perjantai 27. heinäkuuta 2012

Häitä piisaa...

Ihan justiinsa suuntana kirkkoharjotukset ja sitten taas järkkäilemään hääpaikkaa (jossa muuten eilenkin viihdyttiin puoli yhteentoista asti). On meillä vielä hommaa, mutta suhteellisen hyvässä vaiheessa asiat alkavat jo onneksi olla. Huomenna juhlitaan kyllä sitten ihan olan takaa!!

Tässä pari kuva viime viikonlopun hääjuhlista, jolloin vihille saateltiin meidän naapurinpariskunta, joista on tässä reilussa vuodessa kehkeytynyt myös meidän ystäviä. :) Häitä vietettiin Mäntsälässä ja juhlia jossain tosi tunnelmallisessa ladon tyyppisessä :)

 
Ihana hääpari ja hääauto.


Jakku Primark (UK20)
Mekko New Look (UK20) (just se jota havittelin Lontoosta)
Laukku Top Shop
Ballerinat Vagabond (41)

Baarin hauska menu ja avioparin ensimmäinen tanssi.

Kakkubuffet ansaitsee ihan oman ison kuvan, oli täynnä siis mitä herkullisimpia yksilöitä (ehkä n.10 eri makua mitä erilaisempia yhdistelmiä) ja nuo kakut ei kyllä ehtineet kovin kauan tuossa vanheta, kun koivulätkät ammottivat jo tyhjyyttään.

Tämmösenä hääfanina ei voi muuta todeta, kuin että mielettömiä kekkereitä nämä rakkauden sinetöinnit :) Mutta nyt nostan kytkintä sitä kirkkoa kohti... 

Onko muilla ollut/tulossa häitä tänä kesänä? :)

Pääkoriste ja ballerinat blogin kautta saatu.

17 kommenttia:

  1. Minä olen vajaan vuoden verran järjestellyt omia häitäni, jotka koittavat syyskuussa. Jännää ja hektistä aikaa siis vietetään. Pakko oli tulla kommentoimaan noita iiiihania kakunalusia (koivuplankut), minä niistä kovasti haaveilin, mutta äidin yök ja hyi kauheeta sai mut toisiin ajatuksiin. Ei voi mitään, minusta ne näyttävät ihanilta....

    Eksyin tänne teidän blogiin hiljattain etsiessäni hyviä nettikauppoja isokokoisille tytöille (olen siis itsekin "plus size" morsian. Kiva blogi - kiitos!

    VastaaPoista
  2. 3 viikkoa niin pitäis morsiuspuku pistää päälle ja matkata alttarille sanomaan tahdon ;) vähän alkaa jo jänskättämään!

    VastaaPoista
  3. Sattu kyllä niin sopivasti tääkin postaus :) Huomenna pääsen juhlimaan serkun häitä Helsinkiin, en millään jaksais oottaa enää! Ihanaa kesäilmaa on luvattu, joten eiköhän tuu hieno hääpäivä muillekkin pareille :)

    VastaaPoista
  4. tosi kivannäköinen asu sulla! <3 ja voi että, tänä kesänä ei ole yksiäkään ystävien häitä tiedossa, häät on kyllä niin ihania juhlia!

    VastaaPoista
  5. Ihana mekko sulla! Kävin ekaa kertaa NewLookissa just kun olin Puolassa pari viikkoo sitten ja se on niin mun uus rakkauskauppa :))!

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Ihanan näköiset kakut!!!! Oliko juhlat Jokisen ladossa, etelä-Mäntsälässä? Viime viikonloppuna juhlittiin mun
    isoveljen häitä Espoossa, hyvät bileet oli :) oli ihanaa kun sai laittautua kunnolla, kun
    päiväni vietän kotona kahden pienen lapsen kanssa :) hyvää kesää!

