maanantai 14. maaliskuuta 2011

Time to shoot!

Tänään alkoi meillä sitten melkonen kuvausviikko.. Meitä ei oo kuvattu yhdessä hyvin pitkään aikaan, koska olin poissa Suomesta ja nyt on sitten kertynyt vaikka mitä.

Tänään oli photo shoot, joka kesti lähemmäs 10 tuntia ja täytyy myöntää, että jossain vaiheessa rupes pikkasen jo väsyttämään. Meillä oli ihan mieletön jengi kasassa nimittäin ystäväni Mimmi More To Love, ihana Saara rakkaamme, Saaraa assaroimassa oli suloinen Jonna ja kuvaajana toimi yks Suomen söpöimmistä ja parhaista kuvaajista, nimittäin Pekka.

Tässä kuvauksista vähän Behind The Scenes-matskua, oikeet kuvat tulee sitten myöhemmin..




Siinä taas todiste Mimmin täydellisestä ihosta..


"Pepilläkin on iho" on Mimmin yleisin lause aina kun meitä meikataan. :D


Ekassa set upissa..


Vähän erikoinen tyyppi hän.


Vierailemassa kävi myös meidän graafikon maailman sulosin tytär, johon rakastuttiin maailman eniten. Koko blogin ulkoasu kokee pian uudistuksen. :)


Tokassa set upissa oli taas vähän erilaista..


Kolmannessa set upissa lähiömuijat loisti väreillä.




Peksuli on ehkä maailman halittavin.




Onneks Peksuli soaa käyttää photaria ja voi putsata likaset housut, joita lähiömuijat ei huomaa. :D

Oli ihan mahtava päivä, mutta pitkä pitkä pitkä. Nyt onkin aika hengailla villasukissa ja kuunnella rakkauslauluja kunnes nukahtaa.

Huomenna on taas uudet kuvaukset.. Keskiviikkona ollaan YLEn Puoli seitsemän-ohjelman suorassa lähetyksessä ja aiotaan halia Samuli Vauramoa..

Kiirettä pitää, mut tänäänkin on naurettu maailman eniten ja on ollut ihan hulvattoman hauskaa.

Teille jotka ootte olleet varmoja More To Loven hajoamisesta ja sitä mieltä, että meijän pitäis perustaa erilliset blogit: Me ei olla perustamassa erillisiä blogeja, vaikka karkaankin kohta taas maailmalle. Me ei olla hajoamassa. More To Love perustuu kahden ihmisen ystävyydelle ja on lähtenyt siitä, kun Mimmi oli Sloveniassa vaihdossa ja minä täällä Suomessa. Se ystävyys on olemassa, vaikka oltaiskin yli 6000 kilometrin päässä toisistamme, eikä hengailtais joka postauksessa yhdessä. Me kannustetaan aina jokaista toteuttamaan unelmiaan ja elämään täysillä, joten luonnollisesti myös meillä molemmilla on omat elämämme ja unelmamme, joita pyritään elämään täysillä. Tämä blogi pysyy tällaisena, meidän yhteisenä juttuna. :)


21 kommenttia:

  1. Heeei mahtavat noi alimassa kuvassa olevat niken kengät ne pinkit, mistähän moisia mahtais löytyä? =)

    VastaaPoista
  2. superlike! ei jaksa oottaa niitä lopullisia otoksia! plus jee sille et pysytte yhdessä. :) koska ei teitä vois kuvitella erikseen.

    ja pitää vissiin laittaa puhelimeen muistutus et muistan kattoo peeässän. :)

    VastaaPoista
  3. Hei mä en kestä, ootte suuuuuupersulkkuja tossa kuvassa, jossa teksti "Tokassa set upissa oli taas vähän erilaista.."

    PARHAUTTA.

