keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Miten sitä jaksaa?

Huhhei ja oikein hyvää iltaa.

Nyt täytyy aloittaa postaus tällä klassisella "Nyt on tosi kiirettä"-voitotuksella, koska nyt on oikeasti ollu tosi kiire. Siitä lähtien kun tulin Suomeen, ollaan painettu jotain yli 10h tuntisia työpäiviä (yhdeksi onneksi, joten on ollu superkivaa) mutta ollaanpahan saatu tosi paljon aikaseksikin.

Juhlat on perjantaina ja voin kertoa, että jännittää ihan hirveesti! Ollaan säädetty nyt pari kuukautta niitä ja mietitty mikä olis kivaa, mikä olis hyvää, mikä sopisi sinne ja oikeasti oltu mukana suunnittelemassa/toteuttamassa juhlia, että ne olis nimenomaan More To Lovet. No nyt ne kyllä tulee niitä olemaankin. Meillä on ollut ihan mieletön tiimi auttamassa ja kaikki alkaa olemaan vihdoin valmista. Ollaan kutsuttu paljon lukijoita mukaan meidän Facebookissa ja vielä aiotaan muutamia lippuja arpoa.

Tänään ollaan juostu taas ympäriinsä palavereissa ja tehty kaikkea ja ajattelinkin tässä jakaa vinkkini jaksamiseen pyörityksen ja liian vähäisten yöunien keskellä:

Hyvä ja terveellinen ruoka

Mä voin huonosti jos tankkaan itteeni jatkuvasti hiilihydraatteja, joten jos haluan jaksaa ni parasta ruokaa mulle on ehdottomasti liha + kasvikset. Kaalikääryleet on ehdoton herkku ja vaikka ne sisältääkin riisiä, niin ne sopii mulle oikein hyvin. Myös vihreen teen tankkaaminen on taas alkanut, mä nimittäin en juo kahvia enkä energiajuomia, joten se piristää edes vähäsen. :)

Ulkoilu

(Mites nää kännykkäkuvat? :D) Tänään tuntu, että on hapen puute joten oli pakko päästä vähän ulkoilemaan. Eksyttiin kyllä lenkillämme Inkan kanssa kattomaan tanssia Loiste gaalaan Savoy teatteriin ja se oli erittäin mieluisa eksyminen. Tanssi on aina ollut lähellä sydäntä ja oon aina ravannut kaikenmaailman tanssikisoissa seurailemassa. Reippailtiin gaalan päätteeksi Inkan kanssa Kallioon ja teki niin hyvää haukata vähän happea. :) Eilen ja toissapäivänä oon haukkaillut happea koirani Unon kanssa, aurinko saa meidät molemmat ihan hulluiks!

Kolmas olisi sitten ehkä Mimmi ja sen kanssa nauraminen. Me naurettiin eilen niin paljon yhdelle vanhalle kuvalle, että kaikilla varmaan kerkes jo mennä hermo meihin. Yöllä olin kuulemma pitänyt niin hirveetä mölinää (inissyt, kun luin unessani blogeja) että Mimmi oli joutunut huutamaan "Peppi nyt hiljaa" :D Vatsalihakset vahvistuu kun hengataan yhdessä ja nauretaan niin paljon, varokaa vaan.. Kohta meillä on sixpackit!

Nyt on ihan kauhee himo päästä salille, voitteko suositella jotain kivoja saleja Helsingin keskustasta? Siellä pitää ainakin olla joogaa ja zumbaa saatavilla! Niin ja mielellään haluttais kans oma treeniohjelma. Niin siis huom puhun monikossa, koska aion pakottaa Mimmin mun mukaan. Se varmaan tulee mielellään aina Nummelasta Helsinkiin mun kanssa treenailemaan!

Joo eli valitukset sikseen, elämä on ihan hirveen kivaa ja kiire myöskin koska sillon tietää yleensä saavuttavansa jotain! Huomenna ollaan suorassa lähetyksessä Puol Seiskassa kuulemassa tuloksia stailauskilpailussa, jossa meidän stailaus on lytätty ja ollaan kuulemma supernoloja läskejä! :D (Jos ootte eri mieltä, käykää tykkäämässä tuosta).. Mutta päästäänpähän onneksi näkemään kaikkia kivoja tyttöjä, jee!

Niin ja juhlat lähetetään perjantaina Irc-gallerian More To Love-yhteisössä juonnettuna live-lähetyksenä, joten sieltä voi seurailla mitä kaikkea ollaankaan keksitty!

Nyt vielä hetki töitä ja sitten NUKKUMAAN! :)

34 kommenttia:

  1. Eli siis teidän pitäisi saada ilmaseksi kuntosalisponssi+ treeniohjelma + voittaa toikin tyylikkyyskisa ilman ansioita. jee.

