torstai 9. syyskuuta 2010

Ruokaa ja rentoutumista..

Kello on kolme päivällä ja Peppikin alkaa pikkuhiljaa heräilemään.. Viime yönä vetäsin semmoset 13h tirsat ystäväni Ainon vieressä, joka aina joka yö alkaa salakavalasti ottamaan mua karhunhalaukseen. Myös ystäväni Mimmi on samanlainen, sieltä tulee aina jotain jalkaa tai kättä ympärille. Oon alkanut miettimään, että johtuukohan tää vaan siitä, että Peppiä ei voi vastustaa?

Me ollaan otettu todella rauhallisesti täällä Pihtiputaalla.. Tai en tiedä voiko meistä ikinä sanoa, että ollaan rauhallisia? Mutta ainakin ollaan rentouduttu ja vaan oltu.


Illat on mennyt näin.. Dipattavia kasviksia ja ARVAA KUKA! Voitin Ainon eilen 5-1, koska se roikku tietokoneella samaan aikaan ja pääsin pistämään aika pahoja kysymyksiä, kun se ei selkeesti keskittynyt tarpeeksi.. Mun bravuuri on "Onko hänellä kiharat hiukset?" :D


Ulkona on IHAN pimeetä iltasin, se on niin kaunista. Ainoa oli pelottanu ennenku saavuin tänne suojelemaan sitä. Nyt ei olla pelätty ollenkaan, vaan eilenkin istuskeltiin kuistilla ihastelemassa pimeyttä ja kuuntelemassa järveltä kantautuvia joutsenten ääniä. Huudeltiin vähän ehkä takasin niille itekkin. :D Näin myös eilen elämäni ensimmäisen lepakon. CHECK! Okei en oo ihan varma vieläkään oliko se lepakko, vai pikkulintu.. Mutta näin silti.


AAMIAISTA! Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että mulla on aina herätessäni ensimmäiseksi mielessä ruoka? Kerroin juuri Mipelle, että kun muut ajattelee poikaystäviään herätessään ja mennessään nukkumaan, ajattelee Peppi ruokaa. Kaurapuuroa vadelmilla ja banaaneilla.. Sillä on nyt alotettu nämä päivät ja puhtia on riittänyt!


Sain mun Samsungin pikkukameran toimimaan väliaikasesti. Se hajos nimittäin sillon Jenkeissä.. Etunäyttö ei oo sen jälkeen toiminut, eikä myöskään kamera kunnolla tarkentanut, mutta kyllä se välillä ottaa suht tarkkoja kuvia, joten tavallaan se toimii.
Totuus: En oo vieläkään saanut aikaseks vietyä sitä korjaajalle, Mimmillä on meidän järkkäri ja kännykkä on hajalla, joten jollain on yritettävä kuvaa. :D Onneks Ainollakin on kamera..


Aikamoiset figuurit, sanoisin. Oli vähän ongelmia saada mahduttua yhteen kuvaan silleen, et näkyis kummatkin. :D


Ollaan myös käyty kolkuttelemassa kirkon ovea siinä toivossa, että Pepille löytyisi sieltä vaikka joku sulhanen. Eipä tullut kukaan avaamaan (täälläkään) ja poistuttiin paikalta nöyrinä. :D Totuus: Ei me edes huhuiltu minkään sulhasten perään, kun oltiin niin innoissamme tästä Pihtiputaan kirkosta. :D


Aino teki meille vähän välipalaa.. Se juo kahvia, mutta minä en voi moista sietää! En oo koskaan muuten juonut ees kupillista kahvia yhteensä. Omat leipäni kyllä hotkin oikein mielelläni. (Olisin hotkinut mielelläni myös Ainon 2 leipää, mutta ei..)


Poseerailtiin kirkolla. Aino siinä nättinä keikistelee. Meistä sanotaan tosi usein, että ollaan ihan samanlaisia ja eilen Ainon yks ystäväkin huokasi kovaan ääneen, kun menin paikalle ja olin kuulemma ihan samanlainen kuin ystäväni. :D Meillä on myös samanlaiset äänet ja puhetavat, joten ollaan huijattu usein ihmisiä esittämällä toisiamme.. Esim. teininä soittelin välillä Ainon isälle Ainona ja läpi meni. ;)


"Peppi ota siitä niitä pihlajanmarjoja ja poseeraa" "Okei"


"Ai näinkö?"


Ollaan käyty myös shoppailemassa.. Putaan tavaratalossa oli vaikka mitä! Käytiin myös kirpparilla ja ostin sieltä farkkutakin suoraan 90-luvulta.. Aino taasen osti verkkatakin ja farkkuliivin. Nekin suoraan 90-luvulta. :D


Meidän herkullinen illallinen eilen. NAM!!!! Täytetyt paprikat on niiiin hyviä.

Tänään aiotaan käydä pikasesti kylillä ja viettää vaan päivä rauhassa. Meitä molempia piinaa pieni syysflunssa ja aiotaankin selättää ne täällä mökillä. Vielä olis monta päivää ja monta yötä edessä, saa nähdä mitä tässä vielä kerkeää tapahtumaan. :D

Oon myös tänään ollut aika pikkasen innoissani näistä muutamista uutisista, jotka on saavuttanut mut:

Adam Lambert Suomeen?!?!?!??! En pysy oikeesti pöksyissäni, oon fiilistellyt Adamia ihan törkeen paljon viime aikoina ja odottanut nin paljon, että pääsen sen keikalle. Mä myös mieluusti tapaisin herran, eli Adam jos luet tätä - Call me baby!

Pete Parkkonen Kuorosotaan!! Pete on niin ihana ja Pihtipudas on ihana, joten mä tiedän ainakin ketä kannustan Kuorosodassa. Se on muuten yks mun lemppari ohjelmista ever, mun mielestä ihan mielettömän hyvä formaatti! :)

Mitä teille oikein kuuluu? :)


13 kommenttia:

  1. Nyt mulle tuli kamala nälkä ja himo tehdä paprikoita! Voihan nenä 8-)

    VastaaPoista
  2. Ihania herkkuja ja ihanaa seuraa sinulla. Ystävät on aina <3, samoin hyvä ruoka on <3<3<3

    Me pelataan poikasten kanssa aika usein Arvaa Kukaa, mun bravuuri on kysyä ekana "onko se nainen". Noi lasten pelit vaan on niin huippuja, että niitä voi itsekin hyvällä mielellä pelata.

    Kiva huomata, että on muitakin jotka tykkäävät pimeistä illoista. On vaan niin tunnelmallista polttaa kynttilöitä, nuuhkia niiden tuoksua ja katsella siitä kajastavaa valoa.

    Mulla ei edelleenkään ole digiboksia, ja viime talvena painelinkin jonkun tovin ruutu.fi:ssä f5-nappulaa päivittääkseni illan kuorosodat. Pete Parkkonen on kyllä ihan hieno mies, vaikken Pihtiputaasta tajuakaan mitään muuta, kuin että siellä on se yks huoltsikka johon aika usein pysähdytään matkalla pohojammaalle.

    Levollista lomaa sinne :)

    VastaaPoista
  3. Hei minä oon asunu Pihtiputaalla ja ihmettelin että mitäs te siellä ootte tehny!? :DD ja kyllä mietin kauan että eikös toi oo puttaan kirkko :)

    VastaaPoista
  4. ihania ihania kuvia pohlajanmarjat on niiin kivan näkössii <3

    VastaaPoista
  5. Noi paprikat näyttää niin hyviltä! Pitää itekin kokeilla joskus. 8)

    VastaaPoista
  6. Mooi! Onks sillä Ainolla blogia? :-)

    VastaaPoista
  7. Kannattaa kokeilla paprikoita, ne on namnamnam <3

    Ainolla ei oo blogia. :)

    VastaaPoista
  8. nojoo, just viime viikonloppuna olin käymässä pihtiputaalla kaverin luona, olisin viikkoo myöhemmi menny nii olisin sinutki saattanu bongata! :( mutta saman kirkon eestä käveltiin, ees vähä voin lesotella "oon kävelly samaa reittii ku more to loven peppi!" :DD ja ihana blogi on kyllä tämä, oijjoi<3

    VastaaPoista
  9. hassua, toi sun kaveri näyttää näiden kuvien perusteella AIVAN Maria Kuusiluomalta. Siis ihan kaksoisolento. Tietty voi olla ettei irl ole ihan samannäköinen ja kun näkee usein ni ei huomaa tollasta. Mut oon kattonu aina kun hänestä on kuvia, että ovat samiXXXXii :D

    VastaaPoista
  10. Mä en tiiä, mut musta jotenki Aino näyttää Salkkareiden Isabellalta, jos hänellä vain olisi blondit hiukset :D..

    VastaaPoista
  11. Voi että kun olette kauniita ja reippaita nuoria naisia! Lueskelin jusst vanhempia postauksianne.. Keep going girls!:)

    VastaaPoista
  12. Mulle kuuluu semmosta että ... ihania safkakuvia, nälkä! <3

    VastaaPoista
  13. oletkos peppi jo itsekkin huomannut että sinulle sopisi täydellisesti meduusa-lävistys! tuossa toisessa kuvassa missä on pihlajan marjoja yksi marja näyttää ihan meduusa korulta! suosittelen (:

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.