perjantai 17. heinäkuuta 2009

Läski keikalla - It's Britney Bitch!


SHOW.

Joo-o, nyt on sit kotiuduttu ja täytyy kyllä sanoa, että olihan se nyt melkonen SHOW. Juuri sitä mitä odotinkin ja ehkä jopa vähän enemmän. Ei pysty ees käsittää paljon toi kiertue oikeesti maksaa, siellä oli vaikka mitä hullua.

Miinusta joutuu antamaan siitä, että Britney otti tosi huonosti yleisöön kontaktia, oli vähän jäinen ja kaikki laulut tuli nauhtalta. Plussaa on kuitenkin niin paljon, että maksaisin anytime tosta keikasta vielä enemmänkin. Nyt se on sit nähty ja pitkään jaksaa kyllä muistella. Läski oli siellä niin innoissaan, että vierustoverit varmaan pelkäs mun tallovan niiden varpaat ainaku innostuin "tanssimaan".


Muutama sydänsydän täytyy mainita:
- Ihania vaatteita
- Liian kuumia tanssijoita
- Pari ihan superhyvää biisiä
- Sattumoisin saadut täydelliset paikat
- Mieletön Show


Tässä teille pari kuvaa, jotka napsasin:


Tässä rupes vähän jo läskiä jännittämään. KOLME SEKUNTIA ENÄÄ!

Sit lavalle tuli jotain sirkustyyppejä. Toi pikkunen oli mun suosikki!

Tota tyttöä heiteltiin nuoralta tonne kattoon. Oli melkeinku Mimmi eilen veteli nuoraa pitkin Wii Fitillä.

Britneykin taitaa olla vähän Justiina, kun tuo nyrkki tolleen heiluu.

Huolehtii myös tanssijoiden päähineistä. Hyväntekijä.

Miks kaikkialla on lukenu, et Britney on lihonut ja rupsahtanut? Jos toi on rupsahtanut, niin mitä mä sit oon?

Mä en oikeesti kestä noita tanssijoita, Britney siellä poliisina.

Siinä sitä sitten ollaan.

Sitä pidetään häkissä ihan varmuuden vuoks.

Mitäs tykkäsitte kuvista? Onks teidän mielestä Britney muka rupsahtanu?


24 kommenttia:

  1. Siis ootko SÄ ottanu noi kuvat? Ihan pirun lähellä olit! Melkein tilkka Briitun hikee ois voinu lentää päälles. <3 VOU!
    Rupsahtanu, just joo. Timmi tyty oli. Show näyttää SUURELTA ja hienolta!

    VastaaPoista
  2. JOO OON! :) siis meille oli ihan yllättäen tullu noin hyvät paikat! :)

    BRITNEY ON <3<3<3

    VastaaPoista
  3. Todella upeita kuvia! Voi että miten kateellinen oon!! Ehkä mäkin pääsen ens kerralla konserttiin.. Noista kuvista varmaan maksettais maltaita!:) Itsekin päädyin tänne sivulle stara.fi nettiosoitteesta.

    terv. Vieraileva Turkulainen

    VastaaPoista
  4. hienoja kuvia ja hauskat kuvatekstit :)

    VastaaPoista
  5. Vou, hienoja kuvia olet saanut otettua! Ja ei kyllä näytä yhtään rupsahtaneelta britni mun silmään.

    VastaaPoista
  6. Näissä ei näy, mutta kyllä Britney vähän oli lihonut :D Ja blondit sopii hälle paljon paremmin... En ollut keikalla, mutta oli varmasti upea kokemus.

    VastaaPoista
  7. siistejä kuvia :) mua ärsyttää tollanen diivailu, että ei voi laulaa luikauttaa yhtään ja jutella, ei sitä varmaan paljoo kiinnostanu esiintyä? Mikä se luulee olevansa, joku britney spears vai? :P kuosissahan se muija on, tuskin jaksas vetää tollasta showta jos ei olis!:)

    VastaaPoista
  8. Hyvännäköinen nainenhan tuo on, ei rupsahtanut eikä lähelläkään ylipainoista.

    VastaaPoista
  9. Ei todellakaa oo rupsahtanu, hotti bella se on!

    ja nyt kyllä ketuttaa ihan armottoman paljon, etten maksanu lippua ja tullu kans :(

    VastaaPoista
  10. Hienoja kuvia. Mäkin olin kattomassa britneytä. :) Oli kyllä mahtava show.

    VastaaPoista
  11. Hienoja kuvia ja hauskat kommentit:) Britneystä en perusta sitten ollenkaan, mutta nämä oli kiva tsekata läpi, kiitos siitä:)

    VastaaPoista
  12. Hienoja kuvia oot saanut otettua!! Itse en ollut ihan noin lähellä lavaa ;D mutta täytyy sanoa, että hieno keikka oli. Britneyn show ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi, mutta sen sijaan itse Britney kyllä vähän jätti. Ei jutellut yleisölle kunnolla ollenkaan ja lauloi playbackina.. :/

    VastaaPoista
  13. Wau!!tosi upeita kuvia ja varmasti hyvä show:D Harmi varmasti ettei Britney laulanut paljon mtn.:P

    VastaaPoista
  14. Jos jotakuta kiinnostaa niin tämän linkin takaa löytyy taustanauha jota vastaan show mahdollisesti vedetiin. Nopsaan kuuntelin tuota ja kyllähän se kovin tutulta kuullosti. Tosin en kuunnellut kokonaan. Tossa kuulee myös hyvin kuin everytime feikatanaan liveksi kuten jos keikalla arvelinkin. Täsmää hyvin myös Hesarin julkaisemaan biisilistaan ton linkin sisältö.

    http://thepiratebay.org/torrent/4999905/Britney_Spears____The_complete_Recording_that_she_lip_sync_to_o

    ...mutta show oli kylä hieno.