    VastaaPoista
  2. Ette oo supernoloja läskejä ja mun mielestä se teidän stailaus oli kaikista persoonallisin!!! :)

    Piis aut

    VastaaPoista
  3. Oijoi! Teillä näyttää kiirettä pitävän! No mutta jaksamisia loppuviikolle. Eiköhän se ole sen arvoista :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Itseasiassa ihan kyselin, että tietääkö joku hyviä saleja, jotka olisi tässä lähellä. Noi molemmat sponssit meillä onkin jo ollut, mutta haluan tutustuttaa myös Mimmin ryhmäliikuntaan ja kaipaan vinkkejä. :) Kilpailua meidän ei tarvitse myöskään voittaa :D

    irene: Kiitos! :)

    Lotta: On ehdottomasti, kiitos tsempeistä!

    VastaaPoista
  5. Teillä oli hauskoin ja näyttävin stailaus ja pläskikommentoijalle näyttäkää pitkää nenää;).

    Jamssi

    VastaaPoista
  6. Dear anonyymi,

    Miksi edes vaivaudut lukemaan tätä blogia, saati kommentoimaan, kun sulla ei oo mitään muuta kuin negatiivista sanottavaa (eikä edes millään tapaa rakentavaa kritiikkiä)? Pilaat vaan muidenkin lukijoiden päivän...

    Kiitokset muuten Mimmille ja Pepille piristävästä blogista :)

    VastaaPoista
  7. Aivan asiaa taas kerran ;) Hyvä, kunnon ruoka tekee ihmeitä kiireen keskelle, vaikka silloin olisi kuinka helppo ottaa pikaruokaa tai unohtaa syödä. Sama ulkoilun suhteen, jaksaa taas keskittyä tekemiseen kun saa vähän happea ja veren kiertämään :)

    VastaaPoista
  8. Hey milloin julkaisette irc-gallerian yhteisössä lippujen voittajat? Päivystin eilen koko päivän koneella, koska haluan voittaa niin kovasti... <3


    Ja Motivus on aivan loistava valinta Helsingissä. Laihdutin siellä käymällä (ja hiilareita vähentämällä) 30 kg viime kesän jälkeen!

    VastaaPoista
  9. Teidän stailaus oli kaikista ihanin, näyttävin, nuorekkain ja hauskin!
    Asu on sellainen joka päällä voisin itsekin kaupungille lähteä:) Boheemin nuorekas asu, kuvaiskohan tuo asua hyvin?!?

    p.s pläski kommentoijalle tosiaan pitkää nenää vaan ja toisesta korvasta sisään ja toisesta samantien ulos!! Minun mielestä te molemmat olette tosi kauniita naisia, ei kauneus ole kiloista kiinni :)

    Teillä on muuten aivan ihana blogi, oon aika vasta alkanut seuraamaan tätä ja teidän blogista tulee aina jotenkin hyvälle mielelle, johtuu varmasti positiivisesta elämän asenteesta mikä teistä molemmista huokuu. Jatkakaa samaan malliin <3

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Ja mun asu on jäätävä mummo 50-luvun suomitorilta <3

    Ei voi kun rakastaa noita kommentoijia :DDD

    VastaaPoista
  11. Mun on pakko ottaa kantaa, vaikka en yleensä ota. ETTE OLE supernoloja läskejä vaan kauniita naisia, jotka levittää hyvää mieltä ja rohkeutta kaikenlaisille naisille olla omanlaisiaan! Pois tollaset itemollaukset!
    Ni, ja kannattaisin kyllä teidän stailausta, mutta vaikka kuinka painan nappia, mitään ei tapahdu, joten haamuääni täältä!

    VastaaPoista
  12. Hei Peppi! Täältä tulee vinkkiä..
    Itse käyn kuntosalilla Ruoholahden Mayor'sissä ja siellä mainostetaan James Renaldon Zumba-tuntia, jota mun kaverit on käyny itseasiassa testaamassa ja ne sano että se oli tosi hyvä tunti (mun pitäis itsekin mennä kokeilemaan kun ehtii). James on tunnettu tanssimaikka ja sillä on kokemusta 20v takaa :)
    Tässä linkki mun blogitekstiin Mayor's salista jos kiinnostaa lukee siitä: http://dashantilife.blogspot.com/2011/02/kaupungin-paras-kuntosali.html

    Jos tykkäät käydä katsomassa tanssijuttuja niin tule/tulkaa muutkin ihmeessä katsomaan Hip Hop Streetin SM-kisoja 16.4. Barona Areenalle!
    Lippu-infoooooo:
    Näitä myydään myös ovella, mikäli niitä on jäljellä. Mutta kannattaa siis ostaa ennakkoon.

