sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Löysä viikko!

Viime viikko oli mulle lähinnä pelkkää voimien keräilyä, koska ens viikosta on tulossa melkosen vauhdikas. Oon syönyt terveellisesti, ulkoillut paljon ja viettänyt aikaa ystävien kanssa. Mikä olisikaan parempaa nollausta?
Ostin vihdoin suolakivilampun kotiini Ruohonjuuresta. On pitänyt jo pitkään käydä hakemassa se, mutta unohdan aina. Nyt mentiin Martan kanssa hakemaan nokkosteetä ja napattiin lamput mukaan myöskin.

Katsottiin yks ilta Inkan kanssa Beyoncén Live at Roselandia sadatta kertaa. Mä en vaan koskaan kyllästy ja aina löydän jotain uutta hyvää siitä. Rakastan B:tä. 

Mimmi yllätti mut ja oli askarrellut mulle siellä Popoissa omat Pumat. Nää pääsi paraatipaikalle eteisessä.
  
Viime viikolla loikoiltiin Hietsussa parina päivänä. Ostettiin joka päivä Martan kanssa eväitä mukaan ja painuttiin jo aamupäivästä rannalle viettämään "etäpäivää". Perjantaina seuraan liittyi myös Anna, Lauri ja Inka työpäivän päätteeksi. Oli ihanaa vaan makoilla, jutella, syödä ja lueskella lehtiä. 
 
Peppikin taas muisti, että aurinkosuojat on tärkeitä, kun unohdin laittaa naamaan ja otsa kärähti. The Bodyshopin C-vitamiinituotteisiin mut on saanut koukutettua Mimmi ja naamaan laitankin suosiolla 30 suojakerrosta. Toi vitamiinisuihke on korvaamaton ja paras esimerkiksi lentomatkoilla. Oon myöskin koukuttunut tään Comfort Zonen Aloe Veraan. Aivan parasta!!! Läträän itseeni jotain viittä eri voidetta/öljyä joka päivä, iho onkin ollut nyt aika hyvässä kunnossa. :D
 
Viikonloppuna tehtiin Inkan kanssa retki Lammassaareen. Elokuun Saatilla-biisissä lauletaan "Kesäyössä vaeltaa Lammassaareen pitkospuin" ja tämä selkeyttää biisiä paljon. Lammassaareen täytyy kulkea melkein kilsa tollasia pitkospuita pitkin. Ihana paikka, suosittelen kaikille pientä retkeä sinne.
 
Eilen illalla käytiin Pastoreiden levyjulkkareissa Hakaniemessä. Oli ihan superkivaa ja täytyy kyllä jälleen kerran todeta, että hihhulit donkkaa tykimmin. Asuna oli rennosti Forever 21:n farkut, Niken lenkkarit ja Vilan neule. Mintturisti on Jenkeistä.



Ens viikolla lähetään Mimmin kanssa Lontooseen, josta kurvaan suoraan perjantaina Ilosaareen. Unet jääkin siis vähäisiksi, mutta sen jälkeen aion lomailla muutaman viikon. Tajusin juuri, ettei meillä ole Mimmin kanssa ollut oikeata kesälomaa kolmeen vuoteen. Ollaankohan siis ansaittu muutaman viikon hengähdystauko? ;)

Ps. Laitoin muutamia ulkomailta tuotuja vaatteita myyntiin Facebookkiin. Kohteet sulkeutuu huomenna.

Kosmetiikka blogin kautta saatu.

9 kommenttia:

  1. hei taas, joko arvoitte sen sodastreamin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Voittajat julkaistaan usein Facebookissamme, kannattaa seurata siellä.

      Poista
    2. ei löytynyt kyllä sieltäkään..

      Poista
  2. Heii!
    Mä olin kans siel levyjulkkareis ja katoinki et taisin nähä ainaki Peppi sut. Mä meinasin nii tulla juttelee koska te ootte tän blogin kanssa innottanu mua löytää oman tyylin, mut sitte ku en ollu iha varma nii en uskaltanu.
    Kiitos tosi paljo et pidätte tät blogii koska teijän avulla mä oon oppinu arvostaan itteeni ja näkeen itteni kauniina vaikka oonki runsaamman puoleinen. Ennen mä vaan piilottelin isojen teltalta näyttävien vaatteiden alla, mut nyt oon oppinu korostaan parempia puoliani.
    Kiitos ja kumarrus teille koska teette ihan TOSI tärkeetä työtä! <3 xx

    VastaaPoista
  3. Kävin ihailemassa facebook sivuillanne huutokauppa juttuja. Harmi vaan kun ei ole facebook-tunnuksia. Olisiko joskus mahdollista laittaa vaatteita myös vaikka huuto.nettiin niin olisi useammalla mahdollista päästä ostoksille :)

    VastaaPoista
  4. haha sama täällä siis b:n suhteen :D ite tykkään kans kattoo live vetoja ja ehkä lempparein taitaa olla se sweet dreams livenä.. it's amazing! :)

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa Joensuuhun ja rokkiin!!! :) Jos siis sitä tarkoititte tuolla Ilosaarella. ;) Koska nykyäänhän tämä festari järjestetään Laulurinteellä niin pelkkä "Ilosaari" saattaa hämätä. :)
    Itsekin ajattelin tulla alueen ulkopuolelle hengailemaan, koska lippu on niin kallis ja ei oo ees kauheesti mitään esiintyjiä mitä kattoo.

    VastaaPoista
  6. He! Superisti tervetuloa Ilosaareen, toivotaan että siellä törmäillään!!:D Ihana lukea teidän blogia ja huomata, että iloisiakin asioita on ja pienistä jutuista tulisi elämässä nauttia ja paljon. :D

    VastaaPoista
  7. joo hei tulkaa joensuuhun! ilosarirock rokkaa tänäki vuonna!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.