perjantai 8. huhtikuuta 2011

Party Rock Friday!

Hellurei ja hellät tunteet!

Mimmi oli eilen edelleen tosi kipeenä ja niinpä mä suuntasin yksin Tammistoon juontamaan Finnwearin Plus-tilaisuutta. Mulla oli aamulla kuumetta, mutta sinnittelin levossa lähtöön asti ja päätin olla reipas sen neljä tuntia. Illalla kömpiessäni ylös kahdeksanteen kerrokseen (meidän hissi saattaa kuulemma olla rikki 3kk...) oli olo aika kuollut ja kaaduinkin suoraan sänkyyn kuuntelemaan musiikkia.


Mukaan Tammistosta tarttui tämä. Oon jo pitkään haaveillut tuollaisesta ja kun jostain takahuoneen uumenista löytyi yks iso koko (kuulemma nää alkaa olee jo kaikkialta loppu) niin mä tietenkin käytin tilaisuuden hyväkseni. Paola Suhosen Nansolle suunnittelemalla kuosilla oleva sadetakki onkin mun sadepäivien piristys! Tykkään hirmuisesti.

Äsken julkaistiin myös tieto, että Rihanna ja Tinie Tempah esiintyvät elokuussa Suomessa! Oon molemmat nähnyt kertaalleen livenä ja ne on niin sairaan hyviä, että oon ihan fiiliksissä tästä!

Toivottavasti Mimmi voi jo paremmin ja pääsee ylös sängystä. Mä aion tänään bailaa esim. Anna Abreun levyjulkkareissa! Oon kuluttanut jo neidin uuden levyn puhki, etenkin Worst Part Is Over on soinut repeatilla viimeiset viikot. Ihana.

Kaunista perjantaita kaikille!!

Tän tahtiin bailataan tänään! Voisinpa joskus oppia kans shufflaa tälleen:




12 kommenttia:

  1. Aivan ihana takki, näytät todella söpöltä toi päällä! :) Milloin palaat Nykkiin?

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Palaan heti kun työt antavat periksi! Tällä menolla en siis koskaan. :D

    VastaaPoista
  3. Ei jumatsuikkeli onpas piristävä video! Nyt äkkiä opetteleen pitää hopealeggareita ja shufflaan! :D

    VastaaPoista
  4. oi vitsit, ihan paras toi video ! Nyt oikeesti tekis mieli vetää hopeeleggarit ja nörttilasit päälle ja lähtee jonnekkin New yorkin kaduille shufflaamaan :-))

    VastaaPoista
  5. Ihana video ja niin söpö sinä! :--)

    VastaaPoista
  6. Toi video on niin ihana! :D Ja pakko sanoa et myös Anna Abreun uus levy on yllättävän hyvä, etenkin toi Worst part is over.

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana sadetakki! Tuliko tapahtumaan paljon porukkaa? :)

    VastaaPoista
  8. Onpas sulonen takki!:) Mie en oo ite vielä ostanu annan uusinta, sillä innostus lopahti kun löysin musen. Mutta worst part is over on kyllä miunki lemppari!:)

    VastaaPoista
  9. Voooooi llluoja miten hyvä fiilis mulle tuli tosta videosta kun huomasin että koko video on omistettu shufflaukselle! Joskus muutama vuosi sitten kaveri näytti mulle huikean shufflaus videon ja rakastuin samantien! ne jotka todella osaa tota saa multa kyllä täydet respektit! <3

    VastaaPoista
  10. paras video pitkästä aikaa ja biisi samaten :D rupes jotenkin tekee mieli tanssii ton tahtiin..

    VastaaPoista
  11. Heippatirallaa Mimmi ja Peppi!
    Oon seuraillu teidän blogia tässä jo melkeinpä puoli vuotta, ja ootte näköjään Ilosaarirockissa ollu aijempina vuosina, meinasitteko tänäkin vuonna rantautuu tänne päin? 8) bongailen teidät kesällä sit sieltä mikäli ootte tulossa tänne päi jammailee!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.