tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevättä kotiin Ellokselta!

Ellos lähettelee ainakin mulle aika paljon postia ja tekstareita (tästä on meillä Pepin kanssa aina läppä, että ei jaksa vastaa, frendini Ellos tekstaa...) ja yleensä ne postilaatikkoon kolahtavat kuvastot menee kyllä suoraan paperinkeräykseen. No tässä taannoin lehdykän kansi oli niin houkuttelevan näkönen, että piti ihan selata kuvasto läpi ja löysin vaikka kuinka monta kivaa juttua kotiin. Tilausta en vielä tehnyt, vaikka kävin kyllä klikkailemassa tuotteita jo ostoskoriinkin...


Minun silmää hivelevä kansikokonaisuus :)


Paneeliverho ja ihanat tarjottimet. Myös nuo pastellinväriset puiset kynttilänjalat ovat ihastuttavat, vaikka eivät meidän kodin värimaailmaan oikeastaan sovikaan, mutta voishan ne vetästä maalata vaikka oikeen värisiks.


Hauskoja petivaatteita, harmi ettei tuota harlekiini-kuosista pussilakanaa ole saatavilla tuplatäkkiin.


Käsipyyhkeitä ja kylpypyyhkeitä. I-HA-NAT!


Kiva pöytä ja pinnatuolit. Täytyisi kohta hankkia muuten uudet tuolit meidän ruokailuryhmään...


Rahi josta oli saatavilla useampikin eri väri, harmi että kaikki värit olivat melko hempeitä.


Myös vaaterekistä löytyi useampi väri.


Hienot lattiavalaisimet kiinnittivät huomioni ja pastelliset teolliset kattolamput sopisivat loistavasti tuomaan vähän särmää hempeämpään kotiin.

Iskikö joku näistä? Tilaatteko koskaan juttuja kotiin Ellokselta? 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Itse tilailen Ellokselta lähinnä vaatteita, sellaisia etenkin mitä ei meinaa muista kaupoista plussakokoisena löytyä, kuten urheiluvaatteita ja talvivaatteita. Etenkin talvivaatteet on kivempi sovitella kotona rauhassa kun sovituskopissa, kun on jo valmiiksi kuuma.

    Itse oon nyt katsonut Ellokselta verhoja, kun tarvis kesäksi hommata pimennysverhot, ettei kämppä olisi koko kesää +35 astetta.

    VastaaPoista
  2. Elloksen vaihtelevat tarjoukset ovat käteviä - itse löysin sieltä mm. keittiön kattolampun, muistaakseni puoleen hintaan. Ei ole yhtään ummehtunutta tyyliä. (Veikkaan, että se oli joskus kys. lafkan leima.)
    Mielestäni varsin hyvä hinta-laatu -suhde paikoitellen noissa kodintavaroissa. Tekstiileistä ei tosin ole kokemusta.

    VastaaPoista
  3. Jotexilla saattaa löytää joskus samoi jutskii halvemmalla...mutta joo,Ellos on munkin frendi :D

    VastaaPoista
  4. Ite olen tykännyt elloksen tuotteista! On tullut tilattua enempi kotiin kaikkea ihanaa, vaatteita ei niinkään. Jos netin kautta tilaa (aika moni nykyään varmaan tilailee mielummin netistä, kun paperiversiolla) niin kannattaa lukea muiden ihmisten kommentteja sieltä alalaidasta joistakin tuotteista, jos vähänkin epäilyttää. Monesti on joku tuote ollut kuvan perusteella tosi kiinnostava, mutta kommenttien perusteella täysi pettymys. Eihän kaikki voi miellyttää kaikkia, mutta kannattaa tsekata niitä kommentteja! ;-)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.