sunnuntai 26. syyskuuta 2010

YFF Blogger Conference, day 2!

Meidän konferenssin päivä kakkonen alkoi melkosissa meiningeissä..


Ensimmäisenä meijän piti metsästää muutama taksi. Sakina näyttää mallia.. :D


Ja hyvin näyttikin onnistuvan! Suunnaksi otettiin ihana kahvila Central Parkin kupeessa. (Jep... ainoo kerta koko reissun aikana, kun Peppi näki edes vilauksen Central Parkista...)


Meillä nimittäin oli aamiainen Evansin ihanien tyyppien kanssa, jotka oli saapunut Briteistä.


Gabby on varmaan twitterissä, noi tytöt oli oikeesti ihan koko ajan Twitterissä ja me oltiin ihan ihmeissämme. :D Niiden mielestä Facebook on jo "vähän nähty" kun taas me oltiin ihan fiiliksissä Facebookista.. Niin sanoko joku joskus, että Suomi tulee vähän perässä? Ollaankin mietitty, että tuleekohan Twitteristä koskaan iso juttu täällä?


Ei olla ainoita jotka kuvaa aina ruoankin.. ;)


Mmmm Sakinan pannukakut..


Me otettiin Mimmin kanssa jotkut healthy-aamiaiset ja niihin sisältyikin esim. hedelmiä ja pannukakut banaanilla + pähkinöillä.


Kaks uskomattoman ihanaa naista, joita on kauhee ikävä. Ne myös molemmat haluis tulla Suomeen! Sakina on siis Ranskasta ja Gabby asuu Californiassa.


Sitte oli aika siirtyä seuraavaan lokaatioon..


Poseerattiin vielä koko porukalla paikan edessä.


Meidän Ray Ban-crew taksissa kohti Sohoa. Meidän taksikuski ei osannu sinne ja eksyttiinkin, koska joku oli antanu meille väärät ohjeet.. Muilla matka kesti 10min, meillä 25min :D




Yritä tästä sitten löytää oma kerrokses.. Suunnattiin siis The Trump Hotelliin ja Evansin sviittiin, jossa ne esitteli meille tätä syksyn/talven mallistoa. Paikalla oli myös ainakin yks stailisti, joka on tehnyt töitä esim. Queen Latifahille. Se oli ihan mielettömän makee nainen!


Evansin syksy näytti ihan huikeelta ja jälleen meidän kokoiselta. Evans esitteli meille myös exclusiivisesti Beth Ditton uuden malliston helmiä ja siis apua, kattokaa noita vaatteita! Beth on niin täydellinen ja meille isoille tytöille tietynlainen tienraivaaja. Sakina ja Nicolette muuten pääs tapaamaan Bethia Lontoossa kuluneella viikolla, käykääpä kurkkaamassa täältä tai täältä! Meidän unelma: Päästä joskus tapaamaan Bethia ja saada kaikki sen vaatteet. Niin ja kaikki uuden malliston vaatteet ainakin.. Mimmi onkin jo tilaillut joitain kuulemma.. (kade)


Mimmi on tuntunut hurahtaneen ruutukuosiin. Onkohan siskollamme Naatilla jotain tekemistä asian kanssa?


Oltiin vissiin kerroksessa 33 tms..


Kaikki oli aivan fiiliksissä ja vaan ihmetteli niitä ihanuuksia suut auki. Myös ihana australialainen Hayley oli vihdoin päässyt perille.




Evansin syksy näytti siltä, että Peppi ja Mimmi tulee ainakin tilaamaan vaikka kuinka paljon kaikkea. Evansissa on se hyvä puoli, että se on Briteissä ja postikulut aina vaan jotain muutamia euroja, eikä tuu tulleja. Mimmi onkin tilannut sieltä useesti ja nyt näyttäis siltä, että Pepinkin täytyy, koska löys sivuilta esim. ihania takkeja.


Evansin tilaisuudesta suunnattiin lounaalle täydellisen Plus Size suunnittelijan, eli Monif C:n luokse. Monif on ihan uskomaton tyyppi ja se tekee ihan huikeita ja näyttäviä vaatteita meille isoille. Todella, todella vaikuttava persoona ja ne vaatteet... Herraisä.


Okei nääkin maistui.. Oreo cupcake mmmmmm.....


