tiistai 10. heinäkuuta 2012

Ostoslistalla New Lookista!

Huomenna aikaisin aamusta otamme Pepin kanssa lentokoneen kohti Lontoota, jee. Luvassa on aikamoinen minuuttiaikataulu, mutta toiveissa olisi silti piipahtaa mm. New Lookissa tsekkaamassa inspire-malliston (eli puljun oman plussamalliston) tarjonta. Alet on tällä hetkellä myös Lontoossa käynnissä, joten veikkaisin, ettei nämä tytöt tule kyllä perjantaina tyhjin käsin takaisin! :D

Kokosin ostoslistan valmiiksi New Lookin nettikaupasta.  Nämä minä haluan:




1. Pitsimekko on suhteellisen kivassa alessa ja tulisi tarpeeseen, missiona nimittäin on löytää mekko parin viikon päästä juhlittaviin ystäväpariskunnan häihin! Tämä on päästävä sovittamaan.

2. Tuubitoppi. Azteekkikuosi ja hinta kolme puntaa. Kyllä!

3. Violetit shortsit . Kaikki tietää rakkauteni shortseihin ja nämä nyt vaikuttaa aika kivoilta ja hinta on alennettu parista kympistä yheksään puntaan...

4. Ristiteeppari. Mulle!

5.Kukkaliivi. Olis vaan niin kiva kesään farkkushortsien kaveriksi. :)

6.Sydänkuosinen mekko. Tykkään tästä isosti!

7.USA-lippupaita - nyt loppuu hyvät perustelut, no tekis vaan mieli ostaa tämäkin :D

Saas nähdä mitä tuolta Lontoosta loppupeleissä kotiutan. Ja onneks loput voikin sitten tilata kätevästi vaikka tuolta netistä :D Oon tilannut New Lookin nettikaupasta pari kertaa ja hyvin on hoitunut (ja tosi nopeesti, kerrankin tilasin torstaina niin oli jo tiistaina perillä). Niin ja kaikki ne, jotka havittelee vinkkejä juhlapukeutumiseen, kannattaa tsekata ainakin tuo New Lookin mekko-osasto täältä.

Tekisinkö tästä New Lookista tilaamisestakin ihan oman ohjepostauksensa?

18 kommenttia:

  1. GAH, YOU'RE GOING TO BE IN LONDON? If I were less lazy, I would totally come up and try to find you.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa Lontooseen tytöt :)! Varmaan jo tiedättekin minne kantsii mennä, mutta kerron silti.. ainoa New Look keskustassa jossa on plussamallisto, on Oxford Circuksen lähellä oleva flagship store. Jos olette menossa Stratfordin Westfieldiin, niin Forever21+ on siellä ihan ok, mutta New Lookin Inspire-tarjonta siellä on SURKEA. New Lookista siis ehdottomasti suosittelen Oxford Circusta :)

    Moikataan jos nähdään ;)

    Hanna xx
    http://thewardrobechallenge.co.uk

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita :) Itse tykkään etenkin noista shortseista, kauniin väriset. Olen aina tosi epävarma tilailemaan mistään ulkomailta, joten olisi kiva saada sellainen ohjepostaus! :)
    -susie

    VastaaPoista
  4. Tuo Usa-lippupaita on kiva, ja löytyy jo omasta kaapista :)

    VastaaPoista
  5. tilasin noi shortsit, oli strechiä ja koko on aika iso, mutta ovat aivan mahtavat. eilen tein taas uuden tilauksen alesta vaikka edellinenkin vielä tulematta. new lookissa on noi hinnat kyllä nyt alessa todellakin kohdallaan. suosittelen lämmöllä!

    VastaaPoista
  6. Tuo pitsimekko on kyllä upea! :) Ja ehkä ihan pikkuisen kadehdin teitä, olisi mielettömän siistiä käydä taas Lontoossa!

    VastaaPoista
  7. ohjepostaus ois tosi jees, autto paljon sen forever 21:nkin kanssa :)

    VastaaPoista
  8. mitenköhän palautus toimii ulkomaille? jos uskaltautuis tilaa.. :D

    VastaaPoista
  9. Ihan ehdottomasti tilausohjepostausta! Se olis tosi kiva :--)

    VastaaPoista
  10. Ihana kun esittelitte täällä hiukan tuota nettisivua!Mie olen ihan intona selaillu "alelaareja" ja listaillu kaikke kivaa mitä ois hauska tilata. :>

    VastaaPoista
  11. Plussamallistoa löytyy myös kahdesta muusta liikkeestä Lontoossa. Moorgaten ja Monumentin lähellä on liikkeet. Itse törmäsin sattumalta tuohon Monumentin ja Bankin lähellä olevaan liikkeeseen ja siellä oli plussaosasto, joskin vain yksi pieni nurkka. Mielestäni alet ovat olleet täällä melko huonot ja aletuotteille varattu vain muutamia rekkejä (siitäkin huolimatta, että itse liike oli aika iso)

    Toivottavasti kuitenkin jotain löytyy!

    VastaaPoista
  12. Heippaaa. Ohjeistus olis tosi jees! Toivoisin muutenkin vinkkejä siitä, mistä löytyisi plussakoon vaatteita.. :S Nytkään en löydä sitten mistään itselleni esimerkiksi housuja. Pelottaa vähän toi ulkomailta tilailu kun ei pääse sovittamaan ja kauhee sähellys sitten palauttelun kanssa.

    VastaaPoista
  13. nuo liilat shortsit on kivat high waist mallinakin kyl -> http://www.newlook.com/shop/inspire-to-plus-sizes/shop-department/inspire-purple-high-waisted-shorts_247933554?icSort=-bestSellerScore

    VastaaPoista
  14. tee ihmeessä! :) oon jo piiitkään meinannnu tilata sieltä, mut ku en vaan uskalla mennä tilaamaa..:s

    VastaaPoista
  15. Olis tosi kiva saada ohjeet tuolta New Lookista tilaamiseen :)

    VastaaPoista
  16. Ois kyl tosi kiva saada ohjeet tilaamiseen ! ja etenkin _palauttamiseen_, jos niin käy, ettei jostain syystä olekaan kivat enää kotona. : )

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.