torstai 28. maaliskuuta 2013

Maxihameessa

Painelin yhtenä päivänä helmat hulmuten menemään maxihameessani palaverista toiseen. Tämä kuva on napsastu Forumin toimistolta ja tuolla takana päivystää sanomalehdestä tehty ukko :D




Neule Gossip (GoSis) (50/52)
Paita Monki (L)
Korvikset Glitter
Kaulakoru Glitter
Hame NewLook (UK20)
Kengät Puma (9)


Kirjoittelin aiemmin, että vetskaritunika on minun GoSis-suosikki, nyt kuitenkin näyttää siltä, että tuo neule on saanut ainakin tähän mennessä eniten käyttökertoja ja kiilannut vetskaritunikan ohi. Voisin joku päivä kuvata nuo GoSis-lempparini vielä päällä, tästä näkyy tuo neule vähän huonosti. Tällä kertaa molemmat lempparini ovat muuten mustia!

Se olis torjantai tänään, me lähdetään pian ajelemaan Savoon ja pääsiäinen tuleekin vietettyä pitkästä aikaa mökillä tietty frendivierailuja ja porukoilla pyörimistä unohtamatta! Hei, ainiin, minun piti naputella teille ne pääsiäisherkkuohjeet, teenkin sen heti ja ajastan iltapäivään, joten vilkaiskaapa täältä ne sitten. Nyt kuitenkin vielä kirjanpidon kimppuun ennen lähtöä... :)

Korut, neule + kengät blogin kautta saatu.

10 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! ♥ Oma leokuvioinen maxihameeni on vielä odotellut kaapissa lämpimämpiä kelejä, mutta josko pääsiäisenä se pääsisi jo käyttöön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän se kieltämättä hieman paremmin toimisi keväisempien kelejen kaverina, mutta minkäs teet! :D

      Poista
  2. Siisti! H&M:ssä oli myös leomakseja, mutta turvauduin turvalliseen kokomustaan. Ajattelin pitkään että maxi imartelee vain pitkiä ja hoikkia, mutta NJÄÄÄÄÄ ei kiinnosta tuollaiset "suositukset". Päärynä puki siis ylleen maxin, hiihteli paikasta toiseen ja kaikki kysyivät tai kommentoivat: "vau ootko menossa juhliin", "oho mistäs oot tulossa?", "vau ootpas laittautunut!"


    ... :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana :) Minulla on työn alla yksi kirjoitus juurikin kehumisesta. Se kyllä parantaa mielialaa kummasti.

      Ja samaa mieltä, maximekko pukee kaikkia! ;)

      Poista
  3. Hei, poistakaa nyt ihmeessä toi mainos, joka latailee kysymättä leffatrailereita ihmisten koneille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla on nyt kolmeen otteeseen koneella joku hiton Sounds like a nice drem -traileri, joka sanoo tulleensa kohteesta more2lovefi.virtualserver23.nebula.fi/Kuvat/Leffa/SoundsLikeANiceDream_QT_MOVIE_TRAILER_LARGE.mov. Ilmaantui ton leffa-arvostelupostauksen jälkeen.

      Poista
    2. Kiitos kun ilmoitit :) Vaihdoin sen nyt perus YouTube-videoksi. Ei näköjään kannata hifistellä :) Pahoittelut, ei ollut tarkoitus. En tajua miten tämä on ees mahollista :D

      Poista
  4. oot nii nättii<3 plus korut ja vaatteet!

    VastaaPoista
  5. Heippa, teillä on aina niin kivat vaateyhdistelmät, jäikö sieltä kirpulta mitään isoa myymättä?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.