keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Pullerot farkuissa!

Meiltä kysellään sikana, että miks ei käytetä koskaan housuja vaan aina vaan legginssejä. No syy siihen löytyy pitkälti siitä, ettei kivoja housuja meidän koossa yksinkertasesti oikein meinaa Suomesta löytyä. No meidän visiitti Jenkeissä muutti nyt vähä tätä kuvioo ja farkkuja (ja housuja) tullaan meidän yllä näkemään enemmän kuin koskaan! Ja vaikka ei ollakkaan mikään jukeboksi niin silti toteutettiin tänään yhen meidän lukijan toive pukea päälle suht perinteiset farkkuasut.



Korvis Glitter
Tunika GT (XL)
Rusettivyö Monki
Farkut Apple Bottom Jenkeistä (20)
Laukku L.A.M.B. Jenkeistä
Kengät Nike Dunk Low (9)





Puin myös tänään ekaa kertaa mun uuden aviator-takin. Tilasin sen New Lookista ja koko on 20. Tykkään! Tilasin paketin muuten perjantaina ja se tuli kotiovelle jo eilen. Nopeaa toimitusta! :)



Baskeri Glitter
Takki H&M (L)
Tunika Vero Moda (XL)
Farkut Torrid (20)
Kengät Converse (38)




Aika ihana tuo baskeri kyllä!






Totta se on, oltiin ängetty itsemme tänään farkkuihin! :)



Järkytyittekö? ;)

39 kommenttia:

  1. Pepin asu on tosi kiva ja farkut näyttää ihan mahtavilta molemmilla :)

    VastaaPoista
  2. AIvan mahtavaa että meille isokokoisemmillekin tytöille löytyy farkkuja!! Itse olen löytänyt yhden hyvän parin Lindexistä ja toiset Citymarketista mutta muuten ei oikein ole löytynyt.. Sniif, sillä todellakin viihdyn farkuissa!

    VastaaPoista
  3. Ihana toi Pepin asu!:) Ja molemmat näyttää hyvältä farkuissa, enemmän niitä :>

    VastaaPoista
  4. No siis musta on jokseenkin järkkyy, että ETTE oo useemmin käyttäny farkkui. Noihan näyttää tosi kivoilta!

    (Mun sanavahvistussanana näyttäs olevan "persesse". Elämän pienet/väsyneet ilot :D)

    VastaaPoista
  5. Onks vaan mun koneessa/yhteydessä vika kun monen päivän ajan kuvat on latautunu tosi kauan :/

    ps. farkut <3

    VastaaPoista
  6. mitä huulipunaa teil on, molemmilla jotain ihanaa!

    VastaaPoista
  7. Upeeta! Noi farkut näyttää mielettömän hyvältä teiän molempien päällä. Tosin, nyt vasta kiinnitin huomiota siihen seikkaan ettei teillä oo ennen housuja ollu:D Iteki sukkahousulinjalla aina:)

    <3

    ~tee

    VastaaPoista
  8. Todella hienot kostyymit, wow! Olikos minkä malliset noi housut..jos apinois ja tilais samanmoiset?

    VastaaPoista
  9. Ihanat asut. Varsinkin Pepin asu ja farkut näyttää erittäin hyvältä. Arvatkaapa vaan tuliko noista Mimmin farkuista mieleen se biisi missä lauletaan: " Apple bottom jeans, boots with the fur, the whole club was looking at her... " ja jäiköhän se soimaan päähän. Hmmmm... :'DD

    VastaaPoista
  10. Vaahtokarkki sormus on kyl niin NAMU !

    VastaaPoista
  11. juur niinku on muutki jo sanonu, noi farkut sopii teille tosi hyvin (:

    Tykästyin myös nii paljon toho mimmin tunikaan <3 mutta se ei näytä hyvältä mun päällä, oon koittanu ton tapasta joskus päälleni. laihoille tollanen ei vaa sovi ):

    VastaaPoista
  12. Hienot farkut kummallakin, etenkin noista Pepen farkuista tykkään! Mulle samanlaiset!

    Kysymys Pepille: vieläkö olet sillä joskus aiemmassa postauksessa esittelemällä ruokavaliolla, johon ei kuulu valkeat jauhot, pasta ym? Jos et, niin onko "normaaliin" ruokavalioon palaaminen sujunut ihan kivuttomasti, onko paino noussut jne? Sori kun olen näin utelias!