    VastaaPoista
  15. NIIN ÄRSYTTÄÄ KU EN PÄÄSSY TONNE KEIKALLE. Ihan mahtavia kuvia ja oisin kyl varmaa hukkunu kuolaani ton britney-poliisin lähettyvillä, että kaikkien turvallisuuden vuoks voi olla parempi, etten ollu paikalla. Ja joo, kyl must britney on lihonu. Ei se pahan näkönen kyl silti oo :P

    VastaaPoista
  16. Ihanaa et oot noin fiiliksissä. Tosin noilla paikoilla oisin mäkin saattanut olla. Tosi hienoja kuvia! Meijän piippuhylly paikoille tunnelma ei oikeen välittynyt ja oonkin sitä mieltä et show oli älyttömän upee, mut britnillä ei kyl ollu siinä osaaa eikä arpaa. Tuntu et sitä ei kiinnostanu yhtään se homma, ei ees viitty tanssii kunnolla saati sitten huomioida yleisöä. No tulipahan sekin nyt sit nähtyä :)

    Niin ja Birtni mitään rupsahtanu oo, tai sit mä ainaki ottasin ihan mielellään tollasen rupsahtaneen kropan!

    VastaaPoista
  17. Anteeks mut mistä se on lihonut ja mihin se läski on mennyt :D Ei sillä kyllä mitään ylimäärästä oo? Oli kyllä mahtava show. ite olin in the zone 3 ja aina ku briitu oli siel reunassa ni olin sitä yhtä lähellä :) Ei kylläkää noi hyvii kuvii ku keskityin vaa ite tähtee enkä oikee ehtiny/jaksanu/halunnu kuvata :D Menisin heti kattomaa uusiks jos olis mahdollisuus! Ja oli ne sirkusjutskat hienoja siellä, mut kyl mun mielest se britney silti oli sen illan tähti <3

    ps. Oot aika julkkis ku stara.fi sivu ohjaa sun blogii ;) -Terde

    VastaaPoista
  18. no onhan sen vartalosta tullut tollanen palikka. :D

    mutta mieluummin se vois laittaa peittävämpää vaatetta päälle, jos se "läskikuvia" pelkää eikä tehdä noita naurettavia kuvaussopimuksia... voi morjes.

    VastaaPoista
  19. Britney näyttää kuvissa tosi hienolta, vaikka vaatetus on välillä sellaista... Kivat kuvatekstit muuten :D

    VastaaPoista
  20. WOU!!! Vähäks sä oot ollu lähellä lavaa!!! Paljo ne liput oikee makso?? :o
    Iha eppää ku mä en päässy!!! >:(
    Musta Britney ei oo yhtään lihonnu tai rupsahtanu!!! >:(
    Ite oon Britneyn fani mut en oo mikää "suuri" fani...

    Hyvää kesää kaikille!!!
    <3:lla Joku

    VastaaPoista
  21. Hienoja kuvia oot saanut otettua! Olin itsekin keikkaa katsomassa, eturivissä, sohvapaikalla... Ja hienoa oli!!! Oma lempparini oli toi punkkaritukkainen pelle, Matthew nimeltään (päästiin vähän juttelemaan sen kanssa :) )...

    Britneyllä ei mielestäni ole mitään hävettävää kropassaan, vaikka ei olekaan mikään mallinlaiha. Mut tukan se olis voinu pestä, se nimittäin näytti siltä, ettei viikkoon olis suihkussa käyny!

    Harmi kyllä ainoa live-laulu tais olla se slovari (Everytime), jonka Britney lauloi yläilmoista sateenvarjossa istuen. Mut toisaalta en olis halunnutkaan kuunnella mitään huohotusta, oli se meno sen verran kovaa!

    VastaaPoista
  22. oiiiiiiih! mäkin päädyin tänne staran sivuilta :D mut vähä oikeesti sä olit lähellä lavaa! oon niin helkkarin kateellinen..

    VastaaPoista
  23. Keikka oli mahtava show, Britney nyt itse oli mitä oli. Paikat oli ihan normaalit (olisko ollu ne 115 maksavat), mutta sattuivat vaan osumaan ihan törkeen hyvälle paikalle sen lisälavan eteen. Joku neljäs rivi tms. ja kamerassa hyvä zoomi! ;) Britney on varmasti vähän lihonut (onhan se pari lastakin jo kerennyt pyöräyttämään) mutta lehdissä kirjoteltu "Britney rupsahtanut - vartalo kuin vanhuksella" yms. jutut on täyttä puppua. Nainenhan oli kuitenkin erittäinkin hyvässä ja timmissä kunnossa.

    Oon edelleen iha fiiliksissä tosta keikasta, että kaikki joille tulee mahdollisuus - menkää tsekkaamaan Britney livenä, ei se mikään musiikillinen orgasmi oo, mutta show on täyttä tykitystä! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.