tiistai 14. syyskuuta 2010

Kivat uudet bestikset! :)

Kun nyt viime viikon sai ottaa niin pirun relasti, on tää viikko ollut jotain ihan erilaista. Ensinnäkin mä nyt oon virallisesti ensimmäistä kertaa tänä kesänä/syksynä kipeänä ja se harmittaa ihan kauheesti. Eilen meinasin pillahtaa itkuun noustessani ylämäkeä ja tuntiessani poskiontelokipuja, koska en oo leikkauksen jälkeen niitä tuntenut ja tuli vanhat kaameat poskiontelotulehduskierre-ajat mieleen, joten rupes pelottamaan. Onneks tää tuntuu kuitenkin olevan vaan jotain perus flunssaa. Hyvinkin voimat vievää kuitenkin..

Meillä on ollut ihan uskomattoman kiireisiä nää pari päivää, mutta kivointa tässä on kuitenkin se, että on saanut olla taas pitkästä aikaa yhdessä. Tuntuu sairaanakin työskentely vähemmän pahalta, kun voi valittaa Mipelle ja se sanoo vaan "nono" :) Mipellä on muuten tosi valikoiva kuulo.. Tänään sanoin sille yhen jutun ja sitten se reagoi siihen vaan "joo mutta palataan hetken päästä" ja rupesin huutamaan, että MIPE ET SÄ VOI NOIN SANOA :D niin ei ollut neito kuullut sitten ollenkaan..


Oltiin tänään myös hetken lapsenvahteina näille söpöliineille, eli meidän uusille bestiksille jotka on kaksoset. Ne otti toisistaan asukuvia ja kokeili meijän uusia vaatteita. :DD Ollaan siis samalla aaltopituudella.


Niiden mielestä me myös ollaan kivoja, joten tietenkin viihdytään niiden seurassa..

Mipe on taas Nummelassa nukkumassa ja tulee aamulla pyörimään mun kanssa. Tänään oltiin myös siellä Irc-gallerian chatissa vieraina, kiitos kaikille jotka jaksoitte tulla chattailemaan. Oli ihan huisia! Onnea myös teille kolmelle, jotka voititte Katy Perryn levyt chatin aikana. ;) Me oltiin lahjomistuulella.

Nyt aion huitasta teet huiviin, ehkä vähän skypetellä yhen tosi kivan kaverini kanssa, joka asuu Brooklynissa (joo kaipaan sinne ihan kamalasti ja aionkin lähteä taas mahdollisimman pian Nyciin) :)) ja sitten nukahtaa onnellisena näkemään kivoja unia.

Aamulla herään hirveeseen kurkkukipuun ja keuhkokipuun ja näytän Lordilta.. TAI SITTEN EN! Jos vaikka oon kokenut ihmeparantumisen yön aikana ja oonkin freshinä heti aamusta.

Nyt Mipe soittaa, moikkelis!

9 kommenttia:

  1. te ootte kyllä niin kauniita ja ihania tyttöjä! <3

    VastaaPoista
  2. peppi mitä kynsilakkaa sulla on näissä kuvissa?=)

    VastaaPoista
  3. kiiiitos <3

    mun kynsilakka on lumenen uutta ööö apua mistäköhän löydän sen pullon :D hetkonen. ähh en löydä sitä pulloa mistään, mutta lumenen sellasta uutta hopeista glitterlakkaa :D

    VastaaPoista
  4. täytyypä sitten sunnata lumenen hyllyjä kohti jospa löytyis.. :D

    VastaaPoista
  5. Olipa hauska tänään ohimennen huomata teidät samassa Picnicissä missä itse olin syömässä :)

    Terkuin tyttö Macbookinsa takaa.

    VastaaPoista
  6. Mun oli pakko tulla lukemaan teidän uusimmat kuulumiset, koska mulla on maailman pahin mieli ja tää blogi yleensä auttaa masisteluun. Mun kolmivuotinen suhde päättyi eilen enkä tiedä miten pääsen tästä kuopasta ylös. :( Peppi, kerro mulle jotain lohduttavaa, koska sunkaan erosta ei ole niin kauaa. Keksi joku hyvä pointti, miks tää ratkaisu oli oikee vaikka tuntuukin ihan hirveeltä.

    VastaaPoista
  7. Huh! Pahan pistit, koska en todellakaan oo mikään expertti näissä asioissa. Nyt annat itelles aikaa surra, mutta muistat samalla myöskin joka päivä ajatella edes yhtä kivaa juttua itessäsi ja yhtä kivaa juttua elämässäsi. Erosta toipuminen on pitkä prosessi ja itselläni ainakin otti todella pitkään. Muista kuitenkin, että elämä jatkuu ja tuu meidän syleilyyn jos näät meitä jossain. Me luvataan syleillä sua niin, että ainakin sillä hetkellä tuntuu paremmalta. Tsemppiä <3<3<3

    VastaaPoista
  8. Jepu: Hei mä huomasinkin sut, ihastelin sun konetta! :)

    VastaaPoista
  9. Oli kuulkaas ihan pakko kommentoida. Olen ihan rakastunut tähän teidän blogiinne ja rohkeuteenne. Minusta on todella kunnioitettavaa, että olette jaksaneet jatkaa tätä näin hartaasti.
    Kiitos siitä <3
    ( Pakko kehua vielä kuinka kauniita olette :) Älytöntä. )

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.