    VastaaPoista
  13. Mua naurattaa toi tokavika kuva, missä farkkusääret vierekkäin teillä. Tulee mieleen siskontyttö parivuotiaana, kun sillä oli farkut jalassa ja näki isoisällään tai tättällään farkut jalassa, niin tuli viereen, asetti jalan isomman ihmisen viereen ja hoki: "Ne on samanlaiset, ne on samanlaiset!" ;D

    Kiitos tästä muistosta, olin jo unohtanut :)

    VastaaPoista
  14. Ihana vaatepostaus!
    <3

    VastaaPoista
  15. ihana toi vaahtokarkki sormus!mistä se on!! (=

    VastaaPoista
  16. Anonyymi: En elä sillä ruokavaliolla enää, se oli nimittäin aika rankkaa rääkkiä useinkin. Välillä kyllä jos vatsa oirehtii / on paha olo / tekee mieli niin jätän hiilareita vähemmälle. Se on jotenkin todella puhdistavaa.

    Nyt sokreia syödessäni, huomaan että joudun usein toteamaan miten paljon energisempi olin ilman sokeria. Hullua.

    Kiloja on tullut jonkinverran niistä ajoista kun niitä tippui eniten, mutta olo on nyt hyvä. :)

    VastaaPoista
  17. Vähän te näytätte taas hyvältä! Ihanat asut molemmilla! Apple Bottomit varsinkin olisi kyllä tosi hauskat! :)

    Mutta ei kyllä tarvitse Jenkkeihin asti lähteä jos farkut haluaa :). Itse olen ostanut Zizzistä (kauppakeskus Jumbossa) tosi makeita ja hyvin istuvia farkkuja! Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa!

    VastaaPoista
  18. Hyvältä näyttää. Mutta miltä tuntuu, kun käy istumaan? puristaako housut vatsaa? Jääkö ne lantiolle vai meneekö vyötärölle? Pysyykö housut hyvin jalassa vai tarviiko vyön?

    Itsekin aina välillä hairahdun ostamaan farkut ja sitten menee hermo, kun ilman vyötä ne valuu ja saa koko ajan nostella. Ja vyön kanssa ne kiristää hirveästi mahaa, kun istuu ja farkun reunan yläpuolelle tulee inhottava makkara..

    Ois kiva löytää hyvät farkut..

    VastaaPoista
  19. Toimittaakohan Torrid suomeen?! Onnistuukohan mutkitta.

    VastaaPoista
  20. Peppi näyttää hienolta noissa farkuissa! Melkein paremmalta ku legginseissä :)

    VastaaPoista
  21. Ärsyttää, ku ootte aina niin nättejä! ;)

    VastaaPoista
  22. hyvältä näyttää :3 suomi on kyl aiheuttanut mullekin päänsärkyä, mitään vetoketjullisia housujuttuja (farkut, sortsit) en oo käyttänyt varmaan pariin vuoteen, ja käytän kokoa 42-44. siirryin hameisiin ja olen helpottunut XD mutta ihanat noi housut <3 pitäis varmaan lähteä jenkkeihin shoppaamaan (olisko ees unelma)

    VastaaPoista
  23. Heippa! ei teillä sattuisi olemaan ylimääräisiä lippuja voicen muotiviikoille? Olen osallistunut kaikkiin mahd. kilpailuihin mutta ei ole osunut liput kohdalle.. :( NIIIIIN olisin halunnut nähdä IVANAn shown.. :))

    -Tipu

    VastaaPoista
  24. Mistä to Mimmin ihana vaahtokarkki sormus on? :)

    VastaaPoista
  25. Heippa! Olen lukenut teidän blogia ennenkin ja seuraan teitä myös Miss Mixin palstalla. Täytyy sanoa, että ihailen sitä miten kauniita ja rohkeita olette, kun uskallatte pitää tätä blogia ja elää elämäänne täysillä painosta huolimatta.

    Olen itse 20 kiloa ylipainoinen, mutta haluaisin myös kehittää itselleni upean tyylin ja tällaisen pirtsakan julkisen blogin. Painoni takia en sitä uskalla tehdä. Vaikka kuinka hoen itselleni, että "unohda jo se paino ja ELÄ", en pysty siihen. Yritän siis laihduttaa pois nuo häiritsevät 20 kiloa, mutta toivoisin tulevani rohkeaksi jo ennen sitä.

    Hienoa tytöt! Piristätte minua, koska te olette opettaneet että pyöreäkin on kaunista. :)

    VastaaPoista
  26. Hei ehdottomasti käyttäkää useemminkin noita! :) Ei tosiaankaan näyttäneet huonoilta tai mitenkään järkyttäny =D

    VastaaPoista
  27. Mimmin hiukset on aivan ihanan väriset! :) Miksi Peppi jätät hiukset roikkuun otsalle tuollai? Tulee joku kukko mieleen :s

    VastaaPoista
  28. Heii, ihanat! Teidän on pakko kertoa hieman lisätietoja tosta Torridilta tilaamisesta. Tulli, verot, paljon tuli lisämaksuja?
    Oon itsekin more-to-love-ihmisiä ja oon kuolannut niiden sivuja miljoonasti! Briteistä löytyy ihan kivoja vaatteita, mutta Torridin kuteet on vaan jotain niin hienoa. Varmaan sekoaisin, jos joskus pääsisin Torridin kauppaan! Kelatkaa olla kaupassa, missä ihan kaikki menee päälle ja näyttää hyvältä! Tiesin, etten ole yksin tän tunteen kanssa. Koin suurta sielunsiskoutta kun luin teidän aiempaa Torrid-postausta! :)Kiitoskiitos!

