keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

"Huii mihin se kuva katosi"..

Eilen hengailin äidin kanssa. Mentiin ensin Ikeaan, jonne halusin tuhlata syksyllä olleesta Blogga-sisustuskilpailusta voittamamme lahjakortin ja päästä tietenkin syömään lihapullat.

Sen jälkeen lähdettiin kierrätyskeskukseen kaivelemaan ja mukaan tarttui mm. The Lion Kingin Broadway-version alkuperäinen soundtrack eurolla! Niin ja Hansonin Middle Of Nowhere, jonka oman alkuperäisen oon kuunnellut puhki, eikä se enää kuulu kunnolla. (Miljoona sydäntä)

Pyysin äitiä ottamaan pari kuvaa, mutta kaivaessani kameraa esiin huomasin jälleen kerran jättäneeni muistikortin kotiin. Onneksi mukana oli myös Galaxy Tab, joten päästiin ottamaan kuvia. Ei siinä mitään, mutta äiti...


"Siis hui kauhee mihin se kuva nyt hävisi, siis hui nyt tästä ei näy mitään" Ja luistelen paikalle katsomaan, että äitihän on jo räppässy huomaamattaan kuvan.. jossa näkyy puol päätä...

Liivi: Torrid (2X)
Värikäs neule: Forever 21
Neuletakki: Forever 21 (L)
Farkut: Torrid (20)
Kengät: Forever 21 (37)


"Okei siis huiii miten se nyt taas hävisi tälleen, en ymmärrä??? MIHIN SE MENI SE KUVA MIKS TÄÄLTÄ EI NÄY MITÄÄN?" ja luistelen jälleen paikalle painamaan nuolta vain huomatakseni, että äiti on napsassut JÄLLEEN kuvan vahingossa ja tällä kertaa siinä ei näkynyt päätä ollenkaan. :D Tässä kohtaa luovutettiin, yksi kuva oli myös maasta.


Mitä tykkäätte mun pitkästä tukasta? Sitä on kaipailtu paljon takasin. :)

Tänään on muuten meidän stailauksen vuoro YLEn Puoli Seitsemän-ohjelmassa. Kuinka monta kertaa oon muistanut muistuttaa, että myös Samuli Vauramo on siellä? ..............

Ps. Ikäviä uutisia tähän päivään. :/ Nate Dogg on poistunut keskuudestamme. RIP.



29 kommenttia:

  1. Äidit ja tekniikka. <3 Niin hellyyttäviä kun ne yrittää jotain tehdä. Joskus kaukosäädinkin voi olla tosi vaikee... :--D

    Tykkään pitkästä, ja otsiksesta. :)

    VastaaPoista
  2. Hei ootko Peppi huomannu, että näytät uudessa tukassas ihan Jenni Vartiaiselta! Ihan parasta <3

    VastaaPoista
  3. OMG... RIP. :/

    Love the hair ja pirtsakat luomivärit =)

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Hei Peppi,
    noi sun hiukset on iiiihanat! :)
    Tykkään tosi paljon!
    Ja samaa kuin tayl0r sanoi, näytät myös mun mielestä (myös monessa muussakin) kuvassa ihan Jenniltä! :)
    WOU! :) Olet ihana! <3

    VastaaPoista
  5. onko noloa vai ei? oon kohta 30v tytsy ja ainut blogi mitä seuraan on tämä teidän blogi. Joskus semmonen fiilis,että tämä on enemmänki suunnattu teineille, mutta jotenkin oon jymähtäny ja oikein ootan teidän uusia kuulumisia :) ootte siis ihan ihqui vai miten se sanotaan ;)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi kohta 30v: musta tuntuu, että nämä kaikki muoti- ja tyyliblogit on suunnattu teineille. :D Onko mitään blogia, jota kirjoittelisi 3-kymppinen? Olen kaivannut sellaista vaikka tämä onkin tosi kiva blogi.

    T: myös n. 30v :)

    VastaaPoista
  7. Oi että miten kaunis olet. Ihanat vaatteet ja nuo hiukset tekee susta vielä entistäkin kauniimman! Tykkäilen paljosti.