Tässä itse suunnittelija hypistelee omia uimapukujaan, joista tuli muuten suuri hitti viime kesänä Jenkeissä, koska Gabi piti päällään tuollaista. Kuinka upeelta tuo nainen muuten näyttää? Monif oli todella räväkkä, nauravainen ja just sellanen superlämmin tyyppi josta ei voinu olla tykkäämättä. Se huudahti "Mimmi and Pepper" kun saavuttiin huoneeseen ja kertoi käyneensä ihastelemassa meidän blogia. Loppureissun Peppiä sitten kutsuttiinkin Pepperiksi. :)


Rakkautta..


Rakkautta..

Tän jälkeen kävästiin pari tuntia hotellilla lepuuttamassa ja sitten siirryttiin Brooklyniin. Gabi oli järkännyt Meet & Greetin lukijoille Second hand-taivaassa nimeltä Re/Dress NYC, joka on siis isokokosille tarkoitettu käytettyjen vaatteiden kauppa. Sieltä löytyi kaikkia vintage-unelmia, ihania asusteita ja huhhuh. Ette varmaan uskois jos kerrottais, että seottiin myös siellä? :D Suomessa kun meet johonkin tämmöseen Second hand-putiikkiin, niin siellä on usein yksi rekki "XL" ja siellä sitten roikkuu neliön muotosia paitoja ja mekkoja.


Ihana!


Upea Gabi ja neidit siellä värikkäissään. Joku pisti kommenttia meille, että eikö meitä hävettänyt kulkea tuolla lenkkareissa yms, kun kaikki muut oli niin tyylikkäitä? Vastaus on, että ei todellakaan. Me mentiin aina tilaisuuksien mukaan noissa pukeutumisissamme ja koitettiin pitää mahdollisimman paljon päällä kotimaisia vaatteita. Olis ollut todella "Epä-MoreToLovea" pukeutua jotenkin muuten kun miten me pukeudutaan. Meitä ihasteltiin tuolla tosi paljon sen takia, että "ollaan niin sulosia ja niin tavallisia" Mitä se sitten tarkoittaakaan. :)


Ihana porukka ja mitenkäs toi J:n ihana hame? NAM!


Paikalla oli porukkaa melkosen paljon (useita satoja) ja oli niin kivaa, kun ne tuli jututtamaan meitäkin ja ottamaan meidän kanssa kuvia. Oltiin ihan ihmeissämme, että joku oikeesti tunsi meidätkin. :)


Me kaikki ja Re/Dressin porukkaa. Tähän oli hyvä lopettaa ilta ja suunnata kohti hotellia huokaillen New Yorkin kauneutta, kun taksi ajeli Brooklynista takas Manhattanille. Siinä sydän jätti ehkä ainakin 100 sykäystä välistä. Se paljon hehkutettu skyline on sanoinkuvailemattoman kaunis ja vaikuttava.

Oltiin kaikki tosi väsyneitä ja aamulla pitikin sitten herätä taas ajoissa seuraavaan päivään, josta oma postauksensa tulee pian..

KIITOS muuten kaikille, jotka kommentoitte tohon edelliseen konferenssi- postaukseen ja toitte esiin toiveenne siitä, että tänne saataisiin oikeasti paremmat vaatetarjonnat myös isokokosille. Tajuttiin kyllä, ettei olla yksin tämän ajatuksen kanssa ja me luvataan puhua tän asian puolesta ja ajaa tätä eteenpäin. Ollaan itseasiassa viritelty jo jotain kesästä lähtien ja katotaan miten saadaan homma etenemään.. ;) Jos me voidaan käyttää "asemaamme" jotenkin hyväksi hyvän asian puolesta, niin voitte olla varmoja että se myöskin tehdään! Kiitos siis teille, että toitte äänenne kuuluviin - ootte äärettömän arvokkaita ja tärkeitä meille ja luvataan tehdä parhaamme Ollaan myös käyty paljon viime päivinä keskustelua näistä ja muistakin jutuista meidän Facebook-ryhmässä, joten kannattaa tulla sinne myös juoruilemaan! ;)

19 kommenttia:

  1. Oi, VALTAVAN ihana postaus! Piti kattoo kaikki kuvat ja lukee tekstit oikein tarkkaan.. :)
    Upeeta kun näkee useita isomman kokoisia tyttöjä pukeutuvan mitä värikkäimpiin ja makeimpiin luomuksiin!

    Me likey!