    Street (aikuiset / lapset)

    La 15 €/10 € - Ovelta 18 €/13 €
    Su 15 €/10 € - Ovelta 18 €/13 €
    La+Su 25 €/15 € - Ovelta 28 €/18 €

    Lastenlippuun oikeuttava ikä 3-11 v. ja alle 3 ilmaiseksi.
    Ennakkomyynti Lippupisteestä puh. 0600 900900 http://www.lippu.fi/.
    Katsomopaikat ovat numeroimattomia.
    Liikenneyhteydet, kisa-aikataulu ja lisäinfoa löytyy täältä http://www.fdo.fi/sm2011_street.htm

    Toivottavasti näistä oli jotain apua :)

    Love,
    Dashanti
    http://dashantilife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. Mä en tajua, miten noista kuvista tykätään, ku vaikka paukutan tuota tykkää-nappia kuinka, ei mitään tapahdu.:( En voi olla näin käsi tietokoneen kanssa, tuossa sivussa täytyy olla joku vika!

    VastaaPoista
  14. AnneVee: Siinä on semmonen vihree tykkää-namiska, sitä pitäis painaa :D Mut taitaa olla nappi jumissa ;)

    VastaaPoista
  15. James Renaldo vetää Zumbaa myös Hakaniemessä Idealfitissa eli siellä torin alla. Paras zumbaohjaaja, jonka tunnilla minä olen ollut. Idealfitissa on muutenkin todella hyviä ohjaajia.

    VastaaPoista
  16. Mun mielestä on ollut aika hauskakin lukea noita kommentteja teidän asusta. Sieltä kun huomaa jotenkin että ketkä on niitä miehiä 35+ ajatuksella "Naisen kuuluu näyttää juuri siltä kuin mulle on opetettu!" ;p

    Me kuitenkin rakastetaan teitä, vaikka kaikki ei teidän stailauksesta innostunutkaan!<3

    Ps. Mua rupes himottaan ihan sikana nuo Marimekko+Converset :O ..varsinkin kun menin sitten kyyläilemään ja huomasin että niitähän on vaikka minkälaisia! Awh..

    VastaaPoista
  17. Voin suositella teille lämpimästi salia nimeltä Esport. Toimipisteet löytyy Helsingistä ja Espoosta. Helsingistä löytyy hotjooga-sali ja Espooseen ollaan parhaillaan remontoimassa samanmoista. Zumbaohjaajat ja -tunnit on viikkoni piristysruiske, joogaa en ole vielä käynyt testaamassa. Ja salille on aika usein liittymistarjouksia, johon kuuluu mm. ilmainen personal trainer-tapaaminen.

    VastaaPoista
  18. Esport on muuten hyvä mutta siellä on nykyään liikaa jäseniä eli tunneille ei enää mahdu eli en suosittele...odottelen kuitenkin teidän postauksia ryhmäliikuntatunneista, joten toivottavsti löydätte hyvän salin! :)

    VastaaPoista
  19. koska pepe menee takas nykiin?

    VastaaPoista
  20. Sitä nappii mä just paukutin, nothing happened.:(

    VastaaPoista
  21. Esport Fitnessiä suosittelen oikein lämpimästi! Ei vuoden pakkositoutumista ja tuntivalikoimassa zumbaa ja salilta löytyy myös Hot Fitness studio jossa paljon joogaa, pilatesta tarjolla! http://www.esport.fi/fitness_helsinki/

    Ja tunneille mahtuu, mä aina varaan tunnin etukäteen web-varauksella :) Tai sitten jos menee paikan päälle hyvissä ajoin niin mukaan mahtuu koska vain alle puolet tunnin paikoista saa varattua netistä käsin.

    VastaaPoista
  22. Terveisia Dubaista! Olen vasta hiljattain ryhtynyt seuraamaan kirjoituksianne, ja pakko sanoa, bloginne saa minut aina jotenkin hyvalle tuulelle:)

    VastaaPoista
  23. Ihanalta näytti toi annos!

