perjantai 11. maaliskuuta 2011

Guess who's back?

Back again..


Peppi's back..
Eli jeee, mä oon nyt ollut pari päivää Suomessa ja on ollut ihan huippua. Ekana päivänä olin niiiin sekasin ettei järkeä, mut sinnitelin pystyssä väkisin, koska yritin päästä heti jet lagista eroon. Inka haki mut kentältä, sitten näin Unoa ja Mikkoa ja puhuin Mimmin kanssa varmaan sata kertaa puhelimessa.

Eilen sitten nähtiin Mimmin kanssa ja se tuli mun luokse myöskin yökylään. Tänään heräsin ihan pirteenä jo viideltä ja rupesin tekemään töitä.. Mimmi veteli hirsiä sikeesti, mutta yhtäkkiä pelästyin sikana kun kuului vaan "MITÄ" ja Mimmi tuijotti mua ihmeissään. Sanoin vaan, että "Ei mitään, laitan pari videota tässä" Niin se oli "Jaa" ja kuorsaus jatkui.. Mimmi on tunnettu todella oudosta unikäyttäytymisestään, mutta kuulemma mä oon yhtä paha. Tänään Mimmi totesi, että "Ilmeisesti minä oon aina nukahtanut aiemmin, kun en oo todistanut näitä todella outoja ääniä mitä päästelet kun nukut"


Viime kerralla ku oltiin Nycissa, ostin Mimmille yllärinä tollasen kellon. Mimmi ei oo pitänyt sitä kertaakaan, mutta eilen se oli sillä päällä.. Se kello on jo pysähtyny ja Mimmin mielestä se on tyhmä. :D (Silti se pitää sitä jo toista päivää.......)


Tää robotti jolla liikkuu varmaan jokainen jäsen oli mun uusin tuliainen Mimmille ja ostin sen, koska se näytti niin tyhmältä, että vaan Mimmi vois pitää sitä. :D


Me ollaan aina tykätty skeittare...skeittauksesta ja tänään löydettiinkin Milttonin alakerrasta tällasia lonkkareita. No Villikko-Pepin piti tietty päästä kokeilemaan...


Vähän haki tasapainoa..


Jalat harallaan yritin liikkua tolla eteenpäin ja pysyä pystyssä.. :D


Mutta ihastuin palavasti ja halutaankin nyt Mimmin kanssa oppia rullailemaan noilla. :D Me aina innostutaan kaikesta ja nyt uusin innostus on siis tollaset..


Kukakohan meitä opettais?

Ens keskiviikkona muuten hengaillaan meidän poikaystävän Samuli Vauramon kanssa.... Osaakohan se skeitata?

23 kommenttia:

  1. Ompa Mimmilla kivat farkut/farkkuleggarit, mistä ne mahtaa olla peräisin? 8D

    VastaaPoista
  2. voi vitsi kun sopii pitkät hiukset teille superhyvin, ootte älyttömän kauniita molemmat!!:)

    VastaaPoista
  3. Ihana kuosi tossa Pepin mekossa! En kyl viitti kysyy mistä se on ku se on salettiin jostain nycistä joten en saa sellasta kuitenkaan :D Welcome back!

    VastaaPoista
  4. Mulla on ihan selkeesti menny jotain ohi,kun nyt vasta tajusin että MOLEMMILLA likoilla on nyt pitkät hiukset... :D Sopivat kyllä mainiosti!

    VastaaPoista
  5. uuuu, mää ainaki rakastuin tohon kirsikkakelloon, rakastan kirskioita joka muodossa, syötävänä ja ei niin syötävänä : D aijai. ihana sanon minä<3

    VastaaPoista
  6. Samuli! Eikä! Nyt oon kateellisempi ku ikinä ennen! Halikaa sitä munkin puolesta!!!