    VastaaPoista
  29. Noihan on kivat noi farkut molemmilla =) mut mun mielestä pepille sopii noi sen farkut ja toi koko asu ihan tooosi hyvin, ehkä jopa vähän paremmin kuin leggingsit =)ja taas mimmille paremmin legginsit, vaikka ei noi farkutkaan ole mitenkään tyhmän näköset =)) ei mitenkään pahalle kummallekkaan, ootte nättejä ! (:

    VastaaPoista
  30. Ihan äärettömän siistit farkut, varsinkin noi Mimmelin! :) Tahtoo kanssa...

    VastaaPoista
  31. Hei, olisin halunnut kysyä teiltä, että miten selitätte sen, että himoitsette/ihailette hyväkroppaisia/timmejä miehiä, mutta kuitenkin korostatte, että jokaisen pitää olla sellainen kuin on? Näenkö nyt itse ristiriidan siellä, missä sitä ei ole? Anyways, ootte ihania, tää pieni kysymys on jääny vaan ihmetyttää...

    VastaaPoista
  32. Joo, kyllä näyttää hyvältä! Ja muutenki tykkään siitä, miten yhdistelette vaatteita. Aina kaikkia ihania värejä ja yksityiskohtia :)

    Ja joku kommentoija mainitsikin kauppakeskus Jumbossa sijaitsevasta Zizzistä. Oletteko käyneet? Siellä on mun mielestä oikein kivoja vaatteita, ja kaikki siis meille vähän isommille naisille!

    Vai pitääkö teidän diilien takia käydä vain Forumissa? ;D

    VastaaPoista
  33. Heippa! Ihana blogi teillä, kiitos siitä. Olen itsekkin XL-kokoinen tyttönen ja muodista tykkään. Kai olette tietoisia Zizzi-ketjusta, kauppa löytyy ainakin Jumbosta(?) ja Jyväskylästä, jossa itse asustelen. Sieltä muuten LÖYTYY farkkuja, jotka istuvat ja ovat kaikenlisäksi vielä hemmetin hyvännäköisiä. Myös muita ihania vaatteita, olen itse ainakin ihan rakastunut kyseiseen liikkeeseen, jossa juuri kokoja 42-56. Sielläkin voisitte vierailla ja laittaa juttua siitä! Jos siis vaan tykkäilette siitä :)

    Onnea ja iloa elämään!

    VastaaPoista
  34. Hei vaan! Kiitos hienosta blogista! Meille runsaammin muotoilluille löytyy farkkuja (ja muitakin kivoja vaatteita) kotimaisten vaihtoehtojen lisäksi englantilaiselta Evansilta (www.evans.co.uk). Evans toimittaa myös Suomeen ja heillä on erikseen Petite- ja Tall-mallistot. Suosittelen!

    VastaaPoista
  35. mun on myönnettävä, että kyllä järkytyin. noi mintun väriset ei sovi kyllä yhtään, ei istu mistään kohdasta mun mielestä. eikö lihavankin (yleensäkin kaikkien) kannattaisi pukeutua parhaita puoliaan korostaen ja ylimääräisiä muhkuroita peitellen?

    VastaaPoista
  36. omg! i want peppi's swallow print top, NOW.

    VastaaPoista
  37. Pari vastausta yleisimpiin kysymyksiin:

    Farkut ei purista vaikka istuu (mulla itseasiassa nuo vähä liian isot, koska olin Jenkeissä ilmeisesti vähä turpeemmassa kunnossa:D) ei myöskään Pepillä, koska nuo on niin sairaan hyvää matskua.

    Nuista tulleista yms. voitais jossain vaiheessa miettiä ihan omaa postausta, mutta http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/index.jsp löytyy aikahyvin ja tosiaan veroja tuohon päälle tulee aikamoiset määrät :(

    Zizzi ei oo meille tuttu. Ei olla ite käyty. Minä tilaan yleensä netistä Euroopasta, eli Asos, Evans, New Look...

    VastaaPoista
  38. kivalta näytätte farkuissa.mutta oli kyllä ihan hullun näköstä kattoo ku yleensä on vaa leggareita =__0

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.