tiistai 26. huhtikuuta 2011

Porukkaa oli ku Kuopion torilla!

Poikaystäväni käyttää tuota otsikon lausetta olipa porukkaa vähän tai sitten paljon :D

Ei oo varmaan kellekkään enää epäselvää, että minähän siis RA-KAS-TAN Kuopioo ja oon aina yhtä fiiliksissä ku sinne pääsen (olen siis Savosta kotoisin ja opiskellut Kuopiossa kampaajaksi ja ylioppilaaksi ja asunutkin siellä vuosj' tolokulla!) :) Ja lauantaina taas pääsin. Olikin jo kaamee ikävä Savoon, viimeks oli tullu vierailtua nimittäin jouluna, eli iiiihan liian kauan aikaa sitten. On se kumma, että maailman toiselle puolelle kyllä kerkee, mutta ei kottiinsa!! No onneks nyt pääsee taas jo heti kesäkuun alussa pikkuveljen lakkiaisiin, eli ei kerkee vierotusoireet äityä kovin pahaks ;)

Pakattiin auto siis torstaina ja ajeltiin täältä Numskista meidän mökille Tahkon kuppeeseen viettämään pääsiäistä. Lauantaina hurautettiin sitten puolestaan Kuopioon pyörimään kaupungille.













Oli tosi kiva päivä. Keli helli, kierrettiin kirppiksiä ja Hanna Partasen munkit maistu. Käytiin myös Introssa syömässä ja toiset korkkas terassikauden sillä välin kun meikäläinen paineli menemään juoksujalkaa kaupoissa. Ostokset jäi vähäisiksi (hiuspinnejä&polvisukat) ja lihiskojukin kärrättiin jo pois ennenku ehittiin apajille, mutta ei se mitään, pääasia että pääs hengailemaan Kuopijjoon! Melekonen monttu siinä keskellä toria on ja ens kerralla haluan kyllä kauppahallista patongin (joita muuten meidän lukion kanslisti vääntää) ja pieniä kalakukkoja matkaevvääks! :D

Ens kertaa ootellessa todettakoon että I HEART KUOPIO!

25 kommenttia:

  1. Hihii, Kuopio kyllä rokkaa :) terkuin yks kuopiolainen <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan ilosen ja pirteen näköisenä siellä Kuopijossakin oot heilunut! Piristäviä kuvia, etenkin noi, missä olet itse ja aurinko paistaa. Onhan se Kuopio ihan söpö paikka kans (mies on sieltä kotosin, ni ei se kovin kauhea voi olla)... Piti vaan kiittää piristäneestä ja hymylyittäneestä postauksesta, eli Kiitos!
    T:Riikkis

    VastaaPoista
  3. hyi oot lihottanu ton poikaystäväski....

    VastaaPoista
  4. Kuopio on kyllä ihana :) Saisivat vaan nyt sen toriremontin valmiiks niin pääsis nauttimaan ihan joka suuntaan katsottaessa kivoista maisemista :D

    Tarttuuko suhun muuten helpolla savon murre kun oot siellä suunnalla käymässä? Itse asun nykyään Keski-Suomessa ja aina kun tänne tulee Savo-vierailun jälkeen takaisin, tuntuu että puhuu ihan toista kieltä kuin nämä ihmiset täällä. Muutenkin kyllä saan kuulla vähän turhankin usein puhuvani hassusti :D

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: AHAHAHAHAHAHHAHA!! Päivän naurut - KIITOS! :D (Ei se kyllä oo mihinkään lihonu, no worries!)

    kkaisai: Multa ei oo koskaan lähteny se murre kokonaan ja puhun monesti tahallaan aika levveesti, ettei se lähtiskään. Mutta toki puhun levveempää savvoo kun oon ollu tuolla :D (ja myös poikaystävään ja Peppiinki se tarttuu) :)

    VastaaPoista
  6. kuopiossa on tosi hyvä shoppailla! :) Varsinkin mun mielestä Aapelista löytyy paljon kaikenlaista itelleni :)

    VastaaPoista
  7. Oivoivoi Partasen herkut ♥ Parhautta siinä kaupungissa!

    VastaaPoista
  8. Moi

    Kiva postaus en oo varmaan Kuopiossa
    koskaan käynytkään.

