sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Äänestä oma suosikkisi GoSis-asukokonaisuuksista!

- Gossip-yhteistyö - 

GoSis-malliston kuvausten (joista kirjoitin täällä) lopulliset kuvat ja tuotteet löytyvät esiltä nyt SOKOS-tavarataloista sekä Prismoista ja päätettiin järkätä teille pienimuotoinen äänestys näistä GoSis-lookeista. Kaikista parasta GoSis-asua äänestäneistä valitaan yksi onnekas, joka pääsee meikäläisen stailattavaksi (stailaus tapahtuu Gossip-mallistolla, joten olethan kokoa 44-56) ja taitaapa päivän ohjelmassa olla myös hyvää ruokaa :) Kannattaa siis osallistua. Minusta nämä kuvat onnistuivat ihan tosi hyvin. Kauniita ja kuvauksellisia naisia, kuten olen raadista puhuttaessa useamman kerran jo todennutkin :) 

Pääset valkkaamaan oman lempparisi kuvista TÄSTÄ. 
Osallistumisaikaa on 17.3 saakka!

14 kommenttia:

  1. Kuinka upeeta ois päästä stailattavaksi :O

    VastaaPoista
  2. Äänestetty :) Oispa kiva voittaa. Vaan eipä sitä tiedä, kelle onnekkaalle lykky napsahtaa :)

    VastaaPoista
  3. Kävin osallistumassa.
    Upeita naisia!

    VastaaPoista
  4. Kiva arvonta, osallistuin! :) Ois niin hauskaa tavata Mimmi livenä, monta vuotta blogia luettuani :D

    Mitäs jos voittaja asuu tosi kaukana, pitääkö matkat maksaa itse Helsinkiin asti?

    VastaaPoista
  5. Onkos peppi enää ollenkaa blogissa mukana kun tulee vaan mimmiltä postauksia? Muutenkin bloginne taso on huonontunut viimeisen puolen vuoden aikana. Ei enää asupostauksia nii usein kuin ennen ja sellainen tietynlainen mtl iloisuus puuttuu. Mutta tämä vain minun mielipiteeni. Ja ihania ootte silti :) -emppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Emppu! Peppi on siirtynyt tämän blogin suhteen taka-alalle toistaiseksi. Katsellaan miten jatkossa. Minut löytää Instagramista ja Facebookista kyllä. :)

      Poista
  6. Ihanat naiset ja niin ihanat vaatteet! Mahtava juttu koko GoSis-projekti - aitoja ihmisiä mukana ja lopputuloksena kauniita vaatteita kaupoissa tarjolla meille pehmeämmille.

    Kiitos!

    VastaaPoista
  7. Onneksi tuli Gossip vaatteet markkinoille, kerrankin löydän itselleni housuja hyvään hintaan, iso kiitos!

    VastaaPoista
  8. Ihania vaatteita, kauniita malleja:) Ois kiva äänestää mutta mitä jos voittaja ei olekaan plussakokoinen? Siis voiko ne osallistua jotka ei ole kyseistä kokoa vaan pienempiä? Haluaisin äänestää vaikka en voisikaan osallistua arvontaan.

    VastaaPoista
  9. Mä vähän ihmettelen näiden kuvien stailausta, jotenkin on nuoret kauniit naiset saatu näyttämään 60-vuotialta jotka yrittää olla tredikkäitä :D En ymmärrä.

    Vaatteet on samaa vanhaa kökköä mitä plussakokoisille tyrkytetään, miinus toi musta mekko.

    VastaaPoista
  10. Itsekkin annan miinusta näistä vaatteista, erityisesti tuosta mustasta mekosta. Mekosta olisi voitu saada paljon paremman näkönen tekemällä siitä istuvampi tai pukemalla mallille muotoilevat alusvaatteet. Osa malleista on selvästikkin tätä kurvikkaampaa (ei siis tasapaksuja, kuten osa isoimmista naisista on), joten heillä näkisin mieluummin "tavallisen" näköisiä vaatteita reilummalla mitoituksella enkä tuollaisia kaikki muodot alleen piilottavia säkkejä. Noh jospa kuitenkin jonain päivänä saisi nähdä niitä oikeasti hienoja isoja kokoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo musta mekko on itse asiassa todella tyköistuva, esim itse en pidä siitä juurikin sen takia. Mitoitus on aina yleisesti plussavaatteissa ongelma, koska kaikki eivät ole sitä samaa mallia, kuten mainitsit, vaikka isompia olisivat :) Sen takia on haasteellista vaan "suurentaa" normaalimalliston vaatteita. Toivotaan, että saadaan kehitettyä tätä asiaa yhä eteenpäin!

      Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.