    Hihi äidit ja tekniikka ♥

    VastaaPoista
  8. Hei, 30v tytsy, älä ole huolissasi. Mä olen 5-kymppinen ämmänrämä ja silti seuraan Mimmin ja Pepin blogia lähes päivittäin. :D Terkut vaan kaikille ihanille, runsaille naisille!

    VastaaPoista
  9. Moi!

    Arvaas mitä Peppi, mun hartaasti keräilemät Hanson-sinkut varastettiin meidän kellarikomerosta! Kuin julmia ihmiset voi olla.. :/

    Toi sun uusi tukka on tosi ihana, itekin palasin vaalennusten & lyhennysten jälkeen melkein mustaan tukkaan ja otin vielä pidennyksetkin. Tuntuu kuin ois palannut kotiin :)


    T. Se Noora joka anto teille joskus sen Zac Efron -kortin :D

    VastaaPoista
  10. Heh, onneksi muidenkin äidit osaavat kunnostautua kameran takana. Mun äiskä tarjoutui takavuosina ottamaan musta ja mun kavereista meidän lakkiaisissa kuvan ihan normikameralla, kuvat otettiin ja äiskä kehui että tulee varmasti hyviä kuvia. Kappas vaan kun kuvat tulivat kehityksestä niin kaikissa niissä koko porukalta puuttuivat päät! :D Muutamaa vuotta myöhemmin äiskä sitten kunnostautui digikameran kanssa ja Rooman reissulta ei ollutkaan näytettävänä muuta kuin useampia videopätkiä katukivistä.

    Äidit kameran takana ♥

    VastaaPoista
  11. Oiiii!
    Puoli seitsemän! :)


    Ja äiteihin. Äidit on hassuja.

    VastaaPoista
  12. Oiiii, Puoli seitsemän! :)

    Äidit. On ne hassuja.

    VastaaPoista
  13. Höh, ettehän te olleetkaan Puoli seiskassa? :(

    VastaaPoista
  14. oli pakko kattoa tää puoli seitsemän ihan vaan teidän takia, tai no ehkä vähän Samulinki. :D ihana oli toi asu minkä olitte valinnu! <3 ja ihania ootte muutenki! en oo ennen kommentoinu mitään, mutta nyt tuli semmonen olo. teidän blogin ansiosta oon saanu paljon enemmän itseluottamusta ja teidän kirjotuksista oon tavallaan oppinu hyväksymään omat puutteeni. :) oon 183cm tyttö ja kaikki muut tuntuu jatkuvasti kokevan sen ongelmana, vaikka itse tunnen olevani ihan normaali ihminen, nii ilmeisesti en sitä muiden mielestä ole. oon seurannu teidän blogia jonku vuoden, ja oon viimein ymmärtäny olla välittämättä muiden mielipiteistä. :) toivottavasti jatkatte kirjottelua samaan malliin, koska ootte vaan niin ihanan positiivisia ja muutenki tommosia ihania! kuinkahan monta kertaa sanoin jo sanan ihana...

    VastaaPoista
  15. Sä näytät kyllä ihan Jenni Vartiaiselta ! :)

    VastaaPoista
  16. Voi Peppi, sulla on Maailman Kaunein Hymy :) Me so jealous.

    VastaaPoista
  17. Äidit :)

    http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Hei me ollaan 26v molemmat, tästä ei oikein saa teiniblogia tekemälläkään. :D Toivottavasti kuitnekin kaikki söpöt nuoret pojat lukee tätä, terkkuja vaan niille! ;)

    Oltiin puol seiskassa tänään puoliksi, eli toi insertti oli kuvattu kun olin vielä Jenkeissä.

    EN VOI USKOA, ETTÄ JOKU VOI VARASTAA HANSON-SINKUT :(((((((((((((((((((((((

    VastaaPoista
  19. Onhan Nate Doggin kuolemakin ihan ikävä juttu, mutta eiköhän noita huonoja uutisia tähän päivään tule enemmänkin vähän toiselta suunnalta... Mites noi arviolta yli 10 000 ihmisen kuolemat Japanissa..? Ei sillä, että niitä varsinaisesti tarvitsisi tässä blogissa puhua, vaikka luulisi että se kaikkia puhuttaa. Mutta jotenkin tuo "huonoja uutisia tähän päivään"ja sitten jonkun laulajan (?) kuolema särähti vähän ikävästi korvaan, tai silmään oikeastaan.