    VastaaPoista
  4. Wau! Niist kuvien lopputuloksist tuli varmaa tosi hienoi ::) Nätteinä ootte <3

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa takaisin suomeen Peppi!
    Ihana katsoa taas teistä yhteiskuva settiä, täydennätte toisianne ja rakastan tuota eri tyyleillä leikittelyä! Toi Naked Gun 33 1/2 lippis on todellinen löytö =)
    Tsemppiä ja voimaa teille kuvauksiin!

    http://in-my-boulevard.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Hahaa, näin ku mimmi viipotti hämeentiellä menemään eteenpäin. Oli kyllä kivan piristävä väripilkku tossa harmaassa maisemassa :)

    VastaaPoista
  7. Oi ihania vaatteita ja kuvia!!!! Mimmin hame on tarkentunut hauskasti noissa viimisissä kuvissa.. Vitsit oon niin ylpeitä teistä ja äärettömän kateellinen ku osaatte olla kauniita ja rakastaa itteänne! Vitsit mimmin iho tosiaan on todella virheetön...

    T: "Fani" ja Sielunsisko joka vaan kaipaa sitä itseluottamusta :)

    VastaaPoista
  8. Tsau! Toka ja kolmas set up näyttää supacoolilta ;)! Tykkään tosta viimeisestä artikkelista :)!!!!!!

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. äääh maailman ihanimpii vaatteit (varsinki vikois kuvis, pakko saada uudet tennarit !!) ja ootte taas niin upeita ! :-)

    VastaaPoista
  10. Mun tuli NIIN hyvä mieli teidän iloisista hymyistänne! Ja ootte taas niin uskomattoman kauniina. <3 -Kalypso

    VastaaPoista
  11. Ihanat!<3
    Tykkään lukee molempien "omiakin" blogimerkintöjä, mutta niin nä teidän yhteiset on vaan niin ihania. Näistä aina paistaa teidän ystävyys ja lämpö - saatte mut aina niin hyvälle tuulelle!^^

    VastaaPoista
  12. Moi:)
    Mistä toi Pepin värikäs verkkaritakki on?

    VastaaPoista
  13. Voi ei ootte niiiin kauniita! :) Superkivaa nähdä teidät taas yhdessä. Ihanaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
  14. ihanat ihanat ihanat hiukset pepil tos tokas kuvas ;)

    VastaaPoista
  15. Ihana lettinutturapampula Mimmillä tuolla päässä! Söpö:)

    VastaaPoista
  16. Kiva nähdä teidät taas yhdessä :)

    VastaaPoista
  17. Meikä tuli ilostuttamaan itseään tänne teidän blogiin öisen esseenäherryksen välipalaksi ja kyllä meinas väsyneestä silmästä kyynel tirahtaa kun luin ton viimesen kappaleen. Oispa mullakin joku noin päättäväinen yhteinen juttu, ees mun itteni kanssa! Ootte ihania, isosti rakastavia ihmisiä ja mä haluan tulla samanlaiseksi vaikka osaankin rakastaa vielä vasta aika pienesti.

    VastaaPoista
  18. Heeei Mimmi ja Peppi!

    Mä niiin rakastan teidän värikästä, rohkeeta ja itsevarmaa tyyliä, niin vaatteissa kuin ihan elämäntyyliäkin, asennetta!!:)

    Olen itse myös "vähän isoluisempi tyttö", ja asun kaukana Helsingistä. Täältä mun paikkakunnalta ei löydy kivoja/sopivia vaatteita päälleni.. Ainakaan nuin muodikkaita kuin teillä!

    Niin semmosta ajattelin, et olis ihanaa, jos joskus jaksaisitte kirppiksen sijaan myydä tavaraanne netissä!!:) Täällä ois ehdoton ostaja vaatteillenne, ja myös muille asusteille jne..teillä on ollut niin ihania juttuja aina päällä!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  19. hei mimmi ja peppi !
    mä suorastaan ihailen teitä, ku te osaatte arvostaa itteänne ja olla älyttömän kauniita. ja pidätte itsestänne sellasina ku te ootte! teillä on ihan mahtava blogi :)

    http://happylifeandlovingheart.blogspot.com/

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.