihana olo kun näkee toisen ihmisen olevan onnellinen sillä hetkellä. :) Oikea hymy kaunistaa joka ikistä (jopa niitä jotka ovat juuri selvinneet kaameasta possunuhasta ja ovat pieniä raukkoja valkeine kasvoineen.
    Tuo lumen hidas satelu tuolla ulkona on hirmu kaunista kanssa. Juuri tulin ulkoa meikit levinneenä ja poski täynnä läikkiä kun sulanut lumi vähän näytti huonon puolensa. En kuitenkaan anna asian häiritä vaan ihastelen valkeaa kultaa ikkunasta :)

    VastaaPoista
  13. :-D ihanan piristävä video. kaunista on luminen joulu ja pakkanen silloin. <3

    VastaaPoista
  14. Hei ihanat ja lumista tiistaita! :)

    Mun mielestä ehdottomasti kauneinta on nukkuva lapsi, sen herkkyyden ja suloisuuden vuoksi. Kun katselee nukkuvaa lasta, kaiken materian merkitys kaikkoaa.

    VastaaPoista
  15. kaunista on kun näkee kaupungilla vanhan pariskunnan pitelemässä toisiaan kädestä kiinni!

    la di da

    puspusrakkautta@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kaunista on nähdä terveellä tavalla itsevarma ja itseään kunnioittava nainen, jonka ei tarvitse peilata itseään muihin ja sitä kautta määritellä onko itselleen ja muille kaunis.

    -Viola

    VastaaPoista
  17. KAUNISTA= MIMMI & PEPPIII

    VastaaPoista
  18. kaunista on se, että on täysin oma itsensä. kaljuus on myös kaunista, itse olen kalju (sairaus) ja koen itseni kauniiksi vaikka hiuksia (peruukkia) ei olisikaan päässä. -jenny * honeyz@luukku.com

    VastaaPoista
  19. Kauneinta on aidot hyväntuuliset ihmiset, jotka olemuksellaan saavat myös muut hyvälle tuulelle :) Huonommaksi ei kuitenkaan tee myöskään seuraavat asiat: hyvä perushygienia, puhtaat vaatteet, iloinen hymy tai se jumalallinen mekko johon ei koskaan ole varaa tai joka ei muuten vain mahdu.

    VastaaPoista
  20. Jokainen asia on jollain tavalla kaunis. Riippuu siitä miten asiaa katsoo ja kenen silmillä.

    Minä pidän yksinkertaisia asioita kauniina. Luonto on kaunis, kimalteleva lumihanki, auringonsäteet, aamukaste, raju ukonilma, pauhaava meri. Myös eläimet, varsinkin kissat ovat kauniita.

    Pyrin myös sisäiseen kauneuteen, mitä se sitten ikinä onkin. Minusta se on hyvää moraalia ja selkeitä arvoja, ymmärrystä ja omapäisyyttä. Ei ole kaunista olla muiden ohjailtavissa. Myös luovuus ja älykkyys on kaunista. Kaunista on katsoa ulkokuorta syvemmälle.

    Kaunista on maailmassa äärettömästi, pitäisi vain avata silmät ja katsoa.

    VastaaPoista
  21. ainiin ja s-posti osoitteeni on mawiii@windowslive.com

    VastaaPoista
  22. Kyllä ystävyys, rakkaus ja se että ihmisellä on itsellään hyvä olla niin se on kaunista :) Ei pelkkä pinnallinen kauneus kuitenkaan pitkälle kanna.

    VastaaPoista
  23. Vastaukseni on lyhyt ja ytimekäs, mielestäni rakkaus on kaunis asia. =)

    En tiedä pitikö sen kauniin asian liittyä muotiin, sillä se oma "kaunis asia" ei siihen nyt liity.

    -A

    anna.rif@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Apua enpä tiiä, kai tähän vois sanoo kaikke esim vauvat syksy kesä mut oikeesti musta kaunista on leivonnaiset!!! Se on ku taidetta, joku ihana kuorrutettu muffinsi ja kaikkea kivaa päälle!! Sellasen ku tekee kunnolla ja paneutuu koristelemiseen niin pikkupikku leivonnainen on niin söpön näköinen, ettei sitä halua syödä :)) hihi

    henjee_@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Kaunista on touhuta ystäväni häiden ympärillä ja nähdä kuinka onnellisia he ovat. Olen hänen kaasonsa, joten saan onneksi olla paljon mukana heidän kanssaan. :) Olisikin ihana yllättää morsian ja viedä hänet messuille kierteleen ja pongaamaan viimeisiä ideoita häihin ja muutenkin luksusta arjen keskelle.

