sunnuntai 4. lokakuuta 2009

More to love in Tigi Photo Awards!


Eilinen oli mahtava. Saatiin Mimmin kanssa kutsut kolmatta kertaa järjestettävään TIGI Photo Awards & Pinni Cover of the Year-gaalaan. Mimmi ei sattuneista syistä päässyt paikalle, kun on siellä Mumbaissa (terkkuja on lähetellyt, on kuulemma lämmintä ja äärimmäisen hyvää sapuskaa), mutta toinen pylleröistä pääsi kuitenkin paikalle, vaikkakin kuumeessa ja poskiontelosärkyisenä. Mukana matkassa oli Tiina ja Saara, jotka oli aivan ihanaa seuraa.

Tapahtuma järjestettiin tapahtumakeskus Koskenrannassa ja täytyy kyllä sanoa, että vau miten ihana paikka! Siinä kipittäessäni (kipittäminen on täysin väärä sana kuvaillessani itseäni korkkareilla) punaista mattoa pitkin Saaran ja Tiinan perässä samalla sukkahousuistani valkoisia karvoja raivolla nyppien, oli olo "todella" Glamour kuten Johanna Tukiainen sanoisi. :D



Ensimmäisenä ohjelmassa oli tervetuloapuhe ja Anna Abreun esiintyminen. Se olikin ihana, mutta tässä vaiheessa kans ruvettiin tuomaan ruokia Buffet-pöytään, joten ymmärtänette mihin mä pystyin keskittymään?


No niinpä.. Söin sitten Mimminkin puolesta... Jälkkäriksi oli muuten hedelmiä ja valkosuklaamoussea. Piiloteltiin Saaran kanssa sitä moussea niiden hedelmien alle, ettei näytettäis hirveen ahneilta! :D


Sit esiinty Jenni Vartiainen ja se on ehkä maailman kaunein nainen. Niin ja sillä on ihan upea ääni myös livenä, love her.


Myös tytöt oli ihan älyttömän kauniita. Ihanat!


Käytiin Tiinan kanssa vähän ihmettelemässä paikkoja ja löydettiin näitä Tigin uusia, vihreitä tuotteita. Don't panic, it's organic!


Myös vessa oli koristeltu.


Meidän pöytä oli nro. 12.


Olin kuumehöyryissä ja naamakin saatto vähän kiiltää. Mattavoide oli unohtunu laittaa ja heti kävi näin! :(


Sitten alkoikin jo odotettu TIGI Show!


Tigin Europian Creative Director Nick Irwin oli aika näppärä ja nopea noiden saksiensa kanssa. Me tuijotettiin suut auki ja vaan ihasteltiin.


Mä haluun oppia tupeeraamaan oikein. Aionkin mennä johonki tupeerauskouluun, koska rakastan tupeerattuja hiuksia, mut Saara ja Tiina (molemmat ylläri kampaajia) naureskeli mun jutuille, ku kerroin miten tupeeraan.


Nää oli niiin ihania!


Kierrätys kunniaan.






Tää oli niin söpö.


Kaikki yhes koos.


Mallit näytti tosi hyviltä. Mä tietenkin ehdin jo viime viikolla kysellä Ninalta, että miksi lavalle ei oteta ketään vähän isompaa tyttöä.. Miettikääpä meikäläinen gasellin säärissään tuolla joku töttörö päässä noiden upeuksien keskellä, naama kiiltäen. :D:D Outoa ettei kutsua lavalle tullut?


Pääsin taas kuvaan maailman ihanimman Tuijan kanssa, meillä oli syvälliset keskustelut!



Huikeen shown jälkeen myös juontajat, eli Mtv:n Axl ja Janika päätti vähän leikellä Janikan tukkaa (peruukkia). Axl niin ties mitä tekee ja leikkas Janikalle todella tyylikkään lookin. Mun mielestä nää juontajat oli nappivalinta, molemmat oli ihanan energisiä.


No sit tuli illan odotetuin esiintyjä, nimittäin iiiihana Antti Tuisku! Laulettiin tietty mukana ihan fiiliksissä, kun tuli Juuret.


Ilta huipentui Lovexin esiintymiseen ja me tietty oltiin sitäkin sitte fiilistelemässä. Ne myös pyys kaikki ihanat tytöt lavalle, ni mentiin tietenkin. Vähän oli vaikeuksia pylleröllä päästä sinne, mut loppu hyvin kaikki hyvin.

Bussikuljetus vei meidät virallisille jatkoille The Circukseen. Tässä kohtaa minä kuitenkin luovutin poskiontelokivuissa, joten Saara ja Juulia vei mut junalle. Sää oli ehkä maailman hirvein, ku vettä sato vaakatasossa.

Ilta oli ihan loistava ja onnistunut ja juhlista näki, että niihin on panostettu täysillä ja että niiden eteen on tehty ihan järjettömästi töitä! Ainoat kaks asiaa mitä illasta puuttui oli se, etten ollut terve ja se ettei Mimmi ollut paikalla. Muuten ilta olis ollu ihan täydellinen.






Ainiin, saatiin myös mukaan tämmöset Goodie-bagit, joissa oli noita Tigin herkullisia, luonnollisia uutuksia. Haluutteko, että esittelen ne teille vielä erikseen ja kerron tuotteista tarkemmin?

