sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Shoppailuperjantai Tallinnassa!

Oltiin bloggaajaporukalla viikko sitten perjantaina Tallinnassa "shoppailureissulla". Reissu oli Cityconin järkkäämä ja reissun tarkoituksena oli tutustua Cityconin omistamiin Tallinnan kauppakeskuksiin ja mehän tutustuttiin!


Aamiaisella laivassa yhen mököapinan kanssa :D

Ensimmäisenä kohteena oli Rocca Al Mare, johon pääsee suoraan satamasta myös ilmaisella bussilla. Kauppakeskus sijaitsee muutaman kilometrin päässä Tallinnan keskustasta.




Panta + rannekoru Seppälä (Tiia Vanhatapio)
Korvikset Gina Tricot
Mekko ASOS (UK20)
Leggarit Piruetti (L)
Laukku eBay 
Kengät Seppälä (40)


Vierailtiin Ivo Nikkolon liikkeessä katsastamassa kevään ja kesän muotia.





Lounaalla käytiin Rocca Al Maren ravintolassa, josta sai mm. todella hyvää sushia.


Yks tuommonen sushivene vois seilata vaikka tänne meikäläisen sunnuntaihinkin...




Saatiin 30€ lahjakortti kauppakeskukseen ja itse tuhlasin sen tuolla I.L.U-kosmetiikkamyymälän Too Facedin osastolla. Kiertelin tuota ständiä varmaan puoli tuntia ja testailin erilaisia paletteja, lopulta mukaan tarttui ihana meikkipaletti, josta kirjoitan kyllä vielä erikseenkin. Onko joku muu ihastunut Too Facedin meikkeihin?





Jossain vaiheessa vaihdettiin kauppakeskusta ja siirryttiin Kristiineen. Joanna nauttii skumppaa ja meikäläinen haaveilee?


Nam, nuo mansikat oli ihan täydellisiä! 



Koko päivä hengailtiin tuolla ja illalla kotiuduttiin, ihan täysi työpäivä siis... Omat ostokseni jäivät tällä kertaa melko vähäisiksi, shoppailin lähinnä apteekissa (noku se Panadol maksaa siellä 0,93€!) :D Tulen varmasti piipahtamaan näissä kauppakeskuksissa kyllä Tallinnan reissuilla jatkossakin.

Onko joku käynyt Rocca Al Maressa (tää kuulostaa muuten ihan pitsalta :D) tai Kristiinessä? Mitä tykkäätte?

Osa kuvista mukana olleen kuvaajan ottamia, osa omia. 

Leggarit ja kengät blogin kautta saatu. 


16 kommenttia:

  1. Haha, mahtava t-paita. :)
    Itsekin olen menossa kevään aikana Tallinnaan ja kiva olisi kyllä tietää etukäteen, missä myydään plus-kokoisillekin kivoja vaatteita :) Mihin asti noilla Mangolla olikaan koot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mangolla on kokoa XL, mutta on aika pieni koko. :/ En oikein tiedä oliko missään plussakokoisia vaatteita, keskityin enemmän asusteisiin ja meikkeihin :)

      Poista
  2. Monta kertaa on pitänyt, mutta jostain syystä Bershka ja muut vetää keskustassa enemmän, ja tuntuu ettei aikaa riitä molempiin :) Pitkään on kyllä pitänyt tehdä jo hotellireissu Tallinnaan jolloin ehtis noita kauppakeskuksiakin katsastamaan!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mullekin oli eka kerta, vaikka vuosi sitten katselin jotain esitteitä hotellissa noista molemmista kauppakeskuksista. Sinne on tosiaan ilmaiset bussikuljetukset :)

      Poista
  3. Mä oon käyny molemmissa ja Parilla viimeisellä kerralla pelkästään Rocca Al Maressa ja ihan kivat ovat :) Ja mihin Peppi on hävinny,kun Mimmi vaan kirjottaa nykyään postauksia? Vai onko mulla menny nyt jotain ohi? :D

    VastaaPoista
  4. Oon käynyt Roccassa monta kertaa kun siellä suunnalla on hyviä rautakauppoja (me siis on vierailtu Tallinnassa useaan kertaan mökkiprojektimme tiimoilta). Ihan ok kauppakeskus se on, lähinnä lastenvaatteita viimeksi katselin ja siellä on kyllä tyyli vään eri kun täällä suomessa. Ehkä enemmän persoonallisia juttuja löytyy kuitenkin keskusta liepeiltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei onko siellä muuten huomattavasti halvempia nuo remonttitarvikkeet?

      Poista
  5. Kiitos tästä postauksesta! Häätyy pistää nuita nimiä ylös nii osaa sitte itekki käydä nuissa paikoissa kun pääsee Tallinnassa käymään. :)

    VastaaPoista
  6. Oon käyny molemmissa. Toi Rocca oli pettymys ainakin mulle, ootin paljon enemmän sen perusteella mitä luin.. Mutta Kristiine on kiva paikka, tosin vähän sokkeloinen ja vaikka suunnistaja oonkin olisin eksynyt siellä ilman paikallista kaveria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me käytiin eka tuolla Roccassa ja aikaa tuonne Kristiineen ei sitten ihan älyttömästi jäänyt. Täytyy mennä siis toisenkin kerran. Mut joo, olihan se vähän sokkeloinen :D

      Poista
  7. Kristiine ja Rocca al Mare on aika samatyyppisiä kauppakeskuksia. Jos haluaa vähän erityyliseen niin kannattaa poiketa Ülemiste kauppakeskuksessa (lentokentän lähellä). Myöskin kaikki pienet kauppakeskukset kuten esim. Järve Selver (Pärnun suuntaan, myytään paljon vaatteita myös Selverissa, koska se on Viron isoin Selver). Ja sitten Tartossakin onkin vasta mielenkiintoinen kauppakeskus Lõunakeskus, missä on keskellä kauppoja jäähalli :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos vinkeistä! Täytyy tsekata ehkä ens kerralla :) En oo ikinä käyny ku Tallinnassa, joten olis kiva joskus mennä Pärnuun ja muuallekin :)

      Poista
  8. Hei! Missäs on Peppi kun hänen kirjoituksia ei ole nyt vähään aikaan näkynyt? :)

    Terv vuosien uskollinen lukija!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.