    Helga

    VastaaPoista
  26. kaunista on, kun voi istua sisällä lämpimässä (herkkujen kanssa) ja katsella, kun aurinko laskee ja puissa on ohut kerros lunta.

    VastaaPoista
  27. Kaunista on auringonlasku hiekkadyyneillä saharassa, talvimaisema kun on suuret hanget. Kauneus on katsojan silmissä. Terv. Linda, lindaanu@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Kaunista on SE, ETTÄ ON PUHDAS, ja SE, ETTÄ HYMYILEE!! Suihku + suupielet ylös = VASTUSTAMATTOMUUS! Ihan kuka vain on kaunis jos nämä kaksi on kondiksessa, ja missit ja mallit ja kaikki maailman kauneimmat ovat järkyttäviä jos tukka on likainen ja mökötys päällä.

    Itse en pääse muotimessuille kuitenkaan, sillä olen 13.-15. päivä Turussa Maata Näkyvissä -festareilla. (Gospelmusa aina ja ikuisesti!!)Halusin silti vastata teidän IHANAAN kysymykseen =D

    Terveisiä hirveesti sinne messuille ja mestoille joka paikkaan.

    OLETTE AIKA SAIRAAN IHANIA!!!!<3

    -Hemp

    VastaaPoista
  29. No tietenki MÄ oon kaunis. Niin on myös kaikki muut, jotka osaa hymyillä ees sisällään. :)

    -jenniteeeeeee

    VastaaPoista
  30. pyysitte kertomaan mikä on kaunista...

    kaunista on ensimmäinen lumisade ja lämmin kaakao, yhdessä ja erikseen!

    t.piuku
    piuku85@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Mun mielestä rakastunut ihminen on kauneinta, koska siitä hehkuu sellanen salainen riemu ja kaikki ihanat ajatukset, vaikkei niitä ulospäin sanoilla kerrottaisikaan. :)

    En oo varma mitä kaunista sen piti olla, mutta mulle tuli toi mieleen kauniista, joten näin kävi nyt! :D

    VastaaPoista
  32. Tulkaa sit moikkaa mua (la tai su) meiän duunin pisteelle!! :)

    -Linda:)-

    VastaaPoista
  33. Tää blogi on mulle ihan uus löytö, ihana sellanen! Aivan mahtavaa, ootte upeita!! :)

    VastaaPoista
  34. Moi,mä en pääse messuille kun on töitä,MUTTA HALUSIN SILTI KERTOA,että te olette jumalattoman kauniita molemmat! Mä en voi kuin ihailla tota elämänasennetta mitä teistä molemmista löytyy, ja kuinka ylpeesti te kannatte ittenne! Kadehdin syvästi! Ja Mimmin pitää olla erityisen onnellinen tosta täydellisestä ihosta ja rusketuksesta ja Pepin flirtti-hymyä ei voita mikään! Ja noi rakennekynnet on kans tosi kiva juttu!:) Ja ja se miten te kannatte teidän vaatteet,te teette ne vaatteet kauniiksi,ei vaatteet teitä! Ja mitä vielä! Listaa voisi jatkaa loputtomiin.. Mut ehkä lopetan tän tällä kertaa kun menee jo melkein yli mutta en voi vaan liikaa korostaa kuinka kauniita te kaks olette, ja kuinka paljon teitä ihailen!
    Propsit teille muutenkin tästä KAUNIISTA blogista! Piristätte mun joka ikistä päivää.

    VastaaPoista
  35. Kauneutta on itsevarmuus ja asenne! Kun viihtyy omassa kropassaan ja hyväksyy sen, on kaunis.