22 kommenttia:

  1. Joo, kerro ihmeessä tarkemmin noista! Kiinnostaa kauheasti, että millasia noi on. Jos ne on hyviä, niin hankin kyllä itsellekin jotain!

    VastaaPoista
  2. Juu esittelyä kehiin kiitos! Kuulostaa siltä että oli mukava ilta :)

    VastaaPoista
  3. joo esitellä saa aina kun saa jotain uutta testaukseen =) Oot kyllä niin kauniina ollut tuolla että! Onko sulla muuten hiustenpidennykset vai ihan omaa kamaa?

    VastaaPoista
  4. Näytät kauniilta!
    Ps. Mikä mattavoide? :D Tulisi tarpeeseen, nimim. ei, en tullut juuri saunasta.
    ;)

    VastaaPoista
  5. Täällä on yks toooosi kateellinen ihminen :D

    VastaaPoista
  6. Juu kerro tuotteista! Ja varsinkin se, mistä toi orgaanisuus ja sarjan yleinen vihreä ilme tulee - onks se vaan markkinointikeino vai voisko tosiaan ostaa hyvällä omallatunnolla?!

    VastaaPoista
  7. Joo, ehdottomasti esittelyä noista. Todellakin kiinnostaa, että onko noissa mitään tehoa. Ihanaa pistää joku muu testaamaan, ennen kuin itse laittaa rahojaan likoon ;)))

    VastaaPoista
  8. hei miks miul näkyy noist joistai kuvist vaa alle puolet ja loppu osa pelkkää valkosta, ärsyttävää :/

    VastaaPoista
  9. Halutaan! Ootte päässy vaikka mihin kuvauksiin, tapahtumiin ja saanu paljon lahjoja ja päässy hienoihin kampanjoihin mukaan blogin myötä. Mimmin matka on varmaan Seiskan sponssaama ja siel on kamerat koko ajan mukana kuvaamassa rantakuvia kuumien miesten kanssa :D

    VastaaPoista
  10. Älä kerro tuotteita mitään.




    ... oon jo muutenki liian kade noista ;)

    VastaaPoista
  11. TULEE NÄLKÄ. luoja noita ruokia :(:(:((:(

    VastaaPoista
  12. lisää infoa noista tigeistä! Ja tosiaan, miten ekoja ne onkaan kun jokapaikasta tunkee nykyään tota superekorganicjutskua, hmmmmmm voiko kaikkeen luottaakaan.

    ps. ja nyt sanon lopultakin, enkä vaan stalkkaa, että hei mimmi ja peppi, ootte hirveen ihania ja teillä on mahtijuttui ja ootte kivaa luettavaa ja kateltavaa, yeah!

    VastaaPoista
  13. Ihana asu, oot söpö. :> Ootko vieläkin kipee? :o Voi reppanaa, paranemisia. <3

    VastaaPoista
  14. Heippa!

    Olen nyt lueskellut blogianne noin kuukauden päivät, mutta vasta nyt rohkenin kommentoimaan. Olette mielettömän upeita ja kauniita ja blogistanne on tullut päiväni huippuhetki. Olen itsekin pehmeänpuoleinen neiti, ja olette antaneet minulle valtavasti inspiraatiota pukeutumisessa. Jatkakaa samaan malliin. Mimmille ihanaa matkaa Intiaan.

    VastaaPoista
  15. argh... sain myös kutsun tuonne mut täältä siperiasta koskaan mihinkään ehdi :((( Mutta kiva oli fiilistellä postauksellasikin :D

    VastaaPoista
  16. mul jäi päällimmäisinä mieleen se Persil-mekko ja ne pestosta kiiltelevät mozzarellat... nammm! :)

    http://avaramaiju.blogspot.com/

    VastaaPoista
  17. TIGILTÄ LUOMUU???!?!!!?!?! Jaiks, meinasin hypätä kattoon, rrrakastinhan Tigejä ennenkuin aloin vähän miettii (tyypit osaa markkinoinnin ja hei, onhan niitä pullojakin jo kivempi hypistellä kuin jotain Urtekramia... :P) mitä sinne viemäriin ja omalle iholle kannattaa tunkee... Testiin joooko? Tigi + luomu = täydellisyys (hiusturhattaren maailmassa ainakin) ??? :D

    -Helmetär

    VastaaPoista
  18. hii, mun veli soittaa Lovexissa :D
    -chloe-

    VastaaPoista
  19. Olittepa hienoja taas. Hyviä kuvia ja liikuttavat pinkit kengät sulla - poseerauskin kunnon Hollywood-tyyliin. :) Tiptoes-Saaran silmät oli myös ihanat, yllätys. Ja se Mimmin pinkki läppäri on r<3ck.

    VastaaPoista
  20. Joo todellakin esittelyä tuotteista, aivan mahtavaa, että Tigi on lanseerannut luomutuotteita. :)) Jos vaan on hyviä, niin täytyykin vaihtaa niihin!

    VastaaPoista
  21. Joo halutaan!! Kiinnostaa kovasti noi vihreet Tigit.

    VastaaPoista
  22. Kiva kun pääsit tulemaan. Ilta oli tosi hulppea. Itse tohotin vain siellä lavan takana, enkä kauheasti kerinnyt juttelemaan kenellekään. Paitsi sitten jatkoilla.
    Mulla on lisää näytöskuvia. Ja teen jossain vaiheessa postauksen noista TIGI:n uusista orgaanisista tuotteista. Saatiin just niistä koulutus.
    -Mikko

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.