    VastaaPoista
  20. Hih! Ihanan hellyyttävä äiti sinulla :)
    Nämä pitkät tummat hiukset on ihanannäköiset sinulla. Katsoin taas äsken nopsaan, että missä te olette nähneet Jenni Vartiaista, kunnes tajusin että Peppihän se siinä kuvassa on ;)
    Olet hurjan kaunis Peppi! Niinkuin Mimmikin! Ja myös me muut kaikki ihanat naiset! :)

    VastaaPoista
  21. Miks tässä blogissa pitäs jotenki käsitellä Japanin tilannetta? Mun mielestä siitä saa lukea ihan tarpeeksi lehdistä ja jos aihe kiinnostaa syvemmin, varmasti tietoa löytyy. Mimmi ja Peppi ei varmaan muuta osaa tilanteeseen sanoa kun pahoitella (voivat tietysti tämän korjata, kun en voi lukijana tietää miten tämä heitä koskettaa).Kyseessä on erittäin ikävä ja pitkään vaikuttava luonnonkatastrofi, johon ei ihminen voi juurikaan vaikuttaa. Elämä kuitenkin jatkuu täällä Suomessa.

    Ja tarkoitus ei ole vähätellä tilannetta ja olen syvästi pahoillani jokaisen puolesta, jota asia koskettaa. Jokaista maailman murhetta, isoa tai pientä, ei kuitenkaan voi jäädä suremaan. Maailmassa on monia vääryyksiä ja katastrofeja, sotia ja kaikkea, mitä emme täällä edes tiedä, mutta jos niitä miettii liikaa, jää oma elämä elämättä.

    Minusta olisi mukava, että tämän katastrofin jälkeen jokainen muistaisi, miten kaikki voi päättyä yhtäkkiä. Sen takia on tärkeää nauttia elämästään, toteuttaa haaveitaan, kertoa läheisilleen välittävänsä ja nauttia elämän pienistä ja suurista iloista.

    Mukavaa loppuviikkoa!:)

    Ekaa kertaa kommentoiva Johanna

    VastaaPoista
  22. Hehe, Mimmillä on ihailija: http://www.basso.fi/keskustelu/29021/kauneimmat-naiset/v/1686957#1686957 (Basson Kauneimmat naiset -topic)

    VastaaPoista
  23. oot kyllä ilmiselvä jenni vartiaisen kaksoisolento ;)

    VastaaPoista
  24. Ihana kuvaaja äiti sulla:P

    Mun isä kuvais samalla tavalla
    digikameralla;).

    Pitkät hiukset passaa
    sulle loistavasti!

    P:S Täytyypä kattoa toi ohjelma missä
    ootte:).

    VastaaPoista
  25. Ihan kiva tuo Puoli Seitsemän stailaus varmasti jolle kulle mut en itse pitäis...

    VastaaPoista
  26. VOI PEPPI! rakastan sun hiuksia! siis ne on aina ollut niin ihanat,, oon itekkin alkanu miettiä piednnyksiä, mutta taidan tyytyä kasvattamaan takapiiskaa :D.. ja mitä noihin äiteihin ja tekniikkaan tulee, niin meidän äiti onkin löytänyt zoomaus napin, siitä vasta hienoja kuvia syntyykin! yleensä on kanssa puoli päätä pois ja koko vartalo kuvaksi tarkoitettu kuva onkin rinnasta ylöspäin... :D
    XOXO, iitu

    VastaaPoista
  27. Ihania asukuvia!

    PS: Pidättekö vielä Antti Asplundin vaatteista? :) Jos vastaus on kyllä, minulla olisi myytävänä uudenveroinen Asplundin tunika hänen vanhasta mallistostaan. :)

    VastaaPoista
  28. Ootko Peppi käynyt valkaisemassa hampaat? Vai onko vaaan joku valaistus sellainen, että näyttää ekstravalkoisilta? :)

    VastaaPoista
  29. Kyllähän 30- kybäsii blogin kirjottajia löytyy, esim Nelliina ja Tyyliä Metsästämässä.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.