torstai 28. huhtikuuta 2011

Tanssittaako?

Te usein pyydätte näitä musapostauksia välillä, joten ajattelin taas jakaa tämän hetken tanssittavimmat biisini kanssanne. Vappu tulee ja tanssijalka vipattaa, joten toivottavasti joku näistä biiseistä iskee teihinkin! :)


Ollaan jo tyttöjen kanssa etukäteen fiilistelty tän videon tanssikoreografioita ja HUHHUH! Ei kyllä jätä kylmäks. Biisi on taattu hitti, tanssin haluu oppia kaikki ja Beyonce on tyrmäävän kaunis! Ei sinänsä huono parinvaihto, kun Alicia ja Jay-Z teki Empire State Of Mindin ja nyt Alician aviomies teki Jay-Z:n vaimon kanssa tämän. ONNISTUNUT!


Yks lemppareimmista videoista tällä hetkellä ja samoin biiseistä. Tästä tulee jotenki aina ihan sairaan hyvä mieli ja tekis mieli hankkia potkulauta. Mä tykkään todella suuresti Chris Brownista.


Tää kun soi ekan kerran Nycissa niin mä sekosin. Siis huhhuh mitkä fiilistelyt tuleekaan! Taisi olla Tinien keikalla missä kuulin ehkä ekaa kertaa ja siitä lähtien oon fiilistellyt "aika" paljon.. Takuuvarma keino saada Peppi tanssilattialle!


Sain joku aika sitten Justin Bieberin Remix-levyn ja oon luukutellut sitä aika ahkerasti. Tää nousi ehdottomaksi suosikiksi, Kanye, Raekwon ja Justin toimii yhteen todella hyvin!


Tätä ei voi vaan hehkuttaa liikaa.. Everyday I'm shufflin'! Arvatkaa kuinka paljon ollaan bailattu tätä tyttöjen kanssa? PALJON!


Maailman ihanin Chiddy Bang, maailman ihanin Mac Miller. Heatwave on varmaan mun kesän kuunnelluin biisi kevyesti!


Parasta suomalaista tällä hetkellä, sanoisin. Erittäin toimivaa ja kaikki tuntuu olevan ihan Jaren ja VilleGallen lumoissa ja häissä. Mäkin alan vähän lämpeemään!


Sitten niille illen pikkutunneille, kun tekee mieli vielä vähän jorailla, mutta ei enää jaksa niin täysiä.. Uusin rakkauteni on tämä nigerialais-saksalainen upea nainen.

Tanssikaa, tanssikaa, tanssikaa! Mä joraan taas nykyään ihan jatkuvalla syötöllä! :)


Kolahtaako? Mikä erityisesti?

14 kommenttia:

  1. heei kiitti ku laitoitte jotaki biisejä ! mulla kauhee ongelma ku en oo saanu päähäni yhtäkään hyvää biisiä mitä vois kuunnella, joten KIITOS (:

    VastaaPoista
  2. Heips! Kiitos taas hyvistä biiseistä, muut oli oikeastaan tuttuja mutta tuo viimeinen naissolisti oli täysin uusi juttu mulle, me likes!

    VastaaPoista
  3. Oho, huomasinpa justiin, että on yksi tuttu kaveri tuolla Jari&VilleGalle-videolla :--D

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Mäki tykkään Chris Brownista ku se hakkas Rihannan sairaalakuntoon. Ehkä kannattais miettiä minkälaisia artisteja tukee? Mulle se on kyllä ihan sama, onko musiikki hyvää, jos kyseinen artisti on väkivaltainen naistenhakkaaja. En todellakaan pystyis tukemaan sellaista artistia, ja vähän kyllä ihmettelen miten te pystytte.

    VastaaPoista
  6. Mä tiesin, että joku tulee varmasti sanomaan kun laitan tuon biisin tuonne.

    Chris Brownin ja Rihannan tapaus on yksi niistä useista jotka on nousseet julkisuuteen. Uskoisin, että itseasiassa monellakin "tukemallani" artistilla on paljon luurankoja kaapissa joista meillä ei ole tietoakaan. Pidänhän Rapista, Rockista, Klassisesta, Jazzista, Popista ja lista jatkuu.

    Tuomitsen täysin mitä Chris Brown teki Rihannalle, mutta en myöskään halua tuomita ketään sen perusteella mitä olen lehdistä lukenut, tai joista olen lukenut vain toisen osapuolen kertomat asiat. Chris kärsii edelleenkin tekonsa seurauksista ja toivottavasti kärsiikin ikuisesti oikein kunnolla, niin väärin hän teki.

    Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiseikkaa, että mies on erittäin lahjakas muusikko/tanssija, jonka musiikista pidän todella paljon.

    Muistuttaisin, että hyvin monella "tukemallamme" artistilla/muulla henkilöllä on usein erilaisia todella ikäviä syytteitä niskoissaan, niistä ei vaan välttämättä kirjoiteta yhtä paljoa kun tästä.

    Mä rakastan Rihannaa ja mun mielestä se on erittäin rohkea nainen, että kertoi tapahtuneesta avoimesti julkisuudessa. Rihanna on kuitenkin itsekin todennut, että toivoo Chris Brownin uralle pelkkää hyvää ja purki lähestymiskiellonkin tämän takia, että Chris voi keskittyä täysillä uraansa.

    Me kaikki teemme virheitä, mutta meille kaikille tulee myös antaa mahdollisuus edes yrittää korjata tekemämme virheet. Näin minä uskon ja näin minä elän. Sun mielestä se ehkä on väärin, mutta mä aion jatkaa tällä linjalla. :)

    VastaaPoista
  7. Ihana toi Beyoncen "Move Your Body" vaikka onkin vaan mixaus "Get Me Bodied"-biisistä. Musavideo saa hyvälle tuulelle :))!

    Chris Brownin ja Benny Benassin "Beautiful People" on kans hyvä :)

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. mä en yleensä YHTÄÄN lämpee suomiräpille mut toi jaren&villeGallen biisi on tosijees! :D JA siel on junokinn ;) se on vaan jotenki niin symppis. ja toi lmfaon biisi on ihan ykkönen! ja tietty chiddy bangg. sulla on kyllä loistava musamaku täytyy myöntää =) ja samaa mieltä chris brownista ku siee!

    VastaaPoista
  9. loistavia biisejöä, mut tätä ei päihitä mikää: http://www.youtube.com/watch?v=-Iz9qOhAzdc GO kid cudi!

    VastaaPoista
  10. Nnekaa oon kuunnellu jo vuosien ajat, ihan ultimatelemppari! :) ja mac miller on tottakai ihana, mutta tosta kappaleesta en tykkää en sitten ollenkaan :D

    VastaaPoista
  11. tosta rihanna / chris brown jutzkasta , että voi voi vaan ! ite rakastan enemmän kun mitään muuta eminemiä jja mitähän kaikkee seki on tehny ? ( ei liittyny paljon aiheeseen mut so what ? ) annetaan julkkisten elää omaa elämäänsä rauhassa :]

    VastaaPoista
  12. PPARAS TUO LMFAO:N!!!!!!!!!!!11111 ja beyonce on mieletön!!

    VastaaPoista
  13. VÄHÄ JÄISSÄ, PIENISSÄ HÄISSÄ! <3

    ja onhan se LMFAO kanssa kyllä aika partyparty !

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.