    Mutta kalakukosta tykkään kans;)

    Jamssi

    VastaaPoista
  9. mistä toi sun söpö takki on?

    VastaaPoista
  10. ah, toivepatongin patongit rokkaa<3 syksyllä muutto takas kuopioon ja pitää kyllä sännätä ehkä ekana kauppahalliin :D

    VastaaPoista
  11. Sä näytit kyl ihan superhyvälle laukatessasi ohi, kun me neuvottiin baareja sille rasisti-fasistipariskunnalle kaverin kaa. Ei välity oikeasti noista kuvista se!

    Terveisin AnneVee, joka ei jaksa kirjautua.

    VastaaPoista
  12. toi hamppari!!!!! oot söpö kans :)

    VastaaPoista
  13. kuopio, tuo suomen sydän.
    eniten kaipaan hannapartasia, pasarin jälkeisiä foodipatonkeja ja freetimen ilmakiekkoa !

    VastaaPoista
  14. Ei hitsi miten jännä lukee postausta ja kattoo kuvia Kuopiosta, jossa itekkin asun:) Onhan tää silleen ihan jees paikka, mutta kyllä se helsinki mua jotenki kummasti vetää vaan puoleensa ja sinne kai sitä lähen jossain vaiheessa myös suuntautumaan!
    Ois kyllä tosi siistiä törmätä suhun joskus keskustassa!
    p.s ootko muuten rockcockiin aatellu kesällä tulla?:)

    VastaaPoista
  15. mun äiti on kuopiosta kotosin ja sen vuoksi kun siellä kaikki tädit ja mummi asuu vieraillaan kiitettävän usein! rakastan lähtee tonne kaupungille yksin, on se ihan erilainen paikka kun esim tampere.

    et koskaan ethicissä käynyt? nyt se on ilmeisesti siellä lopetettu, mutta korut oli jotain parasta IKINÄ! eikä mitään peruskauraa.
    nettikaupassa valitettavasti laatu on selvästi paskempaa suoraansanottuna ja sen myönnän että ikävä tulee tuotakin kun kuopio oli ainoa mistä sai kyseisiä vaatteita, mitkä oli muuten reilun kaupan tuotteita esim vaatteissa puuvilla. sieltä oli tarkoitus rippimekkokin löytää kun ihan mun tyylisiä vaatteita oli, mutta sinne meni.

    VastaaPoista
  16. "Anonyymi sanoi:

    hyi oot lihottanu ton poikaystäväski...."

    HAHHAAHHAAA oikeesti :D Vuoden paras anokommentti!

    VastaaPoista
  17. mimnun kotikaupunki :) ja kauppahallin patongit = ♥

    VastaaPoista
  18. ei kai se oo se kanslisti, joka niitä patonkeja vääntää, vaan sen kaksoissisko? haha, emmä oikeesti tiedä, mut oon käyny saman lukion ja tätä asiaa pohdittiin sillon joskus kauan sitten aika paljon. kun eihän se sama nainen voi olla kahes paikkaa samaan aikaan!?

    VastaaPoista
  19. Hihii, Kuopio <3 Harmi ko en ollut kaupungissa tuolloin, olis ollut hauska törmätä suhun siellä kirppisreissulla esim! :D

    Näin kerran sellaisen paidan missä oli Herra Baddingtoni sanomassa, että " Ae laav juu Kuopijo!" :D soli aika sulone tappaus se paita.

    VastaaPoista
  20. Täällä yksi entinen kuopiolainen kahteloo haikeena entisen kotikaupungin kuvia. Mutta on se kyllä niin, että ei sitä savolaisuutta saa kokonaan pois puhheesta, eikä sydämestä!
    Terkuin, ylypee savolaene.

    VastaaPoista
  21. hmm kyllä mäkin vähän katoin et poikkis on lihonunna :---o

    VastaaPoista
  22. oi, kuopio ja kallaveden lukio!

    VastaaPoista
  23. Kyllä se on se Kallaveden kanslisti, kun kansliahan menee aina kiinni puolen päivän aikaan, eikä sitä tätiä koskaan näi kun vasta iltapäivällä siellä kauppahallissa.. :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.