perjantai 1. maaliskuuta 2013

NSTGRM

Ite huitelen tällä hetkellä Tallinnassa, joten tässä luvassa nyt ei niin reaaliaikaisia muita huiteluja viikon ajalta mistäpä muualtakaan kuin Instagramin syövereistä.


☮ Nummelaan on avattu uusi kirppis ja pistäydyin siellä kunnolla ekaa kertaa Teemun kanssa. Mukaan tarttui Iittalan kivituikkuja hintaan 2,80€/kpl ja The rough guide to California 5€ hintaan. Teemun kanssa tehtiin myöhemmin myös kanasalaattia ja tietty juoruttiin. :)
Samppa Linna-karkkeja tuli postissa :D Nauratti...
Sain Matin äidiltä teetä, joka oli ostettu Cafetoriasta Lohjalta. Oli muuten todella herkullista. Täytyypä kotiseuturetkeillä tuonne Cafetoriaan joku päivä!
Satuhäät oli aina ennen mun lempiohjelma, mutta tällä kaudella nämä parit ovat olleet aika mitäänsanomattomia. Ilmeisesti laaja keskustelu ohjelman ympärillä on vähän latistanut meininkiä. Harmi! Tällä kaudella en oo jaksanut ees kattoo kaikkia jaksoja, vaikka yleensä Areenasta oli nähtävä jakso myöhemmin, ellei ollut tv:n äärellä sopivaan aikaan.


☮ Tilasin Urban Outfitterssiltä maton, joka oli puoleen hintaan (aika suolaset ne 20€ postikulut :/) ja Jykä on ottanut sen ihan omakseen. 
Tiistaina piipahdettiin Piukun kanssa sushilla Tang Dynastyssa siinä Narikkatorin vieressä. Ei ollut mitään älytöntä, mutta söihän tuota. Aika perus buffetsushia. Minun ja Pepin (entisessä) lempparissa Happinessissa on ollut ainakin parempaa, en oo käynyt siellä tosi pitkään aikaan.
Sain valita Glitteriltä kaulakorun ja päädyin tohon leijonaan, se on UPEA! 
Muikku ja Piukku. 
 

Koukussa avocadoon!
☮ Ihana aurinko. Pelottaa jo ne kovat pakkaset, joita on taas lupailtu. Tänään on muuten eka maaliskuuta! JEI!  
☮ Kävästiin katsomassa Parker leffassa. Oli aika menevä pätkä. Matti tykkäs ja oli se minustakin ihan ok :D
Jyrki kaipaa huomioo, kun teen hommia koneella. Ja tuossa kuvassa on sitten minun käsivarsi, ei maha ;D

Mukavaa perjantaita pörrit!

 

13 kommenttia:

  1. Eikö Peppi kirjoittele enää ollenkaan? :(

    VastaaPoista
  2. ihana toi vika kuva (ja sen teksti) :DD

    fashetc.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Onks toi kirppari se siinä Prisman pihassa vaiko jossain muualla :)?

    VastaaPoista
  4. hahaha, kuolen nauruun, katoin ekaks että IMETÄT Jykää tossa vikassa kuvassa :DD huomaa että on jääny viime yönä unet tosi heikoksi :'D

    VastaaPoista
  5. Vaikka ootkin Mimmi ihana ja tykkään sun jutuista niin tuntuu, että koko blogi on nykysin Mimmi More To Love ja Peppi on kadonnu kokonaan :(

    VastaaPoista
  6. Satuhäät on niin tylsä nykyään :( Ne ei uskalla enää ottaa mukaan mitään erikoisia pareja ja joka jakso on ihan samanlainen ja tylsä.

    VastaaPoista
  7. Kiva kuvapläjäys, kiitos! Ihana tuo Urban Outfittersin matto, just minunkin lempivärit sisustuksessa tällä hetkellä. Mistähän olet hankkinut nuo viimeisen kuvan tyynyt, joista Jykäkin näyttää tykkäävän? :-) Minäkin olen ihmetellyt Pepin katoamista, vaikka toki sinunkin juttuja on aina hauska lukea. Olisi kuitenkin kiva, jos Peppikin kirjoittelisi vähän useammin. :-)

    -Monsku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykästyin siihen mattoon jo syksyllä normaalihintaisena, mutta nyt kun tipahti puoleen niin sen tilasin (postikulut on sen 20€ tuolta...). Nuo tyynyt on ikivanha Ikea (se melkein limenvihree keltanen) ja kelta-harmaa-valkonen harlekiini Zalandolta ja Espritin.

      Poista
  8. Mistä noita Samppa Linna- namuja voi tilata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivuilta lainattua : "Samppa Linnan marjamässyjä myydään viikosta 8 alkaen Karkkimaailman tehtaanmyymälässä, Turun alueen hyvin varustetuissa S- ja K-ryhmän myymälöissä. Marjamässyjä on myös saatavilla Suur-Seudun osuuskaupan sekä Osuuskauppa Keulan myymälöissä. Makeiset tulevat lähiviikkoina myyntiin myös pääkaupunkiseudulla." :)

      Poista
  9. Upeita mimmeä ootte :) Kiitos hienosta blogista :)

    VastaaPoista
  10. oon muuten satuhäistä aivan samaa mieltä, ennen se oli aina pakko katsoa, ja nykyään on niiin tylsää, että en edes aina viitsi katsoa.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.