perjantai 22. maaliskuuta 2013

Generous @ Lindex.

- Lindex-yhteistyö -

Kuten ohimennen Lindex-lahjakorttiskaban yhteydessä mainitsin, niin kävästiin hiljattain Tyyliä metsästämässä-Veeran kanssa pylleröimässä Lindexillä. Myllättiin käytännössä siis yhden iltapäivän aikana koko isojen tyttöjen osasto läpi ja annettiin kyllä kuulua. Välillä Lindexin edustaja sovituskoppikeskustelujamme kuunnellessa naureskeli, että on teillä jutut! :D Soviteltiin myös niitä vaatekappaleita, joita lihavan kuuluisi käyttää ja tultiin siihen tulokseen, että ei välitetä näistä säännöistä ja mm. pillit lahkeet on ihan ok:t myös plussakokoiselle :D


Tara Lynn on siis Lindexin nyt keväällä uudistuneen Generous-malliston kasvo ja Aleksanterinkadun Lindexin ikkuna oli somistettu myös upean Taran kuvilla. Ne Taran viralliset mallikuvat löytyvät täältä.


Me alotettiin ensin tsekkaamalla alusvaateosasto, josta löytyy kyllä tosi hyvin kokoja. Täytyy joskus mennä sovittelemaan nämä ihan ajan kanssa. Onko joku tehnyt löytöjä Generousin alusvaatteista?



Raahattiin sovituskoppeihin kovasti erilaisia vaatekappaleita Generous-mallistosta. Neon-värit iskivät taas meikäläiseen... Tuo teeppari on melkeinpä hankittava. Viimeksihän shoppailin Lindexiltä aleista useammankin neon-asian...


Ombre-värjättyjä t-paitoja.


Camo-kuosia paidan muodossa.



Pantterifarkkuleggarit.


Meikkis.


Hurjan sovittelurumban päätteeksi saatiin valita muutama vaate itsellemme.


Minä päädyin todella pitkän harkinnan jälkeen farkkulegginsseihin, jotka olivat vaan törkeen mukavat päällä. Lindexin housukoissa on muuten heittoa todella paljon, jouduttiin Veeran kanssa joistain malleista ottamaan parikin kokoa suuremmat, kuin normaalisti ja monista (kuten näistäkin) oli se minulle täydellinen koko, eli 52 loppu. Tuohon lyhyeen armynvihreään takkiin, vaikka ensin himottelin pitkän parkan perään. Sekä tuohon pitsitoppiin, se nyt kun vaan oli kerrassaan upea! Lisäksi valitsin pari juttua, jotka esittelen vähän myöhemmin asukuvissa :)


Kaikki nämä ja paljon muuta kokeiltu Veeran kanssa kerralla, huh mikä urakka!


Veera ja minä, väsyneinä mutta onnellisina. 

Minua jäi kaivamaan vielä nuo Taran päällä näkyvät camo-kuosiset housut, joita kävin eilen taas hypistelemässä itse asiassa Forumin Lindexillä. Oon villiintynyt taas tuosta camo-kuosista ihan kunnolla. Nyt voisin melkeinpä tsekata nuo lahjakortti-voittajat ja lähestyä kolmea onnekasta. Eikun peukut pystyyn, jos osallistuit ;) 

Lindexin Generous-mallisto kokonaisuudessaan löytyy täältä

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 


25 kommenttia:

  1. Tuo pitsitoppi on kyllä ihana, ja niin on kyllä kaikki muutkin vaatekappaleet tuosta sun asusta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Ite tykästyin tuohon asukokonaisuuteen myös! Vähän lämpimämpiä kelejä odotellessa! :)

      Poista
  2. Voi ei, munkin on pakko päästä shoppaileen, ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö oo! Tuolla oli monta juttua jotka jäi mietityttämään. Onnistunut uudistus siis :)

      Poista
  3. PAKKOSAADA toi pitsitoppi <3 Ja tosi kivat noi farkut sulla tossa kuvassa - onks ne just ne leggarit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä onneks saa vielä. :) Joo ne on just ne leggarit.

      Poista
  4. Kävin kuukausi sitten oostamassa tollasen maastoluvioisen "kauluspaidan" ja oi oon niin rakastumut siihen :) Pitää käydä taas kattelemassa uusia mallistoja näyttää hyvältä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hypistelin sitä kans eilen noiden maastohousujen ohella. Se näytti kyllä hyvältä sun päällä :) Tonne oli tullu tosi paljon kaikkee kivaa, suosittelen!

      Poista
  5. Ohh, pakko saada toi pitsipaita!

    VastaaPoista
  6. Mulla on nuo lasit! Oli pakko ostaa, aivan ihanat unelmalasit :D

    VastaaPoista
  7. Generousin vaatteet on ihanuutta, oon ostanu varmaan 60% vaatteistani niistä :D Rintsikoitakin löytyy isolla ympäryksellä & pienemmällä kuppikoolla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana :) Se on kyllä mukava tunne, kun löytää kivoja vaatteita!

      Poista
  8. Ihania vaatteita mut inhottaa kun oon 42-44 ja kaikki nuo lindexin 44 on liian isoja :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneks tuolla on samoja kuoseja mitä normimallistossakin ja sieltähän sulle menee sitten ainakin ne suurimmat koot :)

      Poista
  9. Camo-leggareita kaipaisin. Olen etsinyt joka paikasta, enkä ole löytänyt :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, minä ostin ja puhkikulutin omat camo-leggarini Top Shopista viime syksynä, mutta täällä en oo kyllä nähnyt :/

      Poista
  10. Oon tehny löytöjä alusvaate puolelta,mikä on harvinaista :) Ja ite ostin just viikolla tuon takin,munkin pitää ostaa noista vaatteista joistain aina isompaa kokoa,mitä normisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alusvaatelöydöt on aina kivoja. Mulla on kans paljon alushousuja Lindexiltä :) Löytykö takki kans tuolta Generousista vai?

      Poista
    2. En huomannu tuota TUON-sanaa... Ootko ehtinyt takkia jo käyttämään? Minä ootan innolla hieman lämpimämpiä kelejä. :)

      Poista
  11. Eikö HÄVETÄ käyttää 52-koon housuja!!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa ei. Miksi hävettäisi? Nuo oli vieläpä kokoo 54 ;)

      Poista
  12. Lindexillä huomasin juurikin niitä camo housuja ostaessa, että koon täytyy olla paljon isompi mitä normaalisti! Tai no "normaalisti", mikä mahtaa olla se normaali? Hassua olla esim. Cubuksella ja Seppälässä kokoa 42 joistain malleista 40 myös sopii, Lindexillä 48(!?!?,generous mallisto?!) ja Hennesillä en uskalla edes housuja lähteä kokeilemaan!

    VastaaPoista
  13. Ihastuin kovasti tuohon camo-takki, pitsipaita ja farkkuleggarit kokonaisuuteen, näyttää tosi hyvältä :) Harmi kun Lindexin verkkokaupasta en ko. paitaa löytänyt, takki olisi kyllä saatavilla.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.