    Nimim. elisse
    fairy791 (at) hotmail . com

    VastaaPoista
  36. kauneinta on luonnollisuus:) ehdottomasti. sitä on turha edes sanoilla selitellä!

    ps. ihanaa kun höpötätte samaan aikaan suu vaahdossa, kavereiden kanssa on aina sama juttu! haha:)

    VastaaPoista
  37. Heipsun hei! Iih,olipa ihana video - ootte te vaan niin hassuja :)

    Niin mutta siis kaunista...ääh,tulee vaikka miljoona asiaa mieleen. Mutta ehkä eniten kaunista on ikinä meri. Asun itse n. 500m päässä merestä ja voi että mä rakastan sitä! Meri on vaan jotenkin niin vaarallinen ja voimakas, mutta silti niin rauhoittava. Oon ollut ehkä juuri ja juuri luokkaa vaahtosammutin (not anymore :D) kun ekan kerran olen päässyt merelle isin kanssa ja nyt yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen vieläkin meri on se mikä on osa mua. Kun oikein kiukuttaa ja maailma on kakka, eikun takki niskaan ja rantaan tuijottamaan merta. Aika kornia eikö? ;)

    terkuin,
    Inkku

    VastaaPoista
  38. Buu, mun rakas mäkki ei näytä näitä videoita /:

    VastaaPoista
  39. Jaa ja heti kun pääsin sanomasta niin olikin tuohon latautunut :D Mun rakas mäkki onkin siis vieläkin paras mäkki <3

    VastaaPoista
  40. Te ootte kauniita! Mutta en tarvi lippua, kun saan sen jo koulun puolesta. Piti sanoa, koska mähän olisin muuten voittanut. :)

    VastaaPoista
  41. Kaunista on kun on sinut itsensä kanssa. Piste.

    - LaLuuna
    Tuuli_3 (at) hotmail.com :D

    VastaaPoista
  42. Pakko sanoo tähän että TE olette kauniita! Teillä aina riittää energiaa muillekkin jakaa ja se on ihanan piristävää. :)

    VastaaPoista
  43. Yhden asianko vain saa sanoa? Nyt kun meijän talo on huputettu julkisivuremontin takia, eikä ulos näe mistään suunnasta, niin mulla ois ekana mielessä tällanen, että kaunista on katsella ikkunasta ulos kynttilänvalossa, kun ulkona sataa rauhallisesti lunta u_u <3 vielä, jos näkee lyhtypylvään ja sen valon alla ne lumihiutaleet menee... aww :)

    videon katto myös mun tyttö, joka nyt haluaa avec:iksi, ja hän heitti heti videon lopuksi seuraavaa: "perhoset ja riikinkukko!" :D <3

    ja tän lähetti seuraavan sähköpostin omistaja: sannat80@hotmail.com :)

    VastaaPoista
  44. Kysyitte mikä on mielestäni kaunista. En tiennyt oliko kyseessä yksikkö vai monikko, joten kallistuin itsekkäästi jälkimmäiseen. Minun maailmassani on paljon kauniita asioita, mutta erityisesti neljä kohtaa nousivat mieleeni pohtiessani kysymystä.

    Yksi maailman kauneimmista asoista on nähdä liikutus yli 50-vuotiaan isäni kasvoilla, kun hän katselee tv-ohjelmia, joissa vähävaraiset tai muuten apua kaipaavat saavat tarvitsemaansa apua (Salainen miljonääri, Hurja Remontti). Pääsen viikottain todistamaan sitä kuinka kyyneleet kihoavat aikuisen miehen silmälasien taakse ja onnistun liikuttumaan itse joka kerta näystä. Kaunista näyssä on tietoisuus ja taju siitä, kuinka hyväsydämisen ja ajattelevaisen miehen lapsi olen :-)
    Kauniita ovat myös kuuran valkaisemat lehdettömät koivut kirkas sinitaivas taustanaan sekä pari vuotta nuoremman sisareni kesakkoinen nenänpää, jota saan ihastella pitkälle syksyyn asti.
    Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, pidän kauniina naista, joka koostaan huolimatta osaa kantaa itsensä ylpeänä. Tunnen tavallaan myös mustasukkaisuutta tällaisia naisia kohtaan, sillä oma itseluottamukseni on vuosien varrella onnistunut murentumaan melkoisen sirpaleiseksi ja usko siihen, että kelpaan koostani huolimatta on tavattoman heikko. Yksi parhaista ystävistäni on myös yksi maailman kauniimmista ihmisistä, sillä hän tietää kuka on ja hyväksyy itsensä tasan sellaisena kuin on.