    VastaaPoista
  7. Eksyin Blogiinne luetuimpien sivulta, aivan ihana tämä sivunne! :) Jumituin urakalla selaamaan sivuanne, jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  8. heippa peppi,

    sellaista pohdin, että mitä teit sun suomen kodin kanssa, nyciin lähtiessäs. kun voisin kuvitella, että taloudellisesti aika mahdotonta maksaa asumisesta sekä nycissä että stadissa saman aikaisesti. (ja kun ilmeisesti oot palannut omaan sänkyyn nukkumaan, ni kelasin, ettei siellä sitten ainakaan kukaan muu just nyt voi asua :D)

    ja siis aina ku ite pohdin ulkomaille muuttoa, ni kilpistyy tohon, että joko pitäis myydä tää kämppä (omistus) tai sitten antaa vuokralle.. kumpikaan ei houkuttelis!

    VastaaPoista
  9. Mietin et kauan sä siis oot niinku Suomessa ennenku lähet taas Nyciin :)?

    VastaaPoista
  10. Moikkista moi :)
    Onko Peppi kukaan sanonu et oot ihan Jenni Vartiaisen näkönen? ;) Itsekin kauan teidän blogia lukeneena huomasin sen nyt näistä kuvista.. :D Kolmas vimpon kuvan kohdalla aloin miettimään et mitä tuttua kuvassa on ja vikan kuvan kohdalla sen tajusin, oot ihan Jennin näkönen! :)
    -marmis

    VastaaPoista
  11. siis peppi, etkö sä seurustelekaan enää sen poikaystäväs kanssa? :O mä en yhtään pysy kärryillä. Taisiis kun luin sun amerikkapostauksista et kävit treffeillä jne jne. :(

    VastaaPoista
  12. Heips, welcome back!
    Melkein ostin saman topin Forever 21 kaupasta kun olin jenkeissa tyoreissulla. Hyva maku sulla siis :) Pitanee kayda Dublinin kaupassa jos siella olis viela toi, jai vahan kaivelemaan nyt... Enjoy Finland ja salmiakki!

    T.Ansku Ireland

    VastaaPoista
  13. Mä oon täällä nyt hetkisen hoitelemassa Mipen kanssa työjuttuja! Kesällä aion vaatia, että Mipe tulee kans Nyciin! :)

    Oon kuullu Jenni Vartiainen-vertauksia ennenkin. :) Kiitos!!

    Jos tässä puhutaan entisestä poikaystävästäni Mikosta, niin ollaan erottu reilu vuosi sitten! :)

    Toi toppi on kyllä kiva, kannattaa käydä tsekkaamassa jos vielä löytyis! :)

    VastaaPoista
  14. Hei cool! Ja kiitos vielä ihan tosi paljon siitä lipusta. Oon ihan seittemännessä taivaassa vieläkin!! :] <3

    Kävin bEllesin pop upissa eilen ja siellä ei ollu enää sitä 1 <3 me -merkkiä kun niitä kaikkia on tehty vain yksi. voi. meinasin ostaa 1 <3 men -merkin ja ratkoa siitä sen n-kirjaimen pois. :--D

    VastaaPoista
  15. ja missä mielenhäiriössä mä oon laittanu I-kirjaimen tilalle ykkösen (1)??!! :--D

    VastaaPoista
  16. Kattelin kauan näitä kuvia, että jotain outoo näissä on, kunnes tajusin nuo uudet hiukset.:) Mukavaa sunnuntaiehtoota!:)

    VastaaPoista
  17. Kiva postaus ja kivan nähdä teitä yhdessä touhuilemassa :)) Onnittelut Pepille!


    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  18. Ootte niin suloisia ja hymyileväisiä, tulen itsekin aina paremmalle tuulelle kun käyn katsomassa teidän positiivista asennetta huokuvat kuvat ja kuulumiset! :)

    VastaaPoista
  19. Ihanaa tytöt!

    Voi Peppi, kerrothan mistä nuo mielettömän lilat saappaat ovat peräisin (vaikka arvatenkin nykistä, mutta silti kiinnostaa!). Tuollaiset kun saisin..

    Pusss!! Ja ihanaa kun olet Suomessa taas <3 Nauti kodista!

    VastaaPoista
  20. Aika kestäviä noi laudat nykyään!

    VastaaPoista
  21. hei mistä noi ihanat lilat saappaat on? kuola valuu ko niit kattelee!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.