tiistai 3. heinäkuuta 2012

Mimmin farkkuasu

Meiltä pyydellään paljon farkkuasuja, mutta pakko myöntää, että pidän loppupeleissä farkkuja suhteellisen vähän, vaikka aika monet kappaleet omistankin. Mulla ongelma on se, että oon Jenkkikokoisissa farkuissa oikeestaan kahen koon välissä, eli koko US18 on aluksi sopiva ja lopuksi ihan liian löysä ja US16 taas... no sanotaanko nyt vaikka näin, että ensimmäiset pari tuntia on vähän tukalat oltavat ;) Farkkuihin pitää olla tietynlainen fiilis ja viime lauantaina kiskaisinkin farkut jalkaan ennen 1v synttäreille kiiruhtamista.


Korvikset Gina Tricot
Bleiseri New Look (UK18)
Tunika ASOS (UK22)
Laukku Marc by Marc Jacobs
Käsikorut H&M Against AIDS
Farkut Forever 21+ (US18)
Ballerinat Vagabond (41)


Tuon MBMJ-laukun ostin viime viikolla Stockmannilta -40% alesta ja se on aivan ihana! Arvoin laukkuosastolla pitkään tuon ja yhen clutchin välillä ja Pepillä meinasi mennä jo hermot. Onneksi päädyin kuitenkin tuohon :) Harmittaa vaan, että unelmieni MBMJ:n Petal to the metal-lompakosta oli vaan vaaleaa väriä jäljellä, vaikka kone näytti mustaakin vielä löytyvän. Pengoin siellä sitten kaikki nurkat, mutta turhaan! (Entisenä Stockalaisena tosin tiedän, että ne varastot ei päivity koneelle reaaliajassa, mutta SILTI ÄRSYTTI!)

Nuo pääkallo-ristikorvikset on Gina Tricotista, josta ostan tosi harvoin koruja, koska minusta vaan se hinta ja laatu ei siellä oikein kohtaa. No nuo oli kuitenkin pakko saada ja maksoivat joku aika sitten n.7€. Tulipa GT:n koruosasto vilkaistua viime viikolla -50% alennusten houkuttamana ja löytyipä sieltä kaksi kivaa sormusta, jee :)

Että semmonen casual farkkuasu.

Ootteko te farkkutyttöjä vai ette?

Ballerinat blogin kautta saatu.

30 kommenttia:

  1. Näytät Mimmi tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. omistan päärynän mallisen vartalon.. farkkujen ja noh, housujen saanti tuntu yhdessävaihees olevan toosi vaikeaa. tykkään ku kaupoissa on nykyään plusmallistoja enemmän kuin ennen. Farkkuja ja kuin suoriakin housuja löytyy ja jopa sellasia jotka on kivat jalassakin ! Farkkutyttö oon ollut pitkään.. ja nyt ku alkoi kesätyöt ni työvaatteena pidän farkkuja. rennot mutta kummiskin asialliset !

    VastaaPoista
  3. Tykkään pitää farkkuja tosi paljon. :) Ne on mukavat jalassa, mutta sopivien farkkujen löytäminen pyöreän vartaloni muodosta on vaikea löytää!

    VastaaPoista
  4. Ihana asu Mimmikäinen! :)

    Itselläni taas on juuri toisinpäin; en tykkää käyttää legginssejä tai sukkahousuja, vaan aina oltava farkut tai tregginssit (vaikka farkkuLEGGINSSIThän nekin on, mutta silti. :D). Oon ite kans hurahtanu noihin Forever21:n farkkuihin ja koko US16 on just passeli mulle!

    Muuten kaikki te, jotka olette kyselleet siitä Forever21:n palautuksesta, niin palautus itsessään on tosi helppoa. Täytät vaan mukana tulevan lapun, että miks palautat tuotteen/tuotteet ja laitan sen pakettiin mukaan. Sit vaan paketti kiinni teipillä ja palautustarra pakettiin kiinni (sama systeemi, kun H&M:n palautuspaketeissa) ja postiin.

    Ainoa miinushan noissa palautuksissa on tosiaan se, että postikulut maksat itse. Itse palautin yhdet farkut pari viikkoa sitten ja sen postitus maksoi 10,20e. :-/ Farkut itsessään maksoi 25e, eli kannattaa miettiä onko järkeä palauttaa vaikka 8e maksavaa toppia. Rahat tulevat tilille melko nopeasti.

    VastaaPoista
  5. Mie kans tykkäisin tooosi paljon pitää farkkuja, mutta en ihan oikeasti läydä niitä mistään. :/ oon aina ihan epätoivonen kun lähen farkkuostoksille. Koska miulla on niin vääränmuotonen kroppa; levee lantio, pömppis ja tosi lyhyet jalat :D melkein mahdoton löytää kunnolla istuvia farkkuja. Koska se ärsyttää, jos muuten olisivat hyvät, niin en tykkää siitä jos tuohon polvitaipeen kohdalle jää ns. "väljyyttä". en tiiä ymmärrättekö mitä tarkotan mut kuiteskin. :) Ja jos lahkeet on liian pitkät, on niitä äärettömän vaikea mennä lyhentämään ilman, että malli menee pilalle.

