perjantai 6. heinäkuuta 2012

Dear Diary!

Beth Ditto julkaisi yhteistyökokoelmansa meikkejä MACin kanssa ja meikäläinen oli tietty apajilla - tosin arvasin, että Stockalta huulipunat on myyty loppuun alta aikayksikön ja tilasin omani suosiolla Ebaysta. Puna (tai oikeestaan pinkki) kolahti postilaatikkoon noin viikossa ja testiin huulille se päätyi ekaa kertaa eilen, tosin vaan takapihalle etätyöskentelyhetkeäni piristämään. Veikkaan, että tästä tulee vielä yks etenkin kesän lemppari MACin Lady Gaga- ja Niki Minaj-pinkkien rinnalle :) Ihmetytti vaan, että miksei tässä hylsyssä ole Beth Ditton nimmaria, kuten aikaisemmissa yhteistöissä on ollut tapana, se on nimittäin ollut kiva lisä erottamaan nuo "erikoispunat" normaaleista MACin huulipunista.

Nuo malliston mainoskuvat on aivan upeita!

Kuten myös koko värimaailma tuotteissa... Pitää ehkä pistää tilaukseen vielä tuo oranssi, vai ehtisiköhän pistäytymään Lontoossa MACin pisteessä katsastamassa josko sitä vielä löytyisi... Haluaisin niin nuo kaikki!

Punan nimi on siis Dear Diary.

Väri on huulilla vieläkin ärhäkämpi. Tykkään!

Bongasin myös Youtubesta behind the scenes-videon, jossa mukana myös Bethin äippä. Mahtavaa :D Niin ja kuinka hauskaa, että nuo pallot kasvoihin tehdään PERUNALLA! :D Tulee ihan lapsuus mieleen, tuli nimittäin painettua perunalla kuvioita mm. tyynyliinoihin... 

Vielä kun saataisiin tuo Beth Ditto ja kumppanit joku päivä Suomeen niin olis kyllä jees!

Mitä mieltä yhteistyöstä ja nappasitteko/kelpuuttaisitteko jotain tuotteita mallistosta meikkipussiinne? 
Osa kuvista täältä.

12 kommenttia:

  1. Tuo pinkki näyttää kyllä kivalta :) Itse en kyllä hirveesti perusta puniin koska tuppaa ikävästi korostamaan hampaiden väriä. Olisi yks kysymys nyt kun on hellekelit tuleet käytättekö olkaimettomia toppeja tai mekkoja? Häiritssekö teitä jos pursuu yli? Yleensä ajatukseni on että älä osta vaatetta joka ei istu sinulle. Olen tosin itse sortunut tuohon esim juuri olkaimettomien kanssa. Isältä peritty leveä rintakehä mutta käytän olkaimettomia silti. Äitini mielestä minun ei kannattaisi hirveästi käyttää kun pursuaa yli. Itse olen 2 vaiheilla viittinkö käyttää vai en. Lomamatkoilla eli ns "minua ei tunneta" paikoissa käytän kyllä. Mutta eli mitämieltä te olette olkaimettomista ja siitä jos pursuu yli?

    http://sarasfablife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä käytetään ja ei kai me pursuta niistä yli, kun otetaan oikeen kokoset? :)

      Poista
  2. Minäkin kovasti odotan Bethiä Suomeen :) Ehdottomasti aion kokoelmasta hankkia Booyah-punan!

    fffirstclassticket.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Nimmarit on yleensä vaan niissä viva glam huulipunissa jotka menee aids fundiin ne rahat :) ei normi collectioneiden punissa siis vaikka ois julkkis kyseessä :)) <3:llä Oonis

    VastaaPoista
  4. Mooi ootte ihan parhaita ja teijän blogin lukeminen aina piristää ja nostaa itseluottamusta sellasina päivinä ku tuntee olevansa kauhee ällö läskitankki! Kiitos siis kun pidätte tätä blogia!:) (Niin ja kun ihmettelit miksei tuossa Beth Ditton huulipunassa ole sitä nimmaria, niin luulen että se johtuu siitä kun tämä ei ole MACin Viva Glam AIDS-työtä tukeva kampanja, koska niissä on aina nimmarit!:P)

    VastaaPoista
  5. Itse ostan Chanelia Jac Jagaciakin takia!

    VastaaPoista
  6. hah,hauskaa, perunoita! :) teidän blogi on tosi kiva, aina odotan uusia juttuja luettavaksi! :) kivaa kesää! :))))))

    VastaaPoista
  7. Tuo Bethin Dear Diary sävyn huulipuna näyttää kyllä tosi kivalta! Itseltäni löytyy MACin Girl About Town huulipuna joka näyttäisi kuvien perusteella melko samansävyiseltä, kannattaa sitä kokeilla jos tuo Bethin puna pääsee loppumaan. Näyttäisi nuo Bethin sävyt olevan ainakin kuvissa tuommoisia kylmiä sävyjä ja sopivan erityisesti Lumikki-tyyppiselle (vaalea iho, kylmänsävyiset hiukset esim. sinimusta). Itse suosin matta- ja puolimattapunia, ja MACin nimeen vannon minäkin jos on huulipunista kysymys. ;)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.