    VastaaPoista
  45. Kaunista on auringonnousu, erityisesti näin myöhäissyksyllä. Taivas on sellainen kauniin vaaleanpuna-oranssi ja ilma kirpakka, ehkä jopa vähän pakkasen puolella. Ympärille vielä aukeita peltoja lähes silmänkantamattomiin ja hiljaisuus.

    ongelma-aasi@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Kaunista on:
    -syksy, etenkin ruska-aika
    -Mimmi ja Peppi
    -maisemat, luonto jne :)
    -ilmisen sisäinen kauneus, joka loistaa ulospäin
    -hymy
    -nauru
    -silmät

    VastaaPoista
  47. Kaunista on ihminen heikkoina hetkinään, kaunista on se, kun bussikuskit tervehtivät toisiaan, ja se, kun ihmisen ääriviivat piirtyvät selvästi vastavalossa. Kaunista on myös, kun välitetään toisesta aidosti puitteista huolimatta. Eläimet ovat kauniita ja luonto. Ja KAIKKI ihmiset ajatellessaan kauniita asioita. :)

    Nimim. Jagellonika
    email: veera_koivaara@netti.fi

    VastaaPoista
  48. No kyllä te ainakin olette tosi kauniita =)

    Mutta toinen mikä on kaunista, on kun lehdettömät puut saavat lumikuorrutteen. Pakkasella, hämärän tullen ne ovat tosi kauniita katulamppujen valon osuessa lumikiteisiin, jolloin ne kimaltaa ihan kuin niissä olisi miljoonia pieniä timantteja! Se on kaunis hetki, kun saa vaan pysähtyä ja ihastella luonnon omaa taidenäyttelyä hiljaisella tiellä :)

    t.Kippe
    (monkey.business_@hotmail.com)
    En ehkä ihan tajunnut kuinka toi nimimerkki tehdään, en ole siihen ikinä sen kummemmin perehtynyt, suokaa anteeksi tästä :D

    VastaaPoista
  49. Kauneinta mitä tiedän on raskaana oleva siskoni. En osaa edes sanoin kuvailla sitä hehkua ja onnea, joka välittyy hänestä. Hymy ja maha, maailman kauneinta. :')

    VastaaPoista
  50. Lumi on kaunista. Kumpa sitä vaan olisi täällä länsirannikollakin. :/ -Minni newskin18@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. IHANA VIDEO!
    Minä päivänä ootte menossa sinne?
    Kaunista on ystävällisyys.

    VastaaPoista
  52. Uusi elämä -vastasyntynyt lapsi siis :)

    VastaaPoista
  53. Kaunista on...
    - hymy & nauru
    - aitous
    - anteeksipyytelemättömyys (siis ei nokkavuus tms. vaan se että koostaan riippumatta on ylpeä itsestään eikä anna muidenkaan dissailla itseään)

    Pinnalta kaunista mun henk.koht. mielestä on
    - odottamattomat väriyhdistelmät ja virallisten värioppisääntöjen rikkominen (oma lempparini mm. kirkas violetti ja vaaleankeltainen yhdessä)
    - ISOT rannekorumähköt
    - hervottomat, ihanat, herkät ja hauskat hiuskoristeet ja -korut

    S-postini: waascageles (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Pakko sanoa, vaikke voikaan arvontaan osallistua. Mutta kaunista on äidin rakkaus lastaan kohtaan :) Imelää mutta totta!

    VastaaPoista
  55. Kaunista on mielestäni kaikki viimeistelty - on se sitten mitä tahansa. Rumastakin saa erittäin kauniin jos se/hän on viimeistelty ♥

    VastaaPoista
  56. Hymyily ja luonnollisuus on kaunista! :)

    VastaaPoista
  57. Ups sähköposti unohtu, olen siis tuo hymyily ja luonnollisuus on kaunista. roiskepilkku@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Kaunista.. aika hurjaa kun pitää valita vain yksi asia :-) Kai se kaikkein kauneinta elämässä on rakkaus, erityisesti perheen välinen rakkaus, se on ihan uniikki rakkaus ja vaikka puolisoja tulee ja menee niin perhe on aina olemassa :-)

    VastaaPoista
  59. Vaikka muotimessut ovat jo menneet ja itesekin kävin siellä, on pakko vielä kertoa, mikä minun mielestäni on kaunista.

    Kaunista ovat kyyneleet. Onnen kyyneleet, se että on niin onnellinen että itkee. Itkee ja hymyilee samaan aikaan. Myös surun kyyneleet ovat kauniita, varsinkin jos itkee jonkun muun puolesta. Se että välittää muista. Se on kaunista.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.