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näytät!
    Asuu sopii sulle ihan täydellisesti!
    Ja kiitos muuten aikoinaan Forever21 vinkistä! Olen ostanut sieltä monet aivan huiput farkut ja sen sadat leggarit. =) Juuri äsken tuli paketissa ihanat mustat kapeat pillifarkut. Olisin heti tilannut toiset, mutta ovatkin jo loppuunmyyty. =(

    VastaaPoista
  7. Jossain vaiheessa kyllästyin hakemaan sopivia farkkuja ja olin poikienlököfarkkutyttö, mutta thank god se oli vain vaihe ja ohimenevä sellainen :D Nykyään oon kyllä syksyllä ja talvella farkkuleggingsityttö henkeen ja vereen. Ostan nykyään aina housuni poikkeuksetta Cubuksesta, siellä ovat just sopivia tälle XL/46-kokoiselle neidille. Mutta kesällä menee kyllä pukeutuminen poikkeuksetta leggingsit-hame-linjalle, oli kylmä tai ei, koska NYT ON KESÄ :D

    VastaaPoista
  8. Todella ihana asu ja kaunis Mimmi!

    Laukku, bleiseri ja tunika ihanat, mutta tietty myòs noi farkut. Tosi hyvà yhdistelmà :)

    VastaaPoista
  9. olet älyttömän kaunis!!

    VastaaPoista
  10. katon aamulla salonseudun sanomaa ja peppi oli siellä :D

    VastaaPoista
  11. Noi farkut on kyllä todella kivat. :)

    Mä oon tosi huono käyttämään hameita tai mekkoja julkisilla paikoilla (kotona melkeinpä asun mekoissa), joten housut, mieluiten farkut, on päivittäin käytössä. Farkkutyttö siispä taidan olla. =)

    VastaaPoista
  12. Aivan mahtava asu! Sulla on juuri tuollainen pirteän värinen tyyli mistä mäkin tykkään. Ite laihdutin 25 kiloa, sen jälkeen en oo vieläkää rohkaistunu käyttämään farkkuja, en tiedä miksi, mut turvaudun mustiin legginseihin tunikoihin hameisiin sekä mekkoihin. Jotenki musta tuntuu et farkut olis liikaa, vaikka se ei niin olisi! Olet kaunis, ihailen teidän vaatteita täällä aina, sekä muutenki teidän elämänasennetta ja kaikkea :) Ensimmäinen kerta ku tuun laittamaan komenttia. Loistavia bloggaajia olette.

    VastaaPoista
  13. Voi olet tosi kaunis ja ihanat vaatteet! :) Mä oon ite näyttänyt aina omasta mielestäni lihavalta (painoni oli 15 vuotiaana 45kg ja nyt 20-vuotiaana 67kg, pituus 161cm) mutta teidän blogia lukiessa oon tajunnut että mitä väliä sillä on jos on pikkusen ylimäärästä, tärkeintä että itse oppii rakastamaan itteänsä. Näytätte molemmat tosi hyvältä ja tosi kunnioitettavaa että oikeesti kerrotte kokonne kaiken kansan tietoon! Kiitos! :-) -Elina

    VastaaPoista
  14. Huomattavasti paljon paremman näköinen tyyli ku legginssit!! Eikä nuo koon 18 farkut näytä yhtään liian isoilta,melkein päinvastoin.Tuo tyyli kannattaa säilyttää!

    VastaaPoista
  15. Ihanan kesäisen värinen tuo laukku! Muutenkin on kiva nähdä värikästä pukeutumista.

    Farkut ovat kyllä ihania, mutta niiden sovittaminen on toivottoman masokistista puuhaa. Yksi kymmenestä farkkuparista näyttää päällä kohtalaiselta, loput yhdeksän saavat vaan kauhistelemaan sitä, miten väärän mallinen sitä voikin ihmispolo olla. :)

    VastaaPoista
  16. noi takaa pitkät tuninkat on näyttänyt ainakin niiden asosten mallien päällä omituisilta mutta sun päällä toi on superkiva! muutenkin kyllä ärsyttää että ne Asoksen curves mallit on tosi hoikkia. niiden tavalliset mallit on superlaihoja ja sitten ne plus size mallit on sellasia hoikkia jolla on ehkä vähän isommat tissit ja pyöreyttä reisissä. ei sillä muuten mitään väliä mutta hirveen vaikee veikkailla miltä vaate näyttää itellä päällä...