    Itse käyn Ladyline Vallilassa, joka on aivan mieletön mesta! Ihana henkilökunta ja tosi monipuolinen ryhmäliikunta-aikataulu. Omat ohjelmat tehdään salille jnejne. Osoitteesta http://vallila.ladyline.fi löytyy infoa! Ite oon ainakin tykännyt ihan hulluna hot joogasta ja pilateksesta, lämpimässä salissa on niin ihana hikoilla ;)

    VastaaPoista
  24. Teijän blogi on niin ihanan pirteä! Tätä on mukava lukea. Hienoa että seisotte ajamanne asianne takana ja tästä tulee sellanen olo että rupeen ihan rakastamaan muotojani ! Jatkakaa samaan malliin ! :)
    - kauan itseään hävennyt-

    VastaaPoista
  25. hei voin kans ehdottomasti suositella tota Esportia ! aivan helsingin keskustassa ja sieltä löytyy kans zumbaa ja hotjoogaa. se sali on muutenkin mun mielestä tosi mukava ja siellä viihtyy hyvin :)

    VastaaPoista
  26. hei, ihan mahtava postaus, ihanan pitkä ja muuta. nähtiin kaverin kanssa teijät tiistaina kampin edessä siinä torilla vai mikä ihme ikinä onkaan. ihanat vaatteet oli, mentiin ihan shokkiin ku nähtiin teijät, pelasti kyllä sen tyhmän sadepäivän! elikkäs kiitos siitä, ja vielä sellasta että siis saaks teitä tulla kadulla moikkaan jos näkee?(:

    VastaaPoista
  27. Heii,
    itse olen käynyt Esportilla ties kuinka kauan ! Se on siinä kampin alkon yläpuolella ja kaikkea löytyy ! Hotjoogaa, tanssitunteja, zumbaa, lesmills tunteja, spinningiä yms ! Hyvä kuntosali ja saa myös teetettyä oman ohjelman personal trainerin kanssa ilmaiseksi.
    Itte oon ainakin ollu tosi tyytyväinen :) Varsinkin hot joogaan oon kunnolla rakastunut..

    VastaaPoista
  28. Siis ihan rehellisesti minähän en ole koskaan oikeastaan syttynyt niistä vaatteista, joita esittelette. En voisi kuvitella niitä päälleni vetävän ja osa on mielestäni vaan yksinkertaisesti ihan järkyttäviä. Silti te kannatte ne sellaisella itsevarmuudella, että ne muuttuvat yllänne tyylikkäiksi ja osaksi persoonaanne. Silloin ne eivät olekaan enää järkyttäviä vaatteita, vaan persoonallinen ja hyvin valittu osa itseänne. Sanoisinkin siis, että minun silmääni näytätte tyylikkäiltä ja raikkailta, vaikka varmaan itse lahjaksi moisia vaatteita saadessani ne leikkelisinkin matonkuteiksi tai johonkin muuhun hyötytoimintaan :D Minun onkin vain jotenkin niin vaikea käsittää, miten toisten pukeutuminen on osalle jengistä niin kamalan henkilökohtainen asia. Ei minua häiritse se, jos joku käyttää mielestäni syntisen rumia vaatteita. Ei se ole minulta pois :D

    Tuntuu niin merkilliseltä tuo kitinä noissa vaatekommenteissa. Itselle tulee ainakin sellainen olo, että ilmeisesti se ja sama mitä itse päälleen pistää, vähintään kymmenen ihmistä kadulla huitoo henkistä nyrkkiä perään kuitenkin ja syyttää minua verkkokalvojensa polttamisesta viikon jälkikäteen. Parempi siis, että antaa vain olla ja ei piittaa.

    VastaaPoista
  29. Heips, mä suosittelen saliksi Simonkadulla olevaa Fressiä, itse olen käynyt Leppävaaran Fressissä reilut kaks vuotta ja kyllä tykkään!
    Kiitti muuten kivasta blogista, rupesin vasta pari viikkoa sitten seuraamaan ja jäin heti koukkuun :) Onneksi postauksia tulee aika usein! Tulispa teidän suunnittelemia ihania mustia pipoja nopeasti saatavaksi, mä haluuuuuun!

    VastaaPoista
  30. mitkä teidän nimet on oikeesti?

    VastaaPoista
  31. Moikka.
    Olette varmaan työjutuista kertoneetkin, mutta olisi kiva kuulla millainen on tuollainen kymmenen tunnin työpäivä; mitä siihen kuuluu, millaista sinkoilua ympäri kaupunkia ja millaisia hommia?

    VastaaPoista
  32. Itse olen käynyt jo muutaman vuoden ajan SilverGym nimisellä kuntosalilla. Hakaniemestä sinne kävelee alle 10 minuuttia. Sali on todella siisti ja tilava, sekä ryhmäliikunta mahdollisuuksia on monipuolisesti. Kannattaisi siis ehdottomasti käydä kokeilemassa! :)

    Olin muuten itse esiintymässä juuri kyseisenä iltana savoyn loistegaalassa:D Päästiin kaiken lisäksi sinne Ouluun Movesiin- tapahtumana loistefestari (+ kaikki muut tanssitapahtumat esim. nordic moves) ovat loistavia!!

    kiitos ihanasta blogista<3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.