    VastaaPoista
  7. oot niin kaunis !! näytät upeelta :>>

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva postaus(: Kiitos muuten myös että jaksatte olla näin aktiivisia blogin suhteen(:
    Oon kattellu youtubesta ulkolaisten tekemiä TAG:What's on my iPhone - videoita ja tuumailin et teil molemmil taitaa olla iPhone, jote ois iha järkky siistii jos tekisitte tollasen videon ja kertoisitte samal sellasii hyvii appsei(::::

    VastaaPoista
  9. Mä menin naimisiin tasan kolme viikkoa sitten ja voi snif, se päivä oli mun elämän mahtavin ja upein!
    Huomenna sitten todistamaan kun ystävä sanoo tahdon...jotenkin siinä päivässä on ihan eri tavalla mukana kun on itsekin kokenut sen saman jännityksen ja ilon.

    Kivoja häitä Mimmi! :)

    VastaaPoista
  10. Heippa tytöt!
    tää nyt ei varsinaisesti liity tähän hääjuttuun mutta piti tulla kertomaan teille et oon nyt muutaman kuukauden ajan seuraillu teidän blogianne melkeinpä päivittäin ja ootte IHANIA! Oon itse viettänyt kesälomaa nyt muutaman viikon ja tutkinu muidenkin suomalaismimmien blogeja, mut ei mikään muu kolahda muhun niinkuin te!! Teidän blogista jotenkin välittyy sellanen ihana,rento, vilpitön ja lämmin tunnelma! Harmittavan usea blogi perustuu vain epävarmojen, ulkonäkökeskeisten nuorten naisten esilläolon tarpeeseen, ja sisältökin on usein sitä luokkaa. Tykkään teissä myös siitä, että olette just sitä mitä olette, rohkeasti! Ja Mä olen sitä mieltä että TE olette upeita, inspiroivia ja ihania, ja saatte ainakin minutkin tuntemaan itseni ihanaksi ja upeaksi.! ..Ja ps. tää oli paljon multa, koska yleensä "vihaan" ja haukun kaikkea mahdollista, mutta te saatte mulle hymyn huulille. <3

    VastaaPoista
  11. Ensimmäisen kommentin "Tulevalle rouvalle" :) Olisit vaan pitänyt omasta tahdostasi kiinni ja laittanut ruokia esille koivualustoille. Sinähän siinä olet naimisiin menossa, eikä äitisi. Tämä siis hyvinkin ystävällisesti sanottuna. Ymmärrän toki, että äidin mielipide on tärkeä, mutta omien häiden pitää olla oman näköiset. Ei äidin häiden näköiset.

    Itse en varmaan pääse naimisiin koskaan. Mies on kyllä varsin ihana ja vakavissaan kanssani, mutta... Ei naimisiin menevää tyyppiä. Pentele sentäs. :D Nooh, ehkä minä hänet vielä "käännytän"..

    Mimmi: Ihana kesäinen asu! <3 Ja siun hiukset on niiiin kauniit. Kukaan tutuista ei ole täällä menossa naimisiin, joten hääjuhlia ei ole tulossa. Onneksi on kaikkia muita hauskoja kesärientoja :)

    VastaaPoista
  12. Ihanalta vaikuttvat häät, onnea avioparille !:)

    http://rosaliespaperplanes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Menin eilen naimisiin, oli kyllä unelmahääni! <3 Enkä voisi olla onnellisempi ja rakastuneempi!

    VastaaPoista
  14. Kiva mekko sulla, mutta olis tyylikkäämpi, jos ulottuisi polveen asti. Tai siis esteettisempi...Mulla on samalaiset muhkurat polven yläpuolella kuin sulla ja en kehtaa esitellä niitä julkisesti. Sukkahousut vois auttaa asiaa.

    VastaaPoista
  15. Tuo mekko on TO DIE FOR! Aivan iiiihana!

    VastaaPoista
  16. Siis sulla oli valkoinen mekko toisen häissä vai näenkö värin väärin? eikö ole aika etikettimoka? :0

    VastaaPoista
  17. Haaa! Bongasin Jounin tuosta tanssikuvasta :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.