    VastaaPoista
  17. mä näin tänää kaupungilla tytön joka oli no tosi läski, ja hällä oli pienet farkuista tehdyt shortsit...oon itekkin iso, mutta en mitään tollasta koskaan käyttäis. ei se oo tyylikästä jos pursuaa, kuin makkara kuoresta. voi tyylikkäästi pukeutua vaikka ois iso, toi ei ollu sitä. myötähäpeä... voihan laihakin puiseva pukeutua aivan mauttomasti ja sillee ettei vartalotyyppiään kauheesti tee edukseen. jokainen tyylillään, mutta... oikeesti ! :D

    VastaaPoista
  18. Ihana asu!! Haluaisin niiiin pitää oikeita farkkuja, mutta kun on tällanen ettei herranjestas mitkään gina tricotin farkut meinaakkaan mennä päälle..onko teillä mitään paikkaa mistä kannattais ehkä katella vähän isompia farkkuja? :) Haluaisin kumminki pillifarkut.. ja sitte netistähän löytyy , mutta en uskaltais tilata farkkuja netin kautta koska sitte ne ei kumminkaan sovi..:( Ärsyttävää, nimittäin rakastan farkkuja!

    VastaaPoista
  19. Aivan ihana asu Mimmi! :) Varsinkin tuo bleiseri. Ryntäsin heti New Lookin sivuille katsomaan onko sitä vielä myynnissä, mutta ei onnistanut.

    VastaaPoista
  20. Mä en siis kertakaikkiaan koskaan löydä sopivia housuja tai farkkuja, usein liian löysät reisistä jos vyötärö ok.. joten ratkaisuna en ole vapaaehtoisesti käyttänyt housuja varmaan 3-4 vuoteen.... hameet, mekot ja tunikat sen sijaan kaapit täynnä :) helpottavaa kun ei enää tarvitse tehdä vakkari housujen nosto liikettä kun tuolilta nousee :D

    VastaaPoista
  21. ostakaa ompelukone! ja opetelkaa käyttämään ,tuunaus on in !

    VastaaPoista
  22. Kylläpä Mimmi on nätti!!!

    Itse huomaan, että farkkuja tulee käytettyä vain silloin kun on hoikempi ja itsetunto kohdillaan. Mitä enemmän lihon sitä varmemmin pistän päälle vain jonkun mekon taikka hameen, tuntuu mukavemmalta. NIIN kovasti toivoisin, että uskaltaisin isompanakin käyttää farkkuja mutta jotenkin eivät vain tunnu mukavilta.

    VastaaPoista
  23. Olin koko yläaste ja lukioajan farkkutyttö, mutta nyt olen tajunnut, että farkkuja ei vain tehdä sellaisia, että omppuvartalon kanssa saisi oltua mukavasti niissä. Seisten ne näyttävät ihan ok:lta, mutta heti istuessa iskee täysi tuska, kun housujen vyötärö puristaa. Jos farkut ovat ok istuessa, niin vyötärö putoaa, kun nousee seisomaan. Leggingsit jotenkin sietää, evansin bootcut farkkuleggingsit olivat ihanat, eivätpä enää tehneet niitä lisää, plääh. En enää jaksa tapella omaa kroppaa vastaan, hameet vain toimii paremmin. Sama tilanne farkkujen kanssa oli 20 kg kevyempänäkin, vartalon muoto pysyi samana painosta huolimatta...

    VastaaPoista
  24. Wau, upeeta!
    Oon tosi kateellinen "muodokkaille muodikkaille" ihmisille, kun he uskaltavat pukeutua muuhunkin kun pelkkään jätesäkkiin. Itse olen normaalipainoinen ja löydän sopivia farkkuja kaupasta (koko 36-38) mutta silti en uskalla niitä käyttää kun tunnen itseni isoksi, vaikka en edes ole.

    VastaaPoista
  25. läskit on kuvottavii. jos baariin on uskaltautunu joku ylipainonen nii servaan sen kyl vittuu sielt. näytän mun absei ja levitän latsit ja sanon baarimikol et onks teil heinää tol lehmäl. sit heitän mikon kans yläfemmat ja läski lähtee himaa (toivottavast ei snägärin kautta kuitenkaa)

    VastaaPoista
  26. Kaunis asu. :) Pastellivärit sopii sulle tosi hyvin ja oot sievä kun hymyilet! : ) Onpas tänne taas tullut tyhmiä kommentteja, hohhohhoijaa voi vaan sanoa!

    VastaaPoista
  27. Kiva asukokonaisuus! :)

    Itse käytän ehdottomasti farkkuja, vaikka kokoa löytyykin. Löysin muutama vuosi sitten kotimaiset NP-farkut (saa ainakin Stockalta, Lorellasta ja tietenkin netin kautta) ja ne istuu TOSI hyvin. On malleja mistä valita (korkea/matala vyötärö, leveä reisi, normaali reisi, lyhyempi ja regular-pituus) ja hintakaan ei ihan järkyttävä ole. Joten kannattaa kokeilla, jos vaikka sopivat löytyisi!

    Hyvää kesää ja kiitos, tää on niin positiivinen ja pirteä blogi!

    VastaaPoista
  28. Ehdottomasti farkut! Ei vaan koskaan tunnu löytyvän sopivaa kokoa, aina on joko liian isot tai sitten liian pienet ja kummatkin koot tuntuu tosi epämukavilta :(

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.