    Se että on iso, ei tosiaan meinaa sitä että pitäis pukeutua mahdollisimman "näkymättömästi".
    Jatkakaa samaan malliin, tytöt! ;)

    VastaaPoista
  2. Oi Evans! Löysin Evansin lontoon- liikkeestä maailman täydellisimmät farkut! Vyötäröltä löysä (tai siis ei-kiristävä:D), mutta muualta kurveja myötäilevä. Suomessa farkut on vyötäröltä tiukat ja kaikkialta muualta löllöt:D

    Aah, oisin niin taivaassa tollasissa liikkeissä joissa ei tarvi aina suunnata sinne isokokoisten nurkkaukseen joka on sullottu johonki liikkeen perälle ja siinä sit miettiä että minkä näistä samanmallisista tunikoista ottais!

    VastaaPoista
  3. Voi itku tuota Monifin oranssia (keltaista?) mekkoa! Aivan mieletön! Muutenkin tosi inspiroivia kuvia teillä tässä, ihania, rohkeita ja upeita vaatteita :) Tollanen läskien kirppari olis unelma!

    VastaaPoista
  4. voi kun noita kuvia saisi klikattua suuremmiksi :(

    - krista

    VastaaPoista
  5. Mahtikivapostaus! Ihanan ilosen olosia ihmisiä ja mitä herrkullisimpia ruokakuvia, jotka saa mut kuolaamaan! :) Miksi noi jenkkisafkat näyttää aina niin syntisen hyviltä?

    VastaaPoista
  6. aaaah<3 rakkautta! mistä tuo mimmin ihana jälkimmäinen kukka-värisekoitus-mekko on? :D en osaa luonnehtia tarkemmin.

    VastaaPoista
  7. Eiks oo hassua/outoa mikä tossakin hisskuvassa näkyy, että ei ole ollenkaan kerrosta 13??? Pöljää taikauskoako vai mitä?

    VastaaPoista
  8. Voi, melkein tuli kyynel silmäkulmaan kun huomasin New Jerseyn puolella hotellimme vuodenvaihteesta. Snif. Rakastan sitä paikkaa! :)

    VastaaPoista
  9. tuli taas teidän new york -postauksen jälkeen hirveä nykkikuume! :( osallistuin teidän muotimessu kisaan ja laitoin vahingossa vaan etunimen, haittaako? muut tiedot olivat kuitenkin oikein? (p.numero ja e-mail) :)

    VastaaPoista
  10. Olisi ihana nähdä sellainen laukkujemme sisältö-postaus, missä esittelisitte kaiken mitä löytyy: avaimet, lompakko sun muut :)

    VastaaPoista
  11. Mimmi ja Peppi perustamaan ihanille isoille naisille vaatekauppaa! Varmasti löytyis kävijöitä nimenomaan trendikkäille vaatteille, mä en ymmärrä miksei tällaisia kauppoja oo jo Suomessa enemmänkin?!? Ihan samallalailla mä haluan laittaa muodikasta ja kivannäköistä päälle, mitä vieressä seisova laiheliini :)

    VastaaPoista
  12. Evanssin vaatteista: Olisin tilaamassa rytkyjä netistä, mutta kokoja valitessa meni sormi suuhun. Toki osaan ottaa mittanauhan kauniiseen käteen ja katsoa heidän koko taulukkoaan, muttamutta.. Mimmi olit tilannut Evanssin vaatteita, pitivätkö sinusta koot paikkansa vai kannattaako ottaa yksi isompi/pienempi? Voi näitä nykyihmisen elämän ongelmia! :D

    VastaaPoista
  13. Hei oon täs miettiny et oliko nykissä helppo löytää isompia kokoja vaatekaupoista yms ?

    VastaaPoista
  14. Tuo yks näyttää ihan Nadjalta + 50kg! :-D

    VastaaPoista
  15. I Miiiiiiiissssssss Youuuuuuuuu ! What a fun time we had !!! You guys are so funny, I DO remember THE night :D !!!! Come to France ladies !!!!!!!!

    VastaaPoista
  16. haha healthy aamiainen.. pannukakkuja

    VastaaPoista
  17. Wow! I really love your blog. I have bookmarked this page so I can come back again to check it out. I love information ray ban sunglasses, I collect them. I just hope you keep up the good work.

    VastaaPoista
  18. Evansin koot: En oo hetkeen tilannu (sössin viimesimmän tilauksen), mut muistaakseni pitivät aika hyvin paikkansa :)

    Mun mekko/tunika